Žarko Lazetić (©Reuters)
Žarko Lazetić (©Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (ponedeljak): Talično uz Lazetića, a oprezno u Primeri

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.10.24. | 11:56

Pročitajte nekoliko predloga za 28. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 | 21:00
Mallorca - Ath.Bilbao
ID: 8445261

Četiri X ishoda, plus jedna pobeda Bilbaa na poslednjih pet mečeva para, i šta vam više treba da zaključite koja je koska ovaj meč... Ukratko, reč je o duelu timova koji su u vrhu tabele, koji su na pozicijama koje vode u Evropu. Majorka ima tri vezane pobede, Bilbao tri utakmice bez poraza. Crveno-beli od 2012. godine ne znaju za pobedu na Balearima.Zato dupla šansa!


Dupla šansa

Tip: X2 (1.42)
Fiksevi dana
RUSIJA 1 | 16:30
Krylya Sovetov - Krasnodar
ID: 8445327

Bikovi imaju sjajnu priliku da se dodatno odvoje na vrhu tabele ruskog šampionata, pošto će u slučaju da pobede Krilja Sovjetov u Samari, pobegli Zenitu na +3, odnosno Moskovljanima na +5. Ova dvojka je zato jako, jako primamljiva, pošto Krasnodar jedine neuspehe ove sezone beleži u Kupu Rusije, koji mu očigledno ovog puta nije prioritet. Danas u prvenstvu gostuje Krilja Sovjetovu, ekipi koja u poslednja četiri kola nema nijednu pobedu, i zato dvojka.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)
Vredi probati
TURSKA 1 | 18:00
Galatasaray - Besiktas
ID: 8444383

Bešiktaš je odradio odličan letnji prelazni rok i time se kandidovao za titulu šampiona Turske. Ćiro Imobile i saigrači imaju pet bodova manje od Galate, uz utakmicu manje, a sada će na vrelom gostovanju u istanbulskom derbiju imati prvi veliki ispit u sezoni. Kec na Galatu u Mozzartu je najskuplji, a ti možeš da ga naplatiš, pa ako si voljan da gledaš vrhunski turski fudbal i rešiš se da zaigraš na keca, znaš i da se to dobro isplati.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Fiksevi dana
ŠVEDSKA 1 | 19:10
Malmo - Goteborg
ID: 8444399

Malmeu je još jedna pobeda potrebna da bi i matematički osigurao titulu, odnosno po 24. put postao prvak Švedske. Prvu meč loptu prošlog vikenda je propustio, pošto je odigrao nerešeno sa Vesterosom. Sada popravni ima pred svojim navijačima, protiv posrnulog velikana Geteborga, koji još uvek nije osigurao opstanak, mada je iznad crte. U prvoj utakmici ove sezone Malme je bez problema savladao Geteborg u gostima sa 3:0. Ovo je najskuplja sigurica koju danas možeš da nađeš u svetu betinga.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
BUGARSKA 1 | 17:00
Ludogorets - CSKA 1948
ID: 8444361

Večiti šampion Bugarske i sada je lider na tabeli sa samo jednim remijem i deset pobeda. A, još ima i manje odigranih utakmica u odnosu na konkurenciju. Posle poraza od Anderlehta u Ligi Evrope, utakmica sa rivalom iz Sofije dolazi kao melem na ranu za „zelenu šumu“. Da ne budemo totalni ziheraši, poigraćemo se i kombinovati. Naravno, kvota je malo veća, što nam u ovom slučaju odgovara da ne ispadne da igramo na čist zicer.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&1+I (1.68)
Fiksevi dana
KIPAR 1 | 19:00
Apoel Nicosia - Anorthosis
ID: 8444459

Ne blistaju ni jedni ni drugi, a APOEL je doživeo težak udarac u Ligi konferencije u četvrtak, jer je kod kuće izgubio od banjalučkog Borca. Anortozis je u poslednjem međusobnom susretu kao gost savladao APOEL, pa bi mogao i sada da ga dotuče ovako ranjenog. Da ne budemo teški oponenti domaćinu, neka mu bude taj kec. Ako ne dođe, to će značiti da je APOEL ne u krizi nego u totalnom kanalu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Vredi probati
IZRAEL 1 | 19:00
Beitar J. - Maccabi T.A.
ID: 8444493

Derbi kola u Izraelu. Tim Žarka Lazetića je lider na tabeli i koliko mu ne ide na evropskoj sceni, toliko je u „domaćici“ dominantan. Beitar ima manje odigranih mečeva od ostalih u vrhu tabele i pobeda danas bi ga vinula u sam vrh. Što se nas tiče, ni verujemo da naš stručnjak teško može da kiksne. Uostalom, u poslednje vreme nam je uz predloge bio i taličan, što je često jako bitna stavka kada je opklada po sredi.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.7)
Za izbegavanje
ABA LIGA | 18:00
Studentski Centar - FMP
ID: 8452041

Igraće se u Podgorici poslednji duel šestog kola ABA lige. FMP ima skor 3-2, dok je Studentski centar na 2-3. Tim iz Železnika je deklasiran u Španiji protiv Mursije u FIBA Ligi šampiona 86:50, a sada bi morao da se psihološki pridigne i trijumfuje u Crnoj Gori. Voleli bi mi iz trka da podelimo dvojku na Pantere, ali... Pazite, Studentski Centar može da dobije ovaj meč, a i FMP da mu zavrne šiju. Šta god da biraš možeš lako da se pokaješ, zato se i odričemo konačnog ishoda.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.7)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara