(©Reuters)
(©Reuters)

Salah i Van Dajk će ostati, Trent će otići u Real

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.10.24. | 14:24

Smatra Džejmi Karager

Drama je u Liverpulu. Ne na terenu koliko u klupskim prostorijama. Trojici „kapitalaca“ ističu ugovori na kraju sezone: Mohamedu Salahu, Virdžilu van Dajku i Trentu Aleksandru-Arnoldu.

Za sada još nema naznaka šta će se sa njima dogoditi, iako bi već za dva meseca mogli da pregovaraju sa zainteresovanim klubovima, pa da u junu odu kao slobodni agenti.

Izabrane vesti

Legendarni as Liverpula Džejmi Karager nije previše zainteresovan za Salaha i Van Dajka, jer smatra da će oni produžiti ugovore. Ali, teško sa miri sa činjenicom da je Trent bliži odlasku.

„Mislim da će Virdžil van Dajk i Mo Salah ostati. Ali, kako vreme odmiče, sve više mislim da će Trent otići u Real Madrid. Biće mnogo frustracije među navijačima ako se ova neizvesnost nastavi i on na kraju ne produži ugovor“, ocenio je Karager za Skaj.

On je dodao da navijačima Liverpula nije najjasnije zašto Trent toliko želi da ode.

„Imali smo ranije dvojicu igrača, Stiva Mekmanamana i Majkla Ovena, dvojicu velikana koji su nastupali za Liverpul u ne tako sjajnim vremenima. Dok je Liverpul sa Trentom u timu bio najbolji ili među najboljima svake sezone. I sad, prosečan navijač „crvenih“ razmišlja: Ako si igrača sa lokala, takmičiš se svake nedelje u Premijer ligi i Ligi šampiona, šta želiš više od toga?“

Podsetio je Karager da, ipak, Trent u neku ruku više gleda sebe nego klub.

„Kada su ga pitali o ambicijama, da li bi više voleo da osvoji Ligu šampiona, Svetsko prvenstvo ili Zlatnu loptu, on je izabrao Zlatnu loptu. Što je malo čudno, jer bi očekivali da se pre odluči za neki timski trofej. Ali, on je vrlo ambiciozan, pa što da ne. Imate samo karijeru. A, Trent je jedinstven bek, apsolutno neverovatan“, dodao je Karager.


tagovi

LiverpulDžejmi KaragerVirdžil van DajkMohamed SalahTrent Aleksander Arnold

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara