Ronald Arauho (©Reuters)
Ronald Arauho (©Reuters)

Barselona bi mogla da dobije pojačanje pred put u Beograd

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.10.24. | 16:33

Ronald Arauho ponovo trenira jačim intenzitetom

Ustalio se Ronald Arauho kao standardan prvotimac Barselone prethodnih sezona, međutim, zbog povrede zadnje lože u julu tokom nastupa za Urugvaj na Kopa Amerika, odlični štoper u ovoj još nije izlazio na teren.

Prvobitne procene bile su da će se Arauho ponovo naći u takmičarskoj konkurenciji krajem novembra, za mečeve protiv Selte 23. novembra ili Bresta tri dana kasnije u Ligi šampiona, ali najnovije vesti iz Španije najavljuju i raniji povratak 25-godišnjeg Urugvajca.

Izabrane vesti

Novinar radija Kadena ser, Santi Ovale, navodi da se Arauho odlično oseća fizički i da je od danas pojačao intenzitet treninga, te da bi mogao da bude spreman za izlazak na teren već početkom novembra. To znači da bi defanzivac Barselone potencijalno mogao da bude u konkurenciji za duel sa Crvenom zvezdom 6. novembra u Beogradu, mada bi njegovo učešće u utakmici zaista bilo iznenađenje. Pre svega zbog toga što su se iskusni Injigo Martinez i skoro duplo mlađi Pau Kubarsi sjajno uklopili u štoperskom tandemu i teško će biti istisnuti nekoga od njih iz tima. Pogotovo tako brzo, ali kako Barselona trenutno igra, promene u timu i nisu im potrebne.

Za drugi deo sezone, ipak, mogao bi Arauho ponovo da se vrati u startnu postavu, verovatno umesto Martineza.



tagovi

Ronald ArauhoBarselonaFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

Barselona
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara