Dejan Radonjić (©MN Press)
Dejan Radonjić (©MN Press)

Radonjić: Bilo je dobrih i loših stvari, sad moramo da se spremamo za novi ABA derbi

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.10.21. | 21:39

"Bila je baš tesna utakmica praktično sve vreme, izuzev završnih nekoliko minuta. Odigrali su ih kvalitetnije u oba smera, napravili razliku i na kraju slavili"

Porazom je Crvena zvezda završila gostovanje CSKA u Moskvi, ali daleko od toga da je beogradski sastav bio u podređenom položaju protiv tima koji na svom terenu nije poražen bezmalo sedam meseci.

Crvena zvezda uradila je baš ono što je trener Dejan Radonjić želeo pre puta za Rusiju - da se izmeri kvalitetom protiv evropskog giganta i dobije jasnu sliku gde se nalazi u odnosu na konkurenciju iz elitnog takmičenja. Razlika je bukvalno bila u sitnicama...

Izabrane vesti

"Težak raspored doneo nam je dve ozbiljne utakmice u Evroligi i bilo nam je jako važno kako ćemo da izgledamo u obe. Uradili smo dosta dobrih stvari večeras, ali bilo je i nekih loših. Bila je baš tesna utakmica praktično sve vreme, izuzev završnih nekoliko minuta. Odigrali su tih nekoliko minuta kvalitetnije u oba smera, napravili razliku i na kraju slavili", izjavio je Radonjić na konferenciji za novinare.

Crvena zvezda se ubrzo vraća kući, a od subote kreću pripreme za ABA derbi protiv Cedevite Olimpije u nedelju.

"Za nas je sada najvažnije da se spremimo za narednu utakmicu. Za to ćemo imati samo subotu, pošto je susret protiv Cedevite Olimpije već u nedelju".

Susret sa Cedevitom Olimpijom zakazan je za nedelju od 21 čas u dvorani Aleksandar Nikolić.



tagovi

KK Crvena zvezdaDejan Radonjić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara