Slavlje Inđijki u Aranđelovcu (©Printscreen)
Slavlje Inđijki u Aranđelovcu (©Printscreen)

Brejk u Aranđelovcu: Inđijke na pragu senzacionalne titule (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.05.22. | 22:56

Železničar pobedio favorizovani Bekament u gostima sa 25:24 i poveo sa 1:0 u finalnoj seriji plej-ofa Superlige Srbije za rukometašice

Rukometašice Železničara iz Inđije na pragu su senzacionalne titule šampiona Srbije. U polufinalu plej-ofa su eliminisale prošlogodišnjeg šampiona i pobednika kupa Jagodinu, a sada su napravili brejk u finalnoj seriji doigravanja. Izabranice trenera Vlade Šimičića u trileru u Aranđelovcu pobedile su favorizovani Bekament sa 3:2, pa naredne nedelje na svom terenu imaju šansu da se okite istorijskom krunom.

Bolje su počele Aranđelovčanke, imale su krajem prvog poluvremena i +4 – 12:8, ali u nastavku veliki preokret Sremica. U finišu, igralo se gol za gol. Železničar je uspeo da stvori + 2 – 25:23 i napravi veliko iznenađenje i dobije u dvorani Šumadija. Domaće rukometašice su u poslednjem napadu postigle gol, ali nije bilo više vremena. Na parketu dvorane u Aranđelovcu usledilo je veliko slavlje gošći iz Srema.

Izabrane vesti

U pobedničkom timu briljirale su Dunja Tabak sa osam golova i golman Jovana Vasiljković sa 14 odbrana. Odlična je bila i Jelena Živkov sa pet pogodaka i Jovana Jovanović sa tri. Kod Bekementa, Sara Garović je osam puta zatresla mrežu gošći. U finišu utakmice je desni bek domaćeg tima isključen. Katarina Stepanović se pet puta upisala u listu strelaca, dok je Maja Stanojlović postigla tri gola. Na golu je Marija Simić imala 12 uspešnih intervencija.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------

SUPERLIGA SRBIJE ZA RUKOMETAŠICE – FINALE PLEJ-OFA (PRVA UTAKMICA)

Subota

Bekament – Železničar Inđija 24:25 (13:12) /u seriji 0:1/


tagovi

Bekament

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara