Odbojkaši Lokomotive (CEV)
Odbojkaši Lokomotive (CEV)

MVP Dražen Luburić! Srbin srušio šampiona Evrope

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.02.22. | 18:52

Lokomotiva Novosibirsk u odloženom meču CEV Lige šampiona bolja od poljske Zakse

Srpski reprezentativac srušio je šampiona Evrope! Dražen Luburić je blistao u duelu njegove Lokomotive protiv poljske Zakse pa je na kraju sasvim zasluženo poneo epitet najboljeg igrača utakmice. Ruska ekipa je u odloženom susretu četvrtog kola CEV Lige šampiona pobedila prošlogodišnje osvajače trofeja posle četiri odigrana seta - 3:1 (25:18, 23:25, 25:17, 25:20), a srpski korektor je učestvovao sa 18 poena.

Bio je veoma zapažen kada se lomila utakmica, odlično je napadao, veoma precizno i snažno servirao. Imao je na kraju četiri poena sa servis linije. Nisu ervopski prvaci imali odgovor na njegovu igru, pa su morali da se pomire sa porazom - drugim ove sezone u Ligi šampiona.

Izabrane vesti

U grupi C trenutno prvu poziciju drži Lube Ćivitanova sa svih pet pobeda. Italijanski tim je obezbedio ulazak u četvrtfinale elitnog takmičenja. Zaksa je trenutno druga sa učinkom 3-2 (10 bodova) i ima dobre šanse da među osam uđe kao jedan od tri najbolja drugoplasirana tima. Lokomotiva je do sada ostvarila dva pobede i tri poraza, nalazi se na trećem mestu sa šest bodova. Na dnu je slovenački Merkur, koji nema osvojen ni set.

Ekipa našeg Dražena Luburića će u poslednjem kolu igrati sa klubom iz Maribora 16. februara, a u derbiju grupe C istog dana sastaće se Zaksa i Lube.


tagovi

Dražen LuburićKeđežin Kozle

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara