Nikola Pilić: Đokoviću ovo nije trebalo, ali zašto niko ne priča o Nadalu?

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.01.22. | 16:21

“Čestitam Novaku na svemu šta je izdržao i sudu što je dao pravičnu presudu”, rekao je legendarni stručnjak za hrvatski portal Indeks

Posle pet dana u imigracionom hotelu sa "četri" zvezdice Novak Đoković je izvojevao prvu veliku pobedu na tlu Australije u 2022. Tamošnji sud poništio je odluku o oduzimanju vize, ali i dalje nije poznato hoće li najbolji teniser sveta učestvovati na prvom grend-slemu.

Novak je već trenirao, njegova porodica je uverena da će 17. janura krenuti u borbu za deseti trofej na tlu Australije, čitav svet mu i dalje pruža podršku. Među onima koji su uz Novaka je i legendarni hrvatski stručnjak i bivši koselektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije Nikola Pilić.

Izabrane vesti

“Čitavo vreme su neki naši mediji pričali o pobedi pravne države. To nije bila pravna država. Stajali su na pogrešnoj strani ulice. Čestitam Novaku na svemu šta je izdžrao i sudu što je dao pravičnu presudu”, rekao je Pilić za hrvatski portal Indeks.


Inostrani mediji najviše se bave Đokovićevim pozitivnim testom na virus korona koji je dobio 16. decembra u 20:19 sati. Reagovao je francuski L'Equipe, koji je objavio fotografiju iz svoje redakcije gde je Novak bio 18. decembra na snimanju edotorijala.

“To je istina, ali bilo je to sasvim minimalno. Međutim, to mu nije trebalo. Novaku to nije trebalo, ali šta je sa Nadalom?”.

Đoković je bio i glavni akter turnira u Zadru u leto 2020. kad je stigao pozitivan, a par dana ranije bio je na košarkaškoj utakmici.

“Verujte mi, tada nije znao da je pozitivan. Priznao mi je to. To je sve Dimitrov lagao. Međutim, pustimo za trenutak Đokovića. Šta je sa Nadalom? On je 20. decembra bio zaražen, a već 31. je stigao u Australiju. Prema važećim zahtevima morao je da bude u izolaciji najmanje 14 dana. Zašto se o tome ne priča”, upitao se Pilić.

 


tagovi

Novak ĐokovićNikola Pilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara