©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (petak): Napeto na petak

Vreme čitanja: 3min | pet. 18.10.24. | 23:15

Pročitajte ko vam je doneo novac 18. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

DORTMUND – ST. PAULI (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 2:1

Nije bilo prijatno za navijače Borusije iz Dortmunda u prethodnom kolu kad su poraženi od Union Berlina, ali su te rane zalečene večerašnjom pobedom protiv Sankt Paulija.

Opširnije OVDE

KOPENHAGEN – VEJLE (tip 1, kvota 1,18) – rezultat 3:1

Lagani prolaz za jedan od najigranijih tipova dana u kladionicama Mozzarta. Vodio je tim iz prestonice Danske od 25. minuta i do kraja nije ispuštao dizgine utakmice.

C. ZVEZDA – RADNIČKI NIŠ (tip 1, kvota 1,10) – rezultat 5:1

Luka Ilić, rođeni Nišlija iz Duvaništa iskalio je bes u sudaru sa klubom iz rodnog grada. Kao da je pre današnjeg meča na Marakani obukao kopačke Mirka Ivanića, želevši da pokaže da u njegovim nogama još ima dovoljno jakog baruta da pravi razliku na terenima Mozzart Bet Superlige Srbije, bivši član Mančester Sitija ispraznio je žanžer u utrobu tima niškog Radničkog.

Opširnije OVDE

AKRON – ZENIT (tip 2, kvota 1,33) – rezultat 0:5

Rusi u svojoj političko-sportskoj izolovanosti nastavljaju da se bore za nacionalna fudbalska odličja. A jedan od onih koji uvek ide na najviše postolje je neprikosnoveni Zenit, mnogi kažu Putinov omiljeni klub.

ARARAT J. – ARARART (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:2

Dva jermenska kluba istog imena – po mitskoj, ali zapravo postojećoj planini na kojoj je završio brod Nojea nakon biblijske poplave. A u Jerevanu danas poplava golova i lep rezultat, kako za domaće navijače, tako i za veliki broj kladilaca u Mozzartu koji su oduigrali ocvaj tip.

ŠANGAJ Š. – HENAN (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 2:1

Ponekad se, iako je značajno oslabila, među najigranijim tipovima dana pojavi i par iz kineske Superlige. Slavna vremena ovog takmičenja su prošla pre par godina, aliu vek može da ponudi nešto za klađenje.

PRECRTANO

MONAKO – LIL (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 0:0 Trebalo je da to bude derbi, da bude golova, da se smenjuju napad za napadom na obe strane, kao talasi. Jer, tako je nagoveštavala forma Monaka i Lila, tako je najavljivala bogata istorija dva kluba. A, na terenu – duplo golo.

Opširnije OVDE

ČUKARIČKI – NAPREDAK (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 0:0

Prvenstvena pauza nije poremetila Napredak, koji je sada već u mini seriji od tri utakmice bez poraza i u Kruševcu se lakše diše. Ljuta defanziva uz pouzdanog tinejdžera na golu doneli su rezultat timu Gorana Stevanovića. 

Opširnije OVDE

ALAVES – VALJADOLID (tip 1, kvota 1,82) – rezultat 2:3

Na papiru neatraktivno otvaranje 10. kola Primere duelom Alaves - Valjadolid, a u praksi pet pogodaka i slavlje tima iz zone ispadanja. Od dva tima koja već nedeljama stoje na mrtvoj tački, pomerio se onaj slabije rangirani na tabeli.

Opširnije OVDE

BERSHOT – ANDERLEHT (tip 2, kvota 1,50) – rezultat 2:1

Iznenađenje kola u Belgiji, poslednjeplasirani tim, koji je do ovog meča imao samo dva boda, srušio je favorizovane goste golovima Saudijca Marvana Al Sahafija.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara