Tanja Stanojević u napadu (MN Press)
Tanja Stanojević u napadu (MN Press)

Radnički će sa pojačanjima pokušati da se pomeri sa dna

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.12.23. | 10:42

Stigle su Tanja Stanojević i Dejana Lekić

Teško se u najvišem rangu opstaje sa mladom ekipom, koja nema nimalo iskustva. Oseća na svojoj koži to i trener Nikola Milosavljević koji vodi ženski tim Radničkog iz Beograda.

Klub sa Crvenog krsta je trenutno na poslednjem mestu na tabeli u Superligi Srbije sa učinkom 0-11. Nema nijedan osvojen bod, a protivnicima je uzeo samo četiri seta.

Izabrane vesti

Sa dve nove igračice će pokušati da se pomeri sa dna i oslobodi fenjera. U ekipu su stigle Tanja Stanojević i Dejana Lekić. Prethodnih dana je sa timom trenirala i Slađana Erić, ali o njenom angažovanju nema još nikakve objave...

Tanja Stanojević je rođena 1991. godine, igra na poziciji srednjeg blokera i u javnosti je možda poznatija sa prezimenom Sredić.

Tokom inostrane karijere igrala je u Rumuniji, Nemačkoj i Poljskoj, a u Srbiji je nosila dres Dinama, Spartaka, Partizana i Železničara.

Dejana Lekić pokriva poziciju primača servisa, a rođena je 2000. godine. Prethodne dve sezone provela je u Mađarskoj, pre toga je bila u Spartaku, Jedinstvu, Crvenoj zvezdi i Kraguju.

Radnički danas od 15.00 časova očekuje još jedan težak meč, na kome ima ulogu potpunog autsajdera. Rival je ekipa TENT-a koja je do sada ostvarila 10 pobeda i nalazi se u veoma dobroj formi.

SUPERLIGA SRBIJE ZA ODBOJKAŠICE

12. kolo

Četvrtak

Klek - Ub 0:3

Petak

Crvena zvezda - Spartak Subotica 3:0

Železničar - Jedinstvo Stara Pazova 1:3

Srem - Omladinac 3:1

Subota

15.00: Radnički - TENT

17.00: Partizan - Inđija



tagovi

ŽOK Radnički BeogradTanja StanojevićDejana Lekić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara