Komentari na vest

Dortmundov plan: Oguliti kožu Liverpulu za Belingema i uzeti Kejtu za džabe

1

13579

pre preko 1 godinu

Real puca na Mbapea i tu bi se izuo i 300 miliona, Zato možda neće uzeti Belingema jer mu je paket od njih dvojice preskup. S druge strane, Liverpul mora da se isprsi na tržištu jednom. To mora da bi ostao pri vrhu, a gazde radi mira u kući. Već je FSG plaćao igrače 130 mil. u Bejzbolu, Boston Red Soksima gde su vlasnici, tako da nije to nešto što oni ne bi mogli da urade. Kao u pokeru: hoćeš za finalni sto i milion $ je da sedneš. To je cena da bi igrao sa velikim momcima. Ako uzmu Beligema mogao bi tamo igrati minimum 12 god. i za to vreme bi se sigurno isplatio. Nije on roba za preprodaju, po toj ceni, već da ostane u klubu do pred kraj karijere. Kad tako gledaš to i nije toliko skupo. Tako oduvek radi Real Madrid, izuje se za igrača i onda ga cedi do kraja, a on top klasa, što stariji to bolji, kao vino.
k

kjh

pre preko 1 godinu

Nije ni mogao da se polaze kad gura one metuzaleme i dan danas mu igra Milner,lik ne moze u Javoru da igra nista ne zna samo bije i trci i gura se Jezivo
Ž

ŽoDra

pre preko 1 godinu

Kamada iz Franfurta je zamena za Dahuda koji nece produziti ugovor. Keita nece biti zamena za Belingema.
Z

Zato

pre preko 1 godinu

Ovce i postoje, samo deri lude Engleze.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Кеита је у Лајпцигу кидао.Дефанзива,па се појави напред шут...баш је добар био.
Б

БоБ

pre preko 1 godinu

Управо тако, стога се не може рећи да су куповина и цена биле промашај, већ да је промашај како су га користили.
L

LFC fan

pre preko 1 godinu

Da tako je. Radovao sam se tom transferu. Ideja u Liverpoolu je bila da uđe u Gerrardove kopačke, ali nije pokazao ni pola od onog što se od njega očekivalo. Skupo plaćen, u to doba, došao da donese razliku, a igrao je u stilu nit smrdi nit miriše. Liverpool mu nije dao da se razmaše? Klop mu je menjao 3 pozicije koliko sam ja mogao da zapazim i ni na jednoj nije pokazao da je svetska klasa. Doveden je da se malo izbrusi i da bude svetska top klasa, a pokazao je da je samo malo bolji fudbaler, jedan u masi. Jedva čekam da ode jer sa njim nećemo daleko.