Komentari na vest

Barselona bi mogla da dobije pojačanje pred put u Beograd

G

Gott

pre 15 minuta

A ja mislio imamo šanse jer ne igra.Kako sam naivan.Dobili bi nas sa pratećim osobljem
e

evrofudbal

pre 35 minuta

joj zaboravih na njihov zenski tim najbolje da one dodju prvi sam koji ne bih propustio uzivo gledanje pa pogledajte kako su ispunjeni stadioni publikom kad se igra zenski fudbal nimalo ne zaostaju od muskog osobito nekoh manekena
E

EVROFUDBAL

pre 43 minute

Najbolje da barsa dodje sa b postavom onom koja igra tercera diviziju sta se sve danas pise ovaj igra onaj ne igra nema to vise ko ranije zvezdina deca protiv evropskog ili svetskog krema sada je obrnuto samo je razliku sto ovi danasnji nisu taj "krem".(i onako igraju youth ligu sampiona)
B

Bok

pre oko 1 sat

Kubarsi je najveća atrakcija u istoriji fudbala. Sa 17 godina igra na poziciji štopera u tako velikom klubu i to protiv Bajerna u Reala, gdje njegov tim prima samo jedan gol. U tim godinama nije nemoguće igrati u napadu, gdje su odgovornost i pritisak znatno manji. Ovo još uvijek dijete, iza sebe ima samo svog golmana, a protiv sebe najbolje napadače na svijetu. Meni je to nevjerovatno.
A

Arauho

pre oko 2 sata

Idealna prilika da uđem u riitam. Jedino se brinem da se ne uplašim od arlaukanja u tunelu.
O

Ogledalce što stojiš na zidu tom

pre oko 1 sat

Ha,ha,ha..Jeste sprdnja na račun mojih ali ne mogu da se ne nasmijem,svaka čast.A treba biti pošten pa se nasmijati na svoj račun a ne kao drugi koji se smiju na tuđu muku a kada ih ista stigne,jauču i Bogu i narodu.Svi su krivi osim njih samih.
H

Ha ja ha

pre oko 2 sata

Inigo Martinez je stigao u Barsu prosle godine, a ne nekoliko dana pre povrede Arauha koja se desila ovog leta. Novinarima mozzarta se cesto desavaju ovakve greske i pogresne informacije..
B

Bizon

pre oko 3 sata

Ako se pojacaju, bice neizvesno.
D

Da baš štete

pre oko 4 sata

bez njega bi ih raskantali...
A

AV

pre oko 4 sata

Biće 2-2
1

149

pre oko 4 sata

Kao protiv Monaka....
S

Smislov

pre oko 1 sat

Ha ha ha ha ha ha ha ha. Gdje se njega sjeti.
d

d. g.

pre oko 4 sata

Aaaa, prpaaa. Pojačavate odbranu. Ma ništa vam ne vredi! Terza rekao da je ovo najjači tim posle Barija. Ništa vam to ne vredi!
1

123123123123

pre oko 5 sati

Oni bi lagano mogli da dodju sa omladinskim timom i par igracica iz zenskog fudbalskog tima i odvalili bi nas
R

Rasimespasi me

pre oko 4 sata

Vas bi raskantali, Zvezdu nece.
E

EdoK

pre oko 5 sati

E do mojega. Ovako smo sigurna 3 boda imali ali ako se on vrati zatvorice sve, al dobro, i bod nije lose. E majko mila...