Omri Glazer (©Starsport)
Omri Glazer (©Starsport)

Omri Glazer pauzirao Izrael zbog Zvezde

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.10.24. | 10:15

Rešen je da se oporavi do utakmice sa Štutgartom

Prošle sezone izvanredan, ove ni senka tog igrača. Em je Omriju Glazeru teško da se koncetriše na fudbal dok je u rodnom Izraelu situacija na ivici rata, em ga je letnja povreda usporila toliko da je ove sezone sakupio samo 513 minuta na terenu.

I pride se nije proslavio. Stoga je izraelski golman rešio da naredni period iskoristi da se u potpunosti oporavi zbog čega je i reprezentaciju Izreala stavio na pauzu. Kako navodi lokalni Sport 5, golman Crvene zvezde obavestio je stručni štab državnog tima da bi najradije da preskoči naredne utakmice, sa Francuskom i Belgijom.

Izabrane vesti

Kao razlog je naveo baš tu povredu prednje lože zbog koje nije na 100 odsto mogućnosti. Glazer je zatražio slobodno kako bi se u potpunosti oporavio.

E sad, kako Izrael sa Francuskom i Belgijom igra 15. i 17. novembra da se pretpostaviti da se Glazer neće vraćati među stative ni za utakmicu Zvezde sa Barselonom. Taj meč na programu je već 6. novembra.

U najboljoj varijanti, Izraelac bi sve muke zalečio baš tokom reprezentativne pauze što znači da bi teoretski mogao da brani na utakmici sa Štutgartom, 27. novembra.



tagovi

Omri GlazerFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara