Džejson Tejtum (© AFP)
Džejson Tejtum (© AFP)

Tejtuma ne zanima okršaj Bostona i Panatinaikosa

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.10.24. | 14:01

"Ne verujem da će se taj okršaj dogoditi u skorijoj budućnosti", kaže Džejson Tejtum

Činjenica da NBA šampioni sebe nazivaju svetski šampionima iritira mnoge, posebno u Evropi. Donekle sa pravom jer ne možeš da sebe nazivaš svetskim šampionom ako ne odmeriš snage sa ostalima. Naravno, niko ne poriče kvalitet NBA lige i tamošnjih košarkaša koji su bez dileme najbolji, ali svi priželjkuju okršaje dva šampiona.

U ovom slučaju bi to bio duel Boston Seltiksa i Panatinaikosa. Bio bi to istinski spektakl za ljubitelje košarke, međutim...

Izabrane vesti

"Ne verujem da će se to dogoditi u skorijoj budućnosti", bez previše emocija izjavljuje Džejson Tejtum, najbolji igrač Bostona.

Njega su ponovom ove teme intervjuisali novinari Mundo Deportiva.

"Ne razmišljam o hipotetičkim situacijama. Ne verujem da će se takva utakmcia dogoditi. Shvatam da je zanimljivo pričati i debatovati o takvoj utakmici".

Diskusija se rasplamsala onog momenta kada su Boston Seltiksi na zvaničnim profilima društvenih mreža napisali: "Svetski šampioni".

"Ako želite titulu, morate da pobedite nas. Dođite u OAKA arenu i pobedite nas", rekao je Ergin Ataman, trener Panatinaikosa.

Za razliku od Džejsona Tejtuma, trener Seltiksa, Džo Mazula je bio otvoreniji za ideju da odmere snage sa zelenima iz Atine.

"Igraćemo protiv svakoga ko nam dođe i bude u rasporedu. Ne zanima me previše ime protivnika".

Na ovu temu se javio i Ksejvijer Tilman.

"Istinski verujem da je NBA liga najbolja na svetu. Zato i kažemo da smo Svetski šampioni", rekao je igrač Bostona.

Kako god bilo, niko ne može da porekne da bi meč Panatinaikosa i Bostona u Atini bio spektakl i da bi igrači Seltiksa verovatno bili iznenađeni kako bi sve izgledalo.



tagovi

Boston SeltiksKK PanatinaikosDžejson Tejtum

Obaveštavaj me

Evroliga
NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara