Fudbaler MK Donsa Daren Poter (©Reuters)
Fudbaler MK Donsa Daren Poter (©Reuters)

Kvote na pobede MK Donsa i Redinga uz Mozzart najveće na svetu

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.10.24. | 10:52

Nigde nećete naći veće

Još uvek nema vrhunskog fudbala na programu zbog reprezentativne pauze, ali to nije sprečilo bukmejkere Mozzarta da pripreme iznenađenje za dve utakmice.

U Engleskoj se igra Liga trofej, treći kup po važnosti (iza FA kupa i Liga kupa). To je takmičenje za klubove iz trećeg ranga i četvrtog ranga, te za mlade timove premijerligaša. Izdvojene su dve kvote, na pobede MK Donsa nad mladim timom Arsenala i Redinga nad Čeltnamom, na koje će kvota u Mozzartu u svakom trenutku da bude najveća na planeti.

Izabrane vesti

U toku je 2. kolo grupne faze Liga trofeja, a ukoliko MK Dons želi da se plasira u nokaut fazu danas mora da pobedi igrače Arsenala do 21 godine. Na premijeri je izgubio od Kolčestera sa 2:1, dok su Tobdžije savladale Lejton Orijent istim rezultatom. MK Dons je četvrtoligaš, a zasad mu baš ne ide dobro u prvenstvu. Iz 10 kola je sakupio 12 poena i tek je 14. na tabeli. Na poslednja četiri meča je neporažen, ima pobedu i tri remija. Arsenal je šesti u Premijer ligi za mlade, sa 12 poena iz šest utakmica. Na poslednje dve je doživeo poraze.

ČELTNAM - REDING (UTORAK, 20.00), DVOJKA 1,85

Meč koji bi pobedniku praktično osigurao prolaz u narednu fazu. I trećeligaš Reding i četvrtoligaš Čeltnam su trijumfovali u 1. kolu. Reding je savladao mladi tim Vest Hema sa 3:1, dok je Čeltnam savladao Njuport sa 2:1. Obe ekipe su za vikend izgubile u prvenstvu, Reding od Roterama sa 2:1, Čeltnam od Beroua istim rezultatom, pa sada žele u kupu da poprave utisak. Ova dva tima su prošle sezone igrali zajedno u Ligi 1, Reding je kod kuće bio bolji sa 1:0, dok su na terenu Čeltnama odigrali 2:2.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara