"De la Hoja između svoja dva teška poraza u finišu karijere"
"De la Hoja između svoja dva teška poraza u finišu karijere"

Mejveder mu je oteo svetsku titulu, a Pakjao stavio pečat na karijeru: Oskar de la Hoja se ipak raduje okršaju dva velika šampiona! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.03.15. | 20:17

„Uvek sam govorio ljubiteljima boksa i novinarima da moraju da zahtevaju najbolje borbe. Moramo da zahtevamo da se najbolji bokseri bore međusobno“, jasan je legendarni Zlatni dečko

De la Hoja između svoja dva teška poraza u finišu karijere

Nekadašnji svetski šampion u velter kategoriji, legendarni američki bokser, meksičkog porekla, Oskar de la Hoja, raduje se okršaju dvojice najboljih boksera današnjice Flojda Mejvedera i Manija Pakjaa.

Izabrane vesti

De le Hoji su porazi od ova dva boksera upravo obeležili finiš njegove karijere. Mejveder mu je oteo VBC titulu 2007. godine, dok mu je Pakjao u poslednjem profesionalnom meču 12. jula 2008. godine naneo poraz tehničkim nokautom u osmoj rundi.
„Mnogi mogu da tvrde da je ovaj okršaj stigao prekasno, ali zaista osećam da Mejveder i Pakjao u se bi imaju još dosta rezerve i da će to stvarno biti dobra borba. Kao ljubitelj boska zaista se radujem tome. Uvek sam govorio ljubiteljima boksa i novinarima da moraju da zahtevaju najbolje borbe. Moramo da zahtevamo da se najbolji bokseri bore međusobno“, jasan je legendarni Zlatni dečko, koji je u decembru 2013. godine primljen boksersku Međunarodnu kuću slavnih.
„Sve dok javnost zahteva velike borbe imaćemo priluiku da ih vidimo“, ponovio je De la Hoja.

Okršaj između najvećih boksera današnjice zakazan je za 2. maj u Las Vegasu

(FOTO: Action images)


tagovi

Oskar de la HojaMani PakjaoFlojd Mejveder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara