Komentari na vest

Brazil sprema selektorsku bombu: Gvardioli nude 12.000.000 evra godišnje!

K

Kidi

pre preko 2 godine

Mislim da on moze jos dosta da da klubskom fudbalu pre nego sto se oproba sa reprezentacijom. Voleli ga ili ne, on je postao trener brend. Jure ga klubovi i jure ga igraci. Magnet za sve i to ne mozete da osporite. A svakako i trofeji ne izostaju. Fali ušati sa drugim timom, ali dobro...nije presudno.
L

Lik iz klake

pre preko 2 godine

prva pomisao kad vidis napad brazila iz 2002 je majko moja...kakvi su to bogovi bili...bukvalno da iz ostatka sveta sadtave odvranu ne bi mogli da zaustave brazilski napad...a odbrana sa kafuom beton...
L

Laki92

pre preko 2 godine

"Problem" Gvardiole je taj sto njegov stil igre ne prolazi tako lako u turnirskim takmičenjima gde jedan meč može da vas eliminiše. Siti bi u svakoj ligi na svetu bio prvak, na 30+ utakmica, kada je turnirski tip takmičenja u pitanju, e tu već ta lepršavost i ofanziva moze da se obije o glavu, tako da, pitanje kako bi prošao sa Brazilom. Svakako mislim da će uvek vise uspeha imati sa klubovima nego sa reprezentacijom, ma koja god ona bila...
Г

Гост

pre preko 2 godine

Управо тако, јер у куп такмичењима може да ти дође један Атлетико или Уругвај ако гледамо репрезентације и да те на једну утакмицу избаци са тешким бункером од 90 минута. Док на 38 утакмица Гвардиолин стил игре ће готово увек дати резултат.
G

Gost RS

pre preko 2 godine

Ne volim ga lično, ako ga većina smatra najboljim trenerom na planeti ja sam u onoj manjini. Naravno ko može da ospori sve što je osvojio i znanje koje ima, ali evo u Sitiju gradi sistem godinama i dovodi sve što poželi koliko god da košta, a još ne može da uzme LŠ jer na tirnirskim takmičenjima iskoči neko i razbije mu taj sistem. Oduševljen sam kako se njegovi igrači kreću bez lopte ali sa njima itekako može da se igra.
n

nešto onako

pre preko 2 godine

Slažem se da troši abnormalne pare, ali ne dovodi "super zvezde" i to treba napomenuti (sada se spominje Haland, ali i on je mlad) , kao što dovodi Real, Psž... Većinu igrača njegov sistem unapredi i oni vrede više nego kada su dolazili... Lično više cenim Klopa čiji mi fudbal gledljiviji, ali ne mogu da sporim Gvardiolu kroz priču "lako je njemu sa tolikim parama"... Kad je tako, zašto niko ne uspeva sa Psž-om? Da li je samo do trenera?
G

Gosto9

pre preko 2 godine

Ili jos bolji primer Junajted.Potrosili su skoro ko i Siti zadnjih 10 godina a nemaju nijednog igraca svetske klase(osim Bruna mozda).Siti radi planski i dovodi igrace koji im trebaju
М

Митт

pre preko 2 godine

Браћо Бразилци дајте мени 12 милиона српских динара за 4 године и ја ћу вас тренирати. Мени и више него довољно :)
М

Може

pre preko 2 godine

А такође биће добрих пички на плажама Бразила, тако да ће ти и то бити плус. 😁
F

FM

pre preko 2 godine

Uff, kakav bi ovo bio spoj. Navijac sam Liverpula ali imam veliko postovanje prema Pepu. Mislim da bi pometlao planetu sa Brazilom, a onda 2024. stize Klopp na klupu Nemacke, pa da gledamo nove epske borbe ova dva maga i hevi metal fudbal samo na reprezentativnom nivou.
H

Heheee

pre preko 2 godine

Baš bi se uklopili,on koji gaji pas igru i brazilci dribleri koji mami ne bi dali loptu.
M

Madridistaaaa

pre preko 2 godine

svaki veliki trener treba da se oproba kao selektor, to je moje misljenje. Mada mislim da je za njega rano, makar mi on tako djeluje. Ima Pep jos mnogo toga fudbalu da da. Dopadao se nekome ili ne (meni licno ne), covjek je inovator.
K

Korita Ivanova

pre preko 2 godine

Mislim da ce Gvardiola nakon Sitija na klupu Spanije.2023 mu istice ugovor sa Sitijem sto se poklapa sa godinom isticanja ugovora Luisa Enrikea.Jos je u intervju rekao da ce nakon Sitija gledati da bude selektor.
T

Trpke

pre preko 2 godine

Cistorkvni katalonac Kao sto je on nikada Nece na klupu Spanije..