"Veterani Zvezde"
"Veterani Zvezde"

Veterani Zvezde: Utvrdite odgovornost za stanje u klubu i neka stadion ponese ime Rajko Mitić

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.12.14. | 15:57

Popović, Pižon Petrović, Karasi, Šestić, Dujković i ostali naglasili da su u pojedinim situacijama bili i obmanuti

Veterani ZvezdeSekcija veterana Crvene zvezde održala je sastanak sa predsednikom kluba Svetozarom Mijailovićem i generalnim sekretarom Zvezdanom Terzićem. U ime veterana crveno-belih govorili su Vladica Popović, Vladimir Petrović Pižon, Ratomir Dujković, Miloš Šestić, Stanislav Karasi, Saša Marković, Tomislav Milićević, Ratko Piljak, Mita Stojanović i Ivan Trutin.

Veterani su na sastanku izneli zapažanja vezana za funkcionisanje kluba u prethodnom periodu, naglasivši da su u pojedinim situacijama bili i obmanuti. Veterani kluba su posebno insistirali na tome da se utvrdi odgovornost za stanje u kojem se FK Crvena zvezda trenutno nalazi, svesni da problemi u klubu nisu nastali juče, već da traju dugi niz godina.

Izabrane vesti

Sekcija veterana će narednih dana imati sastanak sa predstavnicima navijača Zvezde, kako bi razgovarali o celokupnoj situaciji u klubu, i kako bi izneli stavove oko daljih koraka koje bi klub trebalo da preduzme.

Takođe, veterani će na Skupštini ponovo pokrenuti inicijativu o promeni imena stadiona Crvene zvezde, kako bi najveći sportski objekat u zemlji poneo ime fudbalske legende i prve Zvezdine zvezde, Rajka Mitića.

(FOTO: crvenazvezdafk.com)


tagovi

FK Crvena zvezdaRajko Mitićveterani zvezde

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara