"Jelača"
"Jelača"

Srebrna Jelača: Oduševljenje, sreća i radost!

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.08.14. | 22:26

"Ostvarila sam ono što sam zamislila i sada samo želim sve više i više", rekla je bacačica koplja

JelačaSreća je naše atletičare poslužila i trećeg dana Evropskog prvenstva u Cirihu. Srbija je dobila još jednu srebrnu medalju u bacanju koplja i novi nacionalni rekord! Tatjana Jelača se hicem u petoj seriji od 64.21 metar plasirala na prvo mesto, međutim, hitac Barbore Špotakove iz Češke od 64.41 spustio je na drugi poziciju, gde je i ostala.
„Ne mogu da sakrijem svoje oduševljenje, sreću i radost. Nisam želela da pričam o rezultatu i da najavljujem ništa, nego sam sve čuvala u sebi. Ostvarila sam ono što sam zamislila i sada samo želim sve više i više. Hvala svima na neizmernoj podršci koju su mi pružili, nadam se da sam se na ovaj način odužila svima koji su verovali u mene. Idemo dalje“, rekla je Jelača.

Prvo mesto zauzela je Barbora Špotakova iz Češke za samo 20 centimetra više od naše atletičarke (64.41), a treće mesto pripalo je Lindi Stal iz Nemačke daljinom od 63.91 metar.

Izabrane vesti

Sutra nas očekuju kvalifikacije u bacanju diska – Dragana Tomašević i 1500m muškarci kvalifikacije – Goran Nava, kao i dva finala na 1500m žene  – Amela Terzić i na 400m prepone – Emir Bekrić.

(FOTO: Action images)


tagovi

Tatjana Jelačaep u atletici

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara