""
""

Stigao je Teritorio – igra za fudbalske fanatike

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.06.17. | 15:32

Navijači, pokažite se u realnom vremenu

Pre nekoliko dana na srpskom on-line tržištu pojavila se mobilna igra koja kombinuje najveću znatiželju fudbalskih fanatika: fudbal i strast! Zove se Teritorio i svetlost dana ugledala je zahvaljujući zajedničkim idejama mađarskih i regionalnih programera.

Teritorio je u svet sportskih igara doneo inovaciju koju su ljubitelji fudbala prepoznali, tako da aplikacija, prema pojedinim pokazateljima, iz sata u sat postaje popularnija.

Izabrane vesti

Igra se sastoji u tome da se na stvarnoj mapi čitave planete, i u realnom vremenu, navijači bore, osvajajući teritorije u ime voljenog kluba. Ujedno, igra beleži precizne statistike igrača, uživo prikazujući koliko navijača ima u kom delu grada, kraju, opštini, državi ili kontinentu.

Statistika je precizno odrađena, jer već prilikom prve registracije ulazite u navijačku statistiku kraja u kome se nalazite. Ovim putem bi, napokon, trebalo da se demistifikuje čiji je čiji kraj, grad, opština, tačnije, koliko ko ima navijača i gde se oni nalaze.

Posle registracije, dinamična igra vas „vuče“ da gradite stadione, otvarate prodavnice, pojedinačno ili sinhronizovano napadate pripadnike suparničkih klubova, osvajate im teritorije, branite se. Sve na sportski način - šutiranjem penala.

Za razliku od onih surovih navijačkih borbi, ova ima za cilj samo jedno: izvornu fudbalsku strast!

Aplikacija je dostupna na google i app storu.


tagovi

aplikacijameđunarodni fudbalSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara