"Aleksandar Marelja"
"Aleksandar Marelja"

Prvenac za bolju atmosferu u Čačku

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.05.14. | 18:00

U taboru Borca zadovoljni posle pobede nad Metalcem i najavljuju bespoštednu borbu u Kragujevcu već u sredu

Aleksandar MareljaKošarkaši Borac MOZZART Sporta ubedljivom pobedom nad Metalca zabeležili su prvi trijumf u Superligi. Čačani su bili dominantni u svim segmentima igre uknjižili su sedam trojki, 34 skoka, 16 asistencija... Najefikasniji pojedinac bio je Aleksandar Marelja sa 27 poena, 13 skokova, uz indeks uspešnosti 34.
"Nametnuli smo naš ritam igre, do poluvremena smo obezbedili određenu zalihu koševa i do kraja je sačuvali", kaže Marelja i nastavlja sa pohvalama na račun klupskih kolega.
"Čestitam saigračima na velikoj borbenosti i zalaganju. Odmah se okrećemo gostovanju u Kragujevcu i potrudićemo se da ponovimo izdanje kao protiv Partizana".

Trener u stručnom štabu Borac MOZZART Sporta Aleksandar Bjelić podvukao je da je zasluženo ostvarena prva pobeda.
"Nama prvi trijumf puno znači na psihološkom planu“, kaže Bjelić i dodaje. “Imali smo odličan pristup, uložili smo veliku energiju i isplatio se rad koji ulažemo na treninzima. Imali smo sjajan pristup u odbrani, sačuvali njihove glavne igrače i adute. Iz dobre odbrane došao je odličan napad. Kako je meč odmicao videli smo da možemo i utakmicu smo rutinski priveli kraju. Imali smo dobro veče".

Izabrane vesti

U narednom kolu Borac MOZZART Sport gostuje kragujevačkom Radničkom.
"Poslednja pobeda je plod dobrog rada, sad smo dobili na samopuzdanju. Igraćemo rasterećeno, bez tenzije, sa velikom energijom i obavezom da budemo maksimalni. Radnički je sjajno vođen, imaju veliko iskustvo i trudićemo se da se nadigravamo sa našim domaćinima", zaključio je Bjelić.

Utakmica Radnički - Borac MOZZART Sport igra se u Kragujevcu u sredu od 19.00.

Piše: Đurđe Mečanin; Foto: mozzartsport.com.


tagovi

Košarkaška SuperligaKLSKK Borac ČačakAleksandar MareljaAleksandar Bjelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara