Vuko Borozan (©Reuters)
Vuko Borozan (©Reuters)

Rukometaš Vardara doživeo bizarnu povredu: Borozana izujedali psi lutalice

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.10.24. | 19:05

Crnogorac neće biti u konkurenciji za meč sa Portom

U sportu neretko imamo slučajeve da igrači dožive bizarne pobede i zbog njih odsustvuju sa neke važne utakmice. Tako nešto zadesilo je Vuku Borozana, rukometaša Vardara. Levi bek kluba iz Makedonije neće igrati sledeću utakmicu Lige Evrope zbog toga što su ga izujedali psi lutalice. Ovu informaciju potvrdio je trener Vardara Vlado Nedanovski.

"Nažalost, imamo nekoliko povređenih igrača, četiri-pet rukometaša. U našem glavnom gradu se dešavaju neočekivane stvari. Vuku Borozana, dok je šetao sa decom, napali su psi i završio je u bolnici. Braneći svoju decu je dobio 14-15 šavova. Neće igrati sutra, ne znam kada ćemo moći da računamo na njega", rekao je Nedanovski.

Nešto slično se u Srbiji desilo fudbaleru Partizana Natanu de Medini, samo što je njega izujedao njegov pas, a ne lutalice. Upravo zbog toga, Belgijanac u jednom periodu nije bio u stanju da pomogne saigračima.  Kako god, prilično neobična povreda reprezentativce Crne Gore.

Vadar posle dva kola ima jednu pobedu i poraz i nalazi se na drugom mestu, iza Melsungena. Po dva tima iz svake grupe izboriće plasman u sledeću fazu.



tagovi

RK VardarVuko Borozan

Ostale vesti


Najviše komentara