Saša Obradović u razgovoru sa Novakom Đokovićem (©Star Sport)
Saša Obradović u razgovoru sa Novakom Đokovićem (©Star Sport)

Obradović o pojačanjima: Prvo da proberemo naše, pa ćemo da gledamo strance

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.06.20. | 08:37

“Ne bih voleo da komentarišem bilo šta oko toga“, odgovorio je novi trener na pitanje o mogućem povratku Nikole Kalinića

Uzbudljiv prvi dan na poslu imao je Saša Obradović. Posle upoznavanja sa igračima i predstavljanja planova za ovo leto, novi trener Crvene zvezde pojavio se u dvorani Mega Factory u naselju Braće Jerković, kako bi ispratio oproštajnu utakmicu njegovog prijatelja i kolege Dejana Milojevića, zajedno s velikim brojem zvanica iz sveta sporta, naročito košarke.

Pauzu između dva poluvremena egzibicionog meča iskoristili smo da pitamo legendarnog reprezentativca Jugoslavije kakve utiske nosi s prvog treninga u svom matičnom klubu?

Izabrane vesti

“Ne bih rekao da je to bio baš klasičan prvi trening. I dalje sam u fazi prikupljanja informacija, malo i razgovora sa igračima. To je neki prvi cilj. Trening i ostale stvari počinju od avgusta“, poručio je Obradović.

Najavio je novopečeni šefa struke Crvene zvezde da će tokom narednih dana, pre odlaska na kolektivni odmor, obaviti razgovore ponaosob sa svakim igračem, pre nego što bude doneo odluku o njihovim daljim ulogama u sistemu...

“Intervjui s njima su sa primarna stvar. Još je rano da bilo kome određujem neku rolu, razgovaraćemo, pa ćemo doneti sve odluke u hodu“.

Po pitanju pojačanja nije želeo mnogo da detaljiše...

“Uvek ima planova za pojačanja, ali naravno ne mogu sada da vam pričam o tome. Svi treba malo da se strpe i sačekaju. Kao što sam rekao, treba da vidimo šta imamo od naših igrača, pa onda da vidimo koji su to profili stranaca potrebni za Zvezdu“.

Poslednjih dana se dosta pominje mogući povratak Nikole Kalinića, kome je ugovor sa Fenerbahčeom praktično istekao...

“Ne bih voleo da komentarišem bilo šta oko toga“, kratko je uzvratio Obradović.

Pošto smo novog Zvezdinog trenera zatekli na ceremoniji gde je jedan tim bio sastavljen od igrača od kojih je svako u nekom momentu karijere sarađivao sa Milojevićem, pitali smo da li možda skautira nekog iz dve ekipe?

“Skautiram sve“, uz osmeh nam uzvraća Obradović.



tagovi

Saša Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara