Anja Crevar (©Reuters)
Anja Crevar (©Reuters)

Plivanje nije naša specijalnost: Anja Crevar daleko ispod svog maksimuma

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.07.24. | 11:14

Kraj na 400 metara mešovito

Imali smo Milorada Čavića, imali smo i Nađu Higl, ali ako ćemo objektivno – plivanje baš i nije naš sport, pa se i sam plasman na Olimpijske igre smatra velikim uspehom. Sve preko toga nije baš realno što je danas osetila i Anja Crevar.

Naša plivačica iz Pančeva završila je takmičenje u Parizu pošto je u kvalifikacijama na 400 metara mešovito zauzela poslednje mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi.

Izabrane vesti

Anja je stazu preplivala za četiri minuta, 49 sekundi i 16 stotinki. Koliko je finale bilo daleko najbolje svedoči to što je za pobednicom svoje grupe zaostala za skoro 13 sekundi. Iliti tačno 12,89.

Bila je to Amerikanka Ema Vejant, koja je prvo mesto zauzela rezultatom četiri minuta, 36 sekundi i 27 stotinki.

Očigledno je bilo teško vratiti se posle Svetskog prvenstva. Naporno sam radila, ali posle tog Svetskog je išlo silaznom putanjom, i to Evropsko prvenstvo pre četiri nedelje. Pokušala sam da se vratim, dala sam sve od sebe, ali očigledno nešto ne štima. Očigledno trenažni proces nije ispunio svoje. Ostaje još jedna trka u sredu, potrudiću se, videćemo šta će nam to doneti“, rekla je Crevarova posle trke.

Glavu gore, važno je učestvovati. Mada treba reći da je Anja do plasmana na Olimpijske igre došla rezultatom 04:38,93 na Svetskom prvenstvu u Dohi. Danas daleko od svog maksimuma, ostaje joj sada samo još da bude bolja 200 metara leptir stilom, u sredu od 11.45.


tagovi

Anja CrevarplivanjePariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara