(©MN Press)
(©MN Press)

Junak velikog trijumfa Luka Stanković: Pokazali smo kako se bori za ovaj grb i dres

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.10.23. | 22:16

"Ovo nam je vetar u leđa, nadam se da nećemo stati", poručio je posle osvojenog Superkupa mladi odbojkaš Vojvodine

Pobeda u Superkupu je timska, ali najveće zasluge ipak idu na račun jednog igrača. U pitanju je Luka Stanković, koji je Partizan počastio sa čak 23 poena i tako napravio prevagu u Kruševcu.

Bio je veoma raspoložen u napadu, odličan na servisu, bloku... Nisu crno-beli bili spremni za takvo izdanje igrača koji ima 18 godina.

Izabrane vesti

Ovog puta su momci Bojana Janića morali da čestitaju i njemu, a i svim ostalim članovima Vojvodine.

"Hvala svima koji su nas podržali. Danas je bio znatno manji broj naših navijača u sali, većina je navijala Partizan. Pokazali smo srce, kako se bori za ovaj grb i dres. Drago mi je da smo ovako započeli sezonu. Ovo nam je vetar u leđa, nadam se da nećemo stati", rekao je Stanković za sajt OSS posle pobede u Superkupu.

Važnu ulogu je večeras odigrao i mladi dizač Matija Milanović. Bio je presrećan posle pobede...

"Mi smo podmlađeni došli sa jednim ciljem - da vratimo trofej u Novi Sad. Želim da čestitam mojoj ekipi jer smo ispoštovali sve što smo dogovorili, imali smo sjajnu energiju, igru... Čestitam i Partizanu na fer i korektnoj igri. Trofej je posle godinu dana vraćen u Novi Sad", poručio je Milanović.

Veliki posao na današnjem obračunu u Kruševcu je odradio i libero Stefan Negić.

"Zahvalio bih se momcima i ekipi Partizana. Od početka smo energetski bili dobro, iako niko nije očekivao da ćemo osvojiti, mi smo verovali u to. Idemo da treniramo dalje i da probamo da osvojimo što više trofeja ove godine", izjavio je Negić.

Kratko je komentar dao i ponosni trener Marko Narančić, koji nije mogao da zamisli bolji početak sezone.

"Čestitam bih mojim momcima na sjajnoj igri i pobedi. Oni su najzaslužniji za sve ovo, oni su najbolja stvar koju Vojvodina ima. Nadam se da će ova pobeda da im da samopouzdanje, kako bi igrali bolje u nastavku prvenstva", podvukao je Narančić.



tagovi

Luka StankovićOK VojvodinaOK PartizanMarko Narančić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara