"Sjajan turnir za Francuze"
"Sjajan turnir za Francuze"

Vimbldon dobio još trojicu četvrtfinalista: Vavrinka, Simon i Čilić prošli dalje

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.07.15. | 20:06

Kofere morali da spakuju Kudla, Berdih i Gofan

Sjajan turnir za FrancuzePoznata su još tri četvrtfinalista muškog singla na Vimbldonu. Sten Vavrinka uspešno je prebrdio meč sa Davidom Gofanom 3:0 (7:6(3), 7:6(7), 6:4), Marin Čilić je bio bolji od Denisa Kudle sa 3:1 (6:4, 4:6, 6:3, 7:5), dok je Žil Simon napravio veliki uspeh i pobedio sa 3:0 Tomaša Berdiha (6:3, 6:2, 6:2).

Postoji ta teza da nekada ni rezultat 3:0 u setovima ne garantuje da je u pitanju bila lagana pobeda. Gofan je prosto iscedio Stena Vavrinku. U prva dva seta viđeni su taj-brejkovi u kojima je aktuelni osvajač Rolan Garosa jedva uspeo da savlada Belgijanca. Treću set je prošao za nijansu lakše i Sten je u četvrtfinalu.

Izabrane vesti

A, tamo ga čeka Žil Simon koji je prosto preslišao Tomaša Berdiha. Francuz igra kao solidno ovaj turnir, a Čeha je ispreskakao u tri seta – 6:3, 6:3, 6:2. Nije nepoznanica da Simon igra strpljiv tenis, ali danas je prosto pomeo Bediha sa terena. Biće ovo odlično četvrtfinale.

I Marin Čilić se domogao četvrtfinala gde čeka boljeg iz duela Novak Đoković – Kevin Anderson. On je pobedio Denisa Kudlu sa 3:1 (6:4, 4:6, 6:3, 7:5).

(FOTO: Action images)


tagovi

Žil SimonVimbldonSten VavrinkaMarin Čilićatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara