Jovana Risović i Dejan Milosavljev (MN Press)
Jovana Risović i Dejan Milosavljev (MN Press)

RSS izabrao najbolje: Risovićeva i Milosavljev obeležili 2021. godinu

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.12.21. | 09:23

Pobednici ankete su golmani naših reprezentacija

Godina koja se uskoro završava bila je u znaku golmana, bar ako sudimo prema anketi u kojoj su birani najbolji rukometaš i rukometašica Srbije. Reprezentativni čuvari mreže Jovana Risović i Dejan Milosavljev zbog svega što su prikazali u klubu i nacionalnom timu postali su laureati RSS. Klupske obaveze su ih sprečile da prisustvuju svečanoj ceremoniji, koja je održana uoči finalne utakmice Svesrpskog kupa u Loznici, ali će im nagrade biti naknadno dodeljene.

Predsednica Zajednice sudija i kontrolora RSS Branka Marić je dodelila priznanje najboljem sudijskom paru. Godinu 2021. obeležio je tandem Ivan Mošorinski - Aleksandar Pandžić. Za najuspešnijeg trenera u 2021. godini proglašen je stručnjak koji sedi na klupi ŽORK Jagodina Dragan Markov - aktuelni šampion, pobednik Kupa, Superkupa i Svesrpskog kupa u 2021. godini.

Izabrane vesti

Specijano priznanje je dodeljeno Zoranu Barbuloviću, selektoru ženske kadetske reprezentacije Srbije za ostvaren plasman u A diviziju i Evropsko prvenstvo 2023. godine. Nagrade Draganu Markovu i Zoranu Barbuloviću uručio je Jova Pavlov, predsednik Zajednice trenera Rukometnog saveza Srbije.








tagovi

Jovana RisovićDejan Milosavljev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara