Tadić iskren: Kao da su nam pucali u noge

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.12.22. | 22:48

„Na ovom nivou ne smemo ovako lako da primamo golove“, poručio je kapiten Orlova

Teško je bilo Orlovima da saberu misli posle teškog poraza od Švajcarske. Srbija je vodila, ali je pravila mnogo grešaka. Kao u Rusiji, Švajcarci su pokazali da znaju da napipaju slabosti rivala, podizali su i spuštali ritam. I hvatali nas u zamku.

Izabrane vesti

„Kao i svaka naša utakmica,uvek neki rolerkoster. Povedemo, pa oni daju dva gola. Ne smeju da nam se dešavaju ovakve stvari na ovom nivou ako hoćeš da prođeš. Mora da postoji bolja komunikacija, moramo bolje da branimo. Ne mislim samo na saigrače iz odbrane, mislim i na vezni red i napadače. Mora da se zajedno radi. Kada na tri meča primiš osam golova, postoji neki razlozi“, poručio je Dušan Tadić.

Srbija nije imala odgovor na neke uigrane akcije Švajcarske. To je priznao i kapiten.

„Na neke taktičke stvari koje su oni radili nismo imali odgovor. Mi hoćemo sa krilnim bekom da izađemo na njihovog beka, Šaćiri uđe unutra, a So ili Frojler traže prostor. Zabadali su nam se iza leđa. Morali smo da preuzimamo igrača ili da idemo sa igračem do kraja“.

O tome da Srbija nije ličila na ekipu iz kvalifikacija.

„Ne bih se složio. Dobili smo najtežu grupu, sve ekipe su kvalitetne. Primali smo i tada mnogo golova. Imali smo i tada dobre i loše momente“.

Delovalo je da su emocije pojele Orlove.

„Emocije nisu uticale. Ekipa je bila mirna, kada primiš gol na kraju prvog poluvremena i potom na početku drugog, normalno je da se osećaš kao da su su ti pucali u noge. Emotivno smo umorni, potrošili smo se.“


tagovi

Dušan TadićKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara