Komentari na vest

Tadić iskren: Kao da su nam pucali u noge

T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Tadicu, VREME JE ! Postao si staticni mahac,svaka cast na asistencijama, Ali tvoj fudbal je fudbal u mestu !
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Strahinja Erekovic je trebao da igra. Smem da se kladim da nije igrac Zvezde nego nekog drugog tima iz inostranstva da bi zaigrao u prvom minuta. Drugo, selktor je mogao da pozove Cvetkovica iz TSC-a, igraca koji igra poziciju desnog beka, a i Slobodan Urosevic iz Partizana je zasluzio poziv. Od pocetka ove sezone dao je vise golova nego bilo koji drugi igrac Partizana, a igra na poziciji levog beka. A i Kataji je mogao dobiti poziv u odlicnoj je formi. U Hrvatskoj igraju 2 igraca Dinama i 1 igrac Splitskog Hajduka. Zamislite Hrvatsku reprezentaciju bez Livaje i Mirslava Orsica.
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Zamisljam ovu tvoju imbecilnu ideju da igraju Katai, Urosevic i Cvetkovic, i iskren da budem mnogo mi smesno...
G

Gost344a

pre gotovo 2 godine

u zadnje 2 utakmice, 3 gola na dusu Milenkovica! Odbrana, ubedljivo najlosiji deo tima! Nekad imali vrhunske stopere i los napad, a sad dobar napad i jadnu odbranu! Kad cemo konacno imati skladan i izbalansiran tim, podjednako dobar u svim linijama!?
@

@Gost344a

pre gotovo 2 godine

Sto je najtuznije,i toj odbrani sa svetskim klasama poput Vidica,Subotica i Baneta je duvao vetar na sve strane. Ne znam da li se secas tog perioda pod Anticem,ali Subotic je bio blaga jeza,promasivao lopte,lose se postavljao,itd. Vidic je tek posebna prica,igrao je kao rezervni stoper Lutona...
v

vidara

pre gotovo 2 godine

gost334 smesan si. Nismo primali 3 komada po mecu nikada. Dok nije Milenkovic postao komandant.
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Mi smo bili zainteresovani za igru prvih dvadesetak minuta, a onda opet onaj nas horor, trckaranje po terenu, bez agresivnosti bez zelje za pobedom, bez ginjenja na terenu za grb i naciju koja je verovala u njih. Dzaka i Sakiri igrali srcem protiv nas, bili su motivisani da nas dokrajce, mi smo kao ovnovi nasjeli na provokaciju, i trcali da pokazemo svetu da smo divljaci. To se ne radi tako, trebali smo im zabiti cetiri komada a primiti ni jedan, pa im se na kraju smejati u lice, pa neka oni pizde. Selektor je pokazao da nije za selektora, igraci su pokazali da nisu na nivou reprezentacije. Trebaju neke izmene i da podnemo sa risetom.
n

nedopustivopustipustivo

pre gotovo 2 godine

IDEMO DALJE NAPRED SRBIJA!
T

Takoo jeee

pre gotovo 2 godine

Glavu gore, imali smo ih, primili smo drugi gol u najgorem mogucem trenutku, onda pocetak drugog poluvremena, gol kao samar...Imali smo dovoljno vremena da okrenemo mec, nismo uspeli i to je to...I da smo dalje otisli vvt bi nam bio kraj u mecu sa Portugalom...Piksi ds se na sve moguce nacine zadrzi, a klubovi iz Srbije da porade na tome da prave moderne bekove , takodje Zvezda i Partizan koji ne mogu beka da naprave evo skoro sedam, osam godina a i vise...Odbrana veoms brzo ispada i jako su spori kad izadju ofanzivnije, ne mogu da se vrate...Sad smo svi selektori, procice i ovaj mundijal, dici ce liga nacija najvisi rang u koji smo se plasirali, igracemo napokon sa najjacima, onda euro kvalifikacije gde imamo izgledne sanse da se plasiramo...Pa tek smo poceli nesto praviti, ne pljuvati momke i selektora , vec glavu gore, prvu utakmicu u Srbiji napuniti napokon stadion i pidrzavati ih ..Belgija ode kuci, Nemacka, Urugvaj, Danska, pa nije smak sveta.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Nismo mi prvi put otisli kuci posle grupne faze pa da se po tome poredimo sa Nemackom i Belgijom kojima se to desava jednom u 100 godina. Naravno da je neuspeh, i ne samo to, nego sramota od igre, rezultata, htenja, zelje, zalaganja... Onaj ko nije samokritican nikada ne moze da napreduje.
J

Jacimovic

pre gotovo 2 godine

KATASTROFA...
p

prti

pre gotovo 2 godine

Sramno trcanje I zalaganje. Sve ostalo bespotrebna alibi prica.. na klupi amater.