Komentari na vest

Predsednik Napretka raspalio po igračima: Sram vas bilo, dres niste oznojili!

B

Bdbd

pre 35 minuta

Plavi Stevanovic ne moze da vodi moju ulicu kao trener
Č

Čvarkov

pre oko 1 sat

Samo ti da odeš,retko antipatičan i odbojan lik
F

FKTZ1919

pre oko 1 sat

Kao i mnogo puta do sada čupaće ga Bata Gašić. Uopšte nije bitno, ne mogu da ispadnu ni Napredak iz Superlige, ni Trayal iz druge lige. Napretku se sklanjaju zadnjih 10 kola pa uzmu 25 od 30 bodova na kraju sezone, a Trajal probao regularno 6-7 kola pa bili zakucani na dnu tabele i onda krenulo mešetarenje. Svaki osvojen bod Trajala treba ispitati, posebno što ih vodi trener koji nikad nigde nikoga nije vodio, nijedan seniorski tim. A alfa i omega kluba famozni Pop koji se prodaje za šaku ničega i mešetari po tim banana ligama. Fudbal u istočnoj Srbiji je uništio Gašić sa svojim poltronima koji nemaju 2 razreda škole.
M

Milutin Radjenovic

pre oko 1 sat

Pa vi ste birali te igrace gospodine predsednice. Mislim da ovo selektiranje pojedinih klubova u nasoj ligi koje vode uglavnom gradske vlasti je ravno amaterizmu . Sve sam rekao
P

PP

pre oko 2 sata

Je l ovo onaj što je rekao pre nekih godinu dana da odlazi definitivno iz Napretka a onda je organizovao ljude, stranački naravno, da mitinguju tražeći da ostane u klubu?
D

Dzoni77

pre 11 minuta

Eeee to je taj
B

Bida

pre oko 2 sata

Bojkotuju pravog predsednika gasica
P

Perabre

pre oko 2 sata

Podrška,glumimo neki profesionalizam pa evo vam ga.Svaka kazna za igrače koji igraju u najslabijoj evropskoj ligi je opravdana.
m

milan krusevac

pre oko 2 sata

Uprava napolje
S

Sascha 2010S

pre oko 3 sata

Nasi klubovi dobro igraju u Evropi, tako da sve ovo sto neki pricaju uopste nije potrebno,treba da Vas je sve sramota
I

Idi bre više

pre oko 3 sata

To je onaj što malo, malo ide iz kluba, pa ga kao zovu da se vrati, pa se on vraća. Samozvani despot, ono od prošle sezone je bilo posebno sramotno, valjda će i tebe stići neka karma.
M

Milkoo

pre oko 3 sata

Ovi novo komponovani ,danasnji umisljeni Predsednici,su naj vece zlo...utrpali se politicki u Fudbal a veze nemaju,ni sa fudbalom ni zivotom.
A

Azevedo

pre oko 3 sata

Ukida im karantin i hotele od 5 zvezdica ali zato kad sef pozove, ide se deluks autobusima gde god da je potrebno popuniti brojno stanje, plus topli obrok u vidu parizer sendvica i dva jaja gratis.
s

spiritus movens

pre oko 3 sata

Pustite Napredak. Sta cemo sa utakmicom Partizan - Cukaricki? Grobari koji nam drze moralne lekcije slave tu pobedu kao da je cista, a svi znamo sta se desavalo i kako i na koji nacin je njihov klub izvojevao 3 boda sa tog susreta. E tu je srz problema domaceg fudbala - neregularnost koja posledica korupcije, seljacke pohlepe, sebicnog individualizma, i ciftinskog morala.
F

Fef

pre oko 3 sata

I navijača koji pristaju na sve to.
R

Reflux

pre oko 3 sata

Sta mozes? Jel mozes protiv drzave? Jel vidis da je ceo drzavni politicki vrh dosao da da podrsku Partizanu. Utakmica resena pre nego sto je i pocela. Pametnom dosta. Pablo Escobar drzava, Pablo Escobar liga...

The Intersect

pre oko 3 sata

Javile se postenjacine 2:0 - 2:6
O

Omg

pre oko 2 sata

@spiritus movens kako te nije sramota zbog tog komentara? Utakmica je bila korektna i čista i to su svi priznali. Zna se iz čije kuhinje je to servirano, a potpisao navodno predsednik Matijašević. Sedi dole i prati vaše krađe po domaćoj ligi. Jedino vas tu guraju, ali zato kad izađete da igrate utakmice u Evropi vidi se kolika ste rupa. Pazi tamo tvoje dvorište i svoja posla..
@

@Omg

pre oko 2 sata

I vi i crveni blizanac dolazite iz iste kuhinje. Drzava vam vec 3 decenije osvaja "titule", posto samj ne mozete. Zato smo tu gde jesmo.
P

Perabre

pre oko 2 sata

Svaku utakmicu koju igraju bg menadžerski i seoski klubovi ja bi namestio u korist kluba koji ima stadion i navijače.Dakle napravite stadion i onda ga napunite i onda stičete pravo da se takmičite sa klubovima iz bivše YU.Zvezda,Partizan,Vojvodina,Novi Pazar,Radnički Niš,Radnički Kg,Spartak,Napredak može TSC(napravio stadion i ima publike) eventualno OFK i Zemun i to je to što se tiče Bg.Ostatak ko uredi više i ima grad iza sebe da li Smederevo,Užice,Leskovac,Jagodina,Zrenjanin,Šabac,Čačak i to je to. Nema bg lažnih klubova Cukarickog,IMT,Voždovac,Grafičar Bežanije i razne mafija kombinacije. I isto tako Lučani,Surdulica,Ivanjica,Odžaci,Badnjevci,Borce,Banatski dvorovi i ostala sela jedino G.Milanovac zbog stadiona može da prođe.Jer fudbal se svuda u civilizovanom svetu igra za publiku a ne za prodaju igrača i koje ne gleda ni uza rodbina.
I

I tako

pre 28 minuta

A de me zabole...MILIVOJE..za tvoj udbaski klub...A sta cemo...pa kad stave katanac na Partizan i sestru mu po dedine linije...onda će ni...svane..
P

Pčelar

pre oko 4 sata

E da stvarno hoće da ode,snsekta je izgurala Miškovića da bi postavili ovu spodobu koji se u sve razume,a nikada kamen nije šutnuo u životu,prodavao polovne stripove kod Kruševačke gimnazije(što je bio pošten posao) a onda po raznim partijskim i kumovskim linijama postaje direktor trayala koga i gura da udje u superligu,samo mu nešto ne uspeva....
g

gost1234

pre oko 4 sata

zaboravio je dodati: kako moze predsednik da se znoji za napredak nase zemlje, a vi ne mozete. onda bi izjava bila kompletna i u skladu sa recnikom danasnjih funkcionera sirom Srbije
С

Срамно

pre oko 4 sata

1. Уважени председниче клуба, директоре компаније и председниче Уније послодаваца, ово није пристојан начин разговора. 2. Ако сте икад имали везе са спортом треба да знате да се са својим играчима и тренером не расправља преко медија. Прљав веш се пере у кући! 3. Леп је ово алиби, кад раскућите Напредак, имате Вапш Трајал који је ставио шапу на Напретков стадион.
p

pčelar

pre oko 2 sata

Na napretkom ga neće igrati sigurno...
h

hahah88

pre oko 4 sata

Kakav je smrad ovaj sns ćelavac!
L

Lepinja

pre oko 4 sata

A Gacina si oterao kad te je uveo u plej of, sto nije hteo da steluje i pravi kombinacije!!! Sram tebe bilo
j

jgnjjjb

pre oko 4 sata

partijski direktor uvodi red. da nije tuzno bilo bi smesno
P

Pcelica

pre oko 4 sata

Toliko koliko gospodin radi za klub. Zimske pripreme kod kuce-dakle spremnost ekipe 0. Bez karantina, kao da momci igraju zonsku ligu.. Bruka ko sve “vodi” fudbal a pojma nema o istom. Bolje se preCednice angazuj da ti igraci imaju teren da treniraju k’o ljudi, a ne da pricas o nekim budalastinama. I da, trener ti je toliko dobar da ga ni OFK KOPAONIK ne bi angazovao.. Sramota za klub i za grad, uništiše i ovo malo sto je ostalo..
о

ово онај

pre oko 4 sata

што води играче на митинг??
c

cr24

pre oko 3 sata

onaj što je u plejofu otpustio sve igrače koji nisu hteli da produže ugovor.
Ј

Јјјјј

pre oko 4 sata

Данас је свако председник. Што не волим ове јагњеће бригаде, чуј преко сајта критикује играче и тренере, па то се у кући решава.
С

Сале2323

pre oko 4 sata

Им али овај образа уопште и срама, па да са оваквим играчима и тимом очекује некакве резултате?! Ако он у фирми у којој је директор поставља на одговорна места незналице и од њих очекује резултате, онда ок, може и у Напретку тако. Само што фудбал није као бизнис, фудбал тражи добре играче. А Напредак има друголигашке играче! Клуб је срозан, да га је болно гледати таквог. Ова пањина треба да оде, јер не зна шта је руковођење фудбалског тима.
u

ujert

pre oko 4 sata

ovaj liči na cveklimira sve igrači krivi nigfe on ne snosi odgovornost
R

Rodman93

pre oko 4 sata

1992.! Mirno! Jasno?!
u

uskoro nasa pesmica

pre oko 4 sata

filipe filipe p q filipe filipe
V

Veto123

pre oko 4 sata

“nema vise karantina po hotelima od pet zvezdica” ahahahaha. Znaci prvo stavis fudbalera, profesionalca, u hotel i kazes mu u karantinu si. Zna se sta je karantin. Uskracujes mu slobodu, druzenje sa porodicom, prijateljima mimo fudbala. Naredjujes mu kada da legne, kada da ustane… i na sve to kazes nema vise toga u luksuznim hotelima. Budi srecan sto ti uopste dodje… sto je profesionalac i shvata svoj zadatak. Nije to nacin da se uspostavi autoritet, pa makar to navodno bilo za njihovo dobro. Sve se bre poremetilo
N

Na Čika Dači

pre oko 4 sata

Opsa !!! Na ,, umivenom " Čika Dači u nedelju nam dolazi Napredak, koji će želeti da pokvari ,,party" 😊 Dakle, biće više nego zanimljivo. Prvi put reflektori, sređen stadion ( kol'ko god je to moguće u datim okolnostima - objekat je prosto STAR ) a ovaj predsednik Kruševljana će želeti da vidi krv od svojih igrača. Nema sumnje, gde treba biti u nedelju od 17 h u Kragujevcu 😉 #RFK1923
G

Gost4

pre oko 5 sati

E da hoće i ovaj da ode