Komentari na vest

Milena Delić: Nije sve tako crno, čeka nas rudarski posao

S

Srbija JOca

pre 10 meseci

Da li je nekome palo na pamet da njih dvoje to možda namerno rade?! Ona državljanka Slovenije, on pobegao iz Pljevalja zbog onoga što je učinio! A na našoj divnoj Srbiji najlakše je lečiti komplekse! Još se prave velike patriote, a ovamo su uništili sve čega su se dotakli! Došlo je vreme da svi javno progovore o njihovim ujdurmama!
B

Brundo

pre 10 meseci

Ma jok, ni najmanje nije.Mora da je krivica nekog drugog.
e

ewfffffffffffff

pre 10 meseci

sta bre uradiste sa ovim sajtom da l ste normalni
r

rukomet je bolestan

pre 10 meseci

Problem u rukometu su mnogo dublji i oni počinju od baze.Najpre promenom da se utakmice obavezno igraju u halama, a ne i na betonu, nmogo klubova je ugašeno jer nisu mogli da obezbede uslove u halama, bilo zbog skupih troškova ili udaljenih hala. Smanjenjem broja klubova ugašene su i mnoge lige pa sada i nekoliko rangova se preskaču za godinu dana. Smanjenjem broja klubova smanjio se i broj igrača i igračica a kvalitet je pao pa smo tu gde smo. Klubovi zavise od samouprava i koliko su lično zaintresovani da pomgnu a koliko iz raznoraznih pa i ličnih razloga to ne žele. Više nema budžeta za sport na koji klubovi mogu da računaju već zavise od dobre volje nekoga lokalnog moćnika. Nema ulaganja u infrastrukturu izgradnje školskih sala pa ni balona koji bi za male pare mogli da pomognu u poboljšanju uslova za rad manjih klubova. Savez nema interes da u sredinama sa tradicijom rukometa gde se rukomet voli i neguje pomogne i izvrši pritisak na vlast da se tim sredinama poboljšaju uslovi za opstanak. Zato ako se nešto ne promeni u reprezentaciju će igrati samo igrači i igračice koji su u inostranstvu se rodile i tamo naučile rukomet a mi nećemo ni tada razumeti zašto je to tako već će mo gledati samo vlastiti džep-
t

tiha pancevo

pre 10 meseci

Aktuelno rukovodstvo RSS-a je unistilo rukomet apelujem na sve faktore da ih sklone sve , jer posrtanju nije kraj
B

Bora Beograd

pre 10 meseci

Odbojka promeni ceo tim 2022 samo Tijana ostala iz postave i pobede sve pa odbrane titulu prvaka sveta.Novi trener takođe.Bez Brankice i Maleševic primaca, bez libera Popović ,bez dizaca Majei bez blokera Rašić i Veljković i bez selektora Terze.Ove promene tim i pobede Čile.Komedija na rukometni način koja traje od 1992 pa sve do 2023.Nastavak sledi...Sledeće godine Pariz a nas opet nema.Tradicija postala...10 puta uzastopno.To nije uspelo nijednom sportu u Srbiji do sada!
Z

Zato

pre 10 meseci

To je problem i kod muske odbojkaske reprezentacije, NIJE NA VREME URADJENA SMENA GENERACIJA. Kod odbojkasica jeste! Svake godine u zensku odbojkasku selekciju ubacuju po jednu mladu odbojkasicu i spremaju je da “nasledi” mesto neke starije. Tako se Maja Aleksic uigravala vezbala i sad uzela mesto Milene Rasic, eno je neki dan u Italiji mvp utakmice 15 poena 7 blokova. Ove godine ubacili smo Uzelac koja uci, radi, vezba da nasledi Brankicu Mihajlovic, eno je najbolji poenter u Brazilu. Ubacili smo Henu koja ce posle Pariza sigurno naslediti Stevanovic koja ce sigurno napustiti reprezentaciju posle Pariza. Znaci bitna je smena generacija i rad sa njima. U rukometu to nista nije radjeno, pritom isti selektor se drzi koji nema rezultate. Kao i u muskoj odbojkaskoj reprezentaciji, gde je smena treba da se desi jos posle neuspelih kvalifikacija za OI u Riu
G

Gavrilo Milentijevic

pre 10 meseci

Kazes sujeta, da samo kod tebe i tvog muza, prodajete klasicnu demagogiju, izvrcete cinjenice, tvoj muz se izivljava nad svima, znaju dobro ljudi iz rukometa sta je sve radio, privatizovali ste savez. Kad si tako pametna i sposobna kazi javno u kakvoj je finansijskoj situaciji savez i zasto clana Upravnog odbora RSS koji je zaduzen za zenski rukomet nema nigde sa reprezentacijom?