"Peruničić"
"Peruničić"

Sportisti nastavljaju da sakupljaju pomoć stanovnicima poplavljenih područja

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.05.14. | 19:52

"Ovo radimo zbog naše zemlje i naših građana. Zadatak svakog od nas je da pomaže i motiviše sve koje poznaje da pomognu", istakao je Peruničić

PeruničićSvi sportski savezi u Srbiji nastaviće da budu aktivni učesnici u akcijama kojima se pomaže stanovnicima u poplavljenim područjima, sve dok se život u pogođenim mestima ne normalizuje, zaključeno je danas na sastanku svih nacionalnih granskih sportskih saveza koji je održan na inicijativu Ministarstva omladine i sporta.

Državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta Predrag Peruničić obavestio je prisutne da je u prostorijama Republičkog zavoda za sport formiran centralni magacin, u koji se smeštaju sve donacije za ugrožene u poplavama.

Peruničić je rekao da se sva prikupljenja sredstva, prema uputstvima Štaba za vanredne situacije, prosleđuju na mesta gde je pomoć neophodna.
"Ovo je ozbiljna i dugoročna kampanja koja će trajati duži vremenski period. Predstoji nam mnogo posla, moramo da nastavimo istim tempom i damo svoj maksimum. Ovo radimo zbog naše zemlje i naših građana. Zadatak svakog od nas je da pomaže i motiviše sve koje poznaje da pomognu", istakao je Peruničić.

Na sastanku kome je prisustvovalo više od 90 predstavnika organizacija iz svih sportova potvrđeno je da su sportisti i sportski radnici ujedinjeni u nameri da se u kriznim vremenima stave na raspolaganje svom narodu i pomognu na sve načine koji su u njihovoj moći.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

predrag peruničićPoplave

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara