Plemenitost za Minu Mesarović

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.03.19. | 13:18

Učenici i profesori Ekonomske škole iz Čačka organizuju humanitarni turnir u basketu!

Učenici i profesori čačanske Ekonomske škole u subotu 30. marta organizuju humanitarni turnir u basketu. Informacija da je našoj mladoj sugrađanki Mini Mesarović (2003) potrebna pomoć nikog nije ostavila ravnodušnim pa tako ni članove srednje Ekonomske škole.

U subotu u 10.00 časova na terenima popularne “Sokolane” održaće se turnir u basketu na kome učestvuju đaci Ekonomske koji će kotizacije za učešće nameniti Mini. Takođe, posetioci, u skladu sa svojim mogućnostima, mogu donirati sredstva u kutije koje će tom prilikom biti postavljene na mestu događaja.

Izabrane vesti

Da podsetimo, Mina pohađa čačansku Gimnaziju, odličan je đak, bavi se baletom, uči strane jezike, voli da se druži…Nakon određenih simptoma, javila se doktoru i nakon detaljnijih analiza  ustanovljena je aplastična anemija. Konzilijum UDK “Tiršova” predložio je terapiju i lečenje koju Mina ne može dobiti u Srbiji već u Italiji. Vreme je veoma bitan faktor, zbog toga su učenici i profesori munjevito reagovali i daće skroman doprinos.

Kompanija MOZZART je već reagovala i sa 100.000, 00 dinara pomogla da Mina ode na lečenje u Italiju. Takođe, sve će se dešavati na terenima koje je u okviru akcije “100 terena za jednu igru” obnovila kompanija Mozzart.

I mi možemo pomoći sličnim plemenitim akcijama ili poslati SMS 625 na 3030 za Minu Mesarović preko fondcije “Budi human”.

Direktne uplate idu na broj računa: 160 – 533519 – 19.
Ovom prilikom se zahvaljujemo Ekonomskoj školi i SRC “Mladost”.

PIŠE: Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarna akcijaturnir u basketuČačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara