""
""

Crno-beli se ne predaju Nantu: Oni su favoriti, mi ćemo da učimo

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.10.13. | 15:53

‘’Očekujem da ćemo na terenu biti energični i borbeni’’, kaže trener Partizana Aleksandar Brković pred meč trećeg kola Kupa EHF

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković rekao je da je Nant favorit u prvom meču trećeg kola Kupa EHF, ali da se crno-beli neće predati na svom terenu na Banjici.
"Njihova ekipa je sastavljena od osvajača Lige šampiona, osvajača zlatnih medalja sa reprezentacijom. Jasno je da su favoriti, ali to ne znači da će se naša mlada ekipa predati. Očekujem da ćemo na terenu biti energični i borbeni i da ćemo, pre svega, nešto naučiti iz ove utakmice", rekao je Brković.

Kapiten Miloš Kostadinović pozvao je navijače da podrže mladu ekipu koja je iznenada ove godine dobila priliku da se bori za minutažu u utakmicama sa jakim protivnicima.
"U goste nam dolazi jedna od najboljih francuskih ekipa i našim mladim igračima ne preostaje ništa drugo osim da se bore i da dostojno predstavljaju klub", rekao je Kostadinović.

Partizan je i u uoči ovog meča nastavio sa kampanjom "rukomet se vratio", a promoter na utakmici sa Nantom je košarkaš Partizana, Francuz Žofri Lovernj

Po završetku utakmice, deca koja budu na tribinama, moći će da siđu na teren i da se slikaju sa omiljenim igračima.

Utakmica između Partizana i Nanta igra se u subotu od 19.30 u hali na beogradskoj Banjici.

(FOTO: MN Pres)

Izabrane vesti


tagovi

Aleksandar BrkovićEHFSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara