Dejan Stanković tipuje: Pobeđujemo, daje ga Mitrović!

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.06.18. | 08:17

Legendarni as smatra da će meč sa Švajcarcima rešiti napadač Orlova

Prvi MOZZARTOV milion je, zaslugom Aleksandra Kolarova, „otišao“ u nedelju, a promoteri akcije MILION RAZLOGA ZA GOL Dejan Stanković i Saša Ilić odlučili su da ga (tačnije, po 500.000) doniraju organizacijama NURDOR i Zajedno za život. Na tih 500.000 dinara po organizaciji, dodali su još po 25.000 dinara koje su kao zagarantovani MOZZARTOV dobitak dobili tipujući humanitarne tikete na meč s Kostarikom.

Izabrane vesti

Kao što smo već napomenuli, pored toga što za svaki gol Orlova u Rusiji donira milion dinara u Humanitarne svrhe, MOZZART svakog dana kada igra Srbija donira i uplatu od po 25.000 dinara Dejanu Stankoviću i Saši Iliću za humanitarne tikete. Ako pogode, ceo dobitak ide na adresu po njihovom izboru, a ako promaše, tih 25.000 je svakako zagarantovano!

Dejan je protiv Kostarike prognozirao pobedu Srbije uz gol Adema Ljajića. Prvi deo tipa je, na sreću svih, pogodio, dok drugi nije. Sada se odlučio da ponovo odigra na trijumf Orlova, a po njegovom mišljenju, mrežu Švajcarske će zatresti Aleksandar Mitrović.
„Vrhunski je Mitar odigrao prvi meč na Svetskom prvenstvu, borio se kao lav, a nije imao sreće da realizuje onu fantastičnu priliku posle Sergejevog pasa. Srećom, Kolarov je majstorijom to pokrio, i baš zato mislim da Mitrović danas rešava. Mora da mu se vrati. Za neverovatan trud, za sve što daje ekipi i za ono što je promašio“, objašnjava Stanković svoj tip.

Kvota na ovaj tip iznosi 6,00, a ako i vi delite Dekijevo mišljenje, pravac kladionica MOZZART ili sajt mozzartbet.com.

 


tagovi

MozzartDejan Stankovićhumanitarni tiketsportsko klađenjeMilion razloga za gol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara