Ljubi, ljubi pa licencu izgubi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.03.19. | 15:54

Kubrat Pulev zbog neprikladnog, ali ujedno i simpatičnog gesta prema novinarki pod suspenzijom

Jedan od najboljih teškaša na svetu, bugarski as Kurbat Pulev ostao je bez bokserske licence države Kalifornija. Razlog je prilično banalan pošto je "prisilno" poljubio novinarku pred kamerama nakon meča u kojem je nokautom pobedio Rumuna Bogdana Dinu u mestu Costa Meza.

Mlada i atraktivna novinarka, Dženifer Ravalo ga je u subotu pri kraju intervjua pitala o planovima za naredni meč za koji se nagađa da bi mogao da bude protiv fantastičnog Engleza Tajsona Fjurija, a on je umesto odgovora uhvatio glavu i poljubio je pravo u usta. Mlada Dženi se tada nije bunila, šta više grohotom se nasmejala.

Izabrane vesti

Ali, nekoliko dana kasnije odjednom je najavila tužbu, uz još sočnih detalja koji su joj samo povećali status nove internet zvezde. 
"Osim toga što me je poljubio, posle mi je prišao sa leđa i stisnuo mi guzove sa obe ruke i otišao! Osećala sam se poniženo", žalila se Ravalo na konferenciji za medije, "Nakon toga se ponašao kao da se ništa nije dogodilo, a na potonjoj žurci je tražio da isečem poljubac sa videa".

Pulev je u utorak objavio na tviteru da su njih dvoje dobri prijatelji i da su se smejali onome što je uradio. Ali, je očigledno pogrešno procenio na šta su neki ljudi spremni ne bi li zaradili ili bili popularni. Pre svega, sportski novinari/ke moraju znati da sportisti nakon utakmice, odnosno borci posle mečeva nisu uračunljivi, i u slučaju pobede i u slučaju poraza. Tada su, čak i oni najiskusniji često u situaciji da naprave javni kiks, kao što se to desilo Pulevu. Po njegovom ponašanju, jasno je da nije uspeo da sačuva emocije, već ih je ispoljio na nadasve neprikladan način.

To je ova mlada dama sada iskoristila, verujemo uz savet advokata "dušebrižnika" i jedan poljubac, koji je očigledan izliv emocija toliko čest kod boraca posle poslednjeg gonga, pretvorila u nepotrebnu aferu. Međutim, sumnje nema da je Pulev pogrešio, tj. preterao, ali verujemo da nije zaslužio ovakav tretman. "Hajka na vešca" mogla bi inače da mu upropasti završetak karijere, pošto 37-godišnjak iz Sofije, koji u 28 profi mečeva ima samo jedan poraz (od Vladimira Klička 2014.) traži pravog protivnika s kojim bi odradio poslednju borbu pre nego što okači rukavice o klin. 

A ako želite nešto više da saznate od lepoj Dženi možete baciti pogled na njen Instagram profil, koji možda i otkriva zašto je Bugarin bio toliko opušten.

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

kubrat pulevboksborilački sportoviborilačke veštine

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara