"Duško Savanović"
"Duško Savanović"

ORLOVI I DEFINITIVNO BEZ SAVANOVIĆA: Šta ću reprezentaciji kad sam neupotrebljiv!

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.05.13. | 10:00

"Zdravstveno stanje mi je očajno. Imam dosta problema sa leđima i konstantno primam injekcije da bih 'izvukao' sezonu do kraja. Selektor Ivković je to shvatio i razumeo", rekao je košarkaš Anadolu Efesa u intervjuu za dnevni list "Sport"

Duško SavanovićVeliki šok za kompletnu srpsku i košarkašku javnost bila je vest da će reprezentacija Srbije u znatno oslabljenom sastavu nastupati na predstojećem Evrobasketu u Sloveniji. Dudine muke sa odbijanjem poziva, povredama i otkazivanjima u poslednjem momentu očigledno nemaju kraj, a gotovo je izvesno da će Milan Mačvan, Zoran Erceg, Kosta Perović i Stefan Marković propustiti pomenuto takmičenje. Pored njih ime koje se najviše spominje je Duško Savanović, na čije usluge vremešni strateg i definitivno neće moći da računa. 
"Kada je selektor Dušan Ivković nedavno bio u Istanbulu, videli smo se i razgovarali. Izložio sam mu trenutni zdravstveni bilten, koji je daleko od dobrog. Objasnio sam mu da sam u očajnom stanju , da imam dosta problema sa leđima i da konstantno primam injekcije protiv bolova kako bih mogao da igram i izguram sezonu do kraja", rekao je Savanović u intervjuu za dnevni list "Sport", a potom nastavio:
"Duda je to shvatio i razumeo... Uostalom, on je uvek bio za to da je zdravlje igrača na prvom mestu i brinuo o nama. Sigurno je da ćemo da se čujemo i budemo u kontaktu i narednih nedelja, pa ćemo da vidimo kako će das erazvija situacija. Uvek sam se odzavio pozivima u reprezentaciju, što ću i dalje da činim, ako mi telo i zdravlje dozvole. Šta da radim, nisam više ni mlad", zaključuje 29-godišnji košarkaš Anadolu Efesa.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Dušan IvkovićDuško SavanovićEvrobasket 2013Evropafudbalska reprezentacija SrbijeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara