Komentari na vest

Obradović: Utakmica na jednu loptu, verujem da možemo da napravimo nešto dobro u Evroligi

s

samo

pre 4 dana

Realno su vas rutinski dobili.
J

Japi

pre 4 dana

Na jednu loptu?Oni stisli malo I odose na 16 razlike,Hahahahahaha.
Z

Zeljko ZOC

pre 4 dana

Za to sto je osvajao titule svaka cast ali to je bilo nekad. Sada je cinjenica da u Partizanu nema rezultata i ne treba neko da bude expert da bi to video. Moze neko da je bio odlican hirurg decenijama i da je operisao bez greske ali kada pacijenti pocnu da mu umiru znaci da nesto ne radi kako treba i ne mora neko da bude strucan da bi to video.

ilnima male

pre 4 dana

свака част
S

Sezonske ulaznice

pre 4 dana

Stvarno ne znam do kog kola ce da orica "imam osecaj da cemo da uradimo nesto dobro". Ovo je stvarno komedija. Nisu sposobni da odstampaju sezonske karte koje su ljudi platili po 3.000 dinara samo da imaju u stampanom formatu, a pricaju kako osecaju nesto. Ajde da vidimo koliko dugo ce taj osecaj da ih drzi.

ilnima male

pre 4 dana

ајде да се уозбиљимо..Али искрено кажите шта се дешава са гробарима?Заиста али заиста не провоцирам него од срца питам.Толике је године Жељко код вас ..толико кеш...такве играче ..и ништа да освоји Искрено то ме радује ко навијача Звезде..али да вас тако убјеђује да је сваки пораз уствари побједа Е то је застрашујуће..Човјек вас уканали....
G

Gostiona

pre 4 dana

Podseca na Pixija!
D

Dajvak

pre 4 dana

Uz 2 igrača van rotacije i sinoć katastrofalnog Dejvisa ovo je odličan rezultat. Ko je očekivao pobjedu na strani protiv Reala taj veze s košarkom nema. Nemam nikakvih sumnji da će ovo biti odličan tim. 🖤🤍
B

Budak

pre 4 dana

Lepo sam rekao,nama raspala Cibona u BG daje skoro 80 poena! Svaka ozbiljnija ekipa ima da nam strpa 85+ poena.
1

100+

pre 4 dana

Ciboni smo dali 113 poena, pa sta ako smo primili 78, nije kosarka sport u kome je najbitnije primiti sto manje poena.Najbitnije da postignes vise poena od protivnika, oni 100 mi 102.
P

Princip

pre 4 dana

na zalost...ti vise ne znas sta pricas i nemas vise ideje kako dalje.. sve ostalo je bla bla..prevazidjen si. shvati da je tvoje proslo.
S

Slažem se

pre 4 dana

Da osvoji 10 jubilarnu titulu sa Partizanom i da posle bude predsednik Partizana, i predsednik celog sportskog drustva Partizan.
b

brine

pre 4 dana

kao ste izgubili ,pa moneke reče da real neće ni na fajnlfor
b

brine

pre 4 dana

naravno da će te napraviti nešto dobro u el kao i svake godine
d

d. g.

pre 4 dana

Ne znam grobari kako se vi osećate. Posle izlaska Marinkovića ne zna se da li je crnji dres ili igrači. Do pre koji mesec meni nepoznati ili nebitni. Ne komentarišem njihov kvalitet ali se pitam da li mora bez belaca i Srba. Žocovo je davno prošlo kao i recimo Murinjovo. Tu je kao dobar markentiški potez i zbog svojih veza.
Г

Групни

pre 4 dana

почетак је, нови играчи, десетак утакмица заједно, неке почетничке грешке, не фали борбе, не недостаје жеља, има знања, дакле, треба времена и времена ...

ilnima male

pre 4 dana

секта нека си?
V

Vreme

pre 4 dana

Treba vreme koga mi nemamo, on je promenio kompletan tim, sada neka gleda sta ce.
1

17 pobeda!!

pre 4 dana

Biće to ok. Bolja hemija za sada
E

Ej

pre 4 dana

Kada ti neka zelena boranija komentarise Zeljka Obradovića, onda vidis sa kakvim imas posla.
I

Istino_mer

pre 4 dana

Koliko se sećam , dotični gospodin je u više navrata pljuvali po Zvezdi koja je prošle sezone gomilu utakmica izgubila sa još manjom razlikom ( na jednu loptu kako sada kaže). Znači obraz - opanak .
T

Tupčo

pre 4 dana

Kada je gospodin ikada spominjao Zvezdu, idi leči se.
P

PUFTA

pre 4 dana

Glupo je komentarisati trenera koji je najuspesniji u Evropi, bez sale to kazem, jer mi nismo ni dostojni toga! Covek ima rezultate iza sebe, ali posteno iznecu par stvari koje su mi zasmetale! Mali Nakic da pet poena, odigra odlicnu odbranu na Hezonji par puta i onda promasi trojku i onda sledi klupa do kraja! Ne vidim rezon, ali kazem da nisam kompetentan! Znamo da je Kampaco najbolji igrac Reala i da je njihov motor, umesto da se on zaustavi, on covek, koji je najnizi na terenu ima sest skokova i 11.asistencija, a Partizan igra sa sedam igraca! Pa ubacuj covece te sa klupe, neka ga cuvaju, jel ionako istices da je akcenat na odbrani! Ima toga jos, ali ove dve stvari mi ne piju vodu, ali on je covek placen za to i on zna zbog cega je to tako!
O

Oile

pre 4 dana

I tako 4 sezone za redom, od kada je dovede. A Trinki bio jednu sezonu, i pokidao sa prosecnim Mozlijima, Korijima Vudenima, i ostalim prosecnim Amerima i domacim igracima. Moze Zoc da ima i 29 titula EL sampionata, cinjenica je da za 4 godine u KKP nista nije uradio, i da KKP nije u rukama vladajucih, davno bi on leteo, vec posle druge sezone.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 4 dana

Vama cela sezona u Evroligi staje u jednoj utakmici koliko god to čudno zvučalo. Morate po svaku cenu da pobedite Bajern, ako to izgubite izgubićete i posle dva dana od Makabija jer je jako malo vremena da se oporavite. A ako odete na 0:4 tu povratka u bilo kakvu šansu za prvih 10 nema. Ako pobedite Bajern dobićete i Makabi i pošto posle toga igrate još dve utakmice kući sa Monakom i Virtusom imate lepu šansu da uđete u pozitivan skor i borite se ravnopravan za plasman u 10 najboljih. Jednostavno Bajern vam je biti ili nebiti a takve utakmice su najteže. Puno je lakše bilo igrati sinoć rasterećen protiv Reala nego što će biti protiv Bajerna, jednostavno stegne se ruka kada znaš da moraš da pobediš. A i Bajern nije naivna ekipa i trener im je bivši selektor Nemačke koji je pre dve godine osvojio svetsko zlato i igrao polufinale OI. Bojim se da navijači očekuju sigurnu pobedu a i mediji i stvoriće se takva atmosfera. Bolje da podignete nivo mobilnosti na visok nivo da nebi tresnula o patos, posle će biti kasno. I još ovo,Obradović je imao sezonu u Fenerbahčea kada je krenuo sa 2 pobede u 8 kola pa se cele sezone mučio da stigne u 8 i stigao je nekako ali to je sa Partizanom i ovakvim igračima nemoguće.
M

Ma

pre 4 dana

Kakvi Bajern biti ili nebiti ima jos 33 kola da se igra, tako i Virtus bio zaredjao pobede bio pri vrhu pa jedva bio 10,Real zaredjao bio isto pa izgubio 3 za redom, ne mora prvih 10 kola nista da znaci.
Z

Zauvek zvezdaš

pre 4 dana

Odgovor za ovog Ma Grešiš i to debelo i nema još 33 kola već 31 posle tri kola. Lepo sam ovde napisao ako izgubite od Bajerna nakon dva dana gubite i od Makabija. Sa 0:4 oprostite se od bilo kakvih ambicija za top 10.Nemate kvalitetnu ekipu da veže šest pobeda za redom u Evroligi, pomiri se sa tom činjenicom. Nakon četiri poraza do kraja Evrolige i da igrate po sistemu 2 pobede posle toga vam sledi poraz a možda dva. Jednom rečju u 30 kola maksimum je da ostvarite 50% pobeda i to ako igrate na svom maksimumu a sa 15 pobeda nema prolaza ni u plej in. I nije isto igrati u psihološko smislu ako imaš pozitivan ili polovičan skor nego negativan kada moraš da pobeđuješ jer te svaki novi poraz još više udaljava od barem polovično skora
O

Opušteno

pre 4 dana

Ekipa bolje igra nego prosle sezone, kada se vrate jos 2 igraca u rotaciju bice to kako treba, uz punu Arenu idemo ka pobedama, sprema se spektakl protiv Bajerna.
N

Nemar

pre 4 dana

Težak licemer,dupljak i demagog.
K

Ko-kosarka

pre 4 dana

Zaboravio si da kazes i da je NAJTROFEJNIJI TRENER EVROPE !!! A to vas najvise i boli !!!!!!!
Z

Zoc pa ostali

pre 4 dana

Svima je jasno da trener kalibra je dosao da nam donese titulu. Sve se to isplaniralo. Real se ove godine sklanja. Brat panatenaikos je uzeo prosle godine. Imamo cvrstu garanciju od Bidiroge da je sve sredjeno. Tu su sudije vec u kvartetu sigurni. Prosligodisnji triling je za malo podbacio. Napred partizan,tako si naucio. Pare nisu problem. Rio Tingo je nas sponzor zajedno sa laznim Zvezdasem. Placas i ne pitas koliko kosta igrac.
M

Milenkko

pre 4 dana

Ove godine partizan dobra KANTA za punjenjee!
P

Partizan.

pre 4 dana

Vi ste svake godine kanta za punjenje!Prosle sezone su vas Turci napunili da ima da pamtite.
S

Sofronije III

pre 4 dana

@Partizan, kao vas CSKA onomad, zar ne? Ili si to zaboravio?
T

Ted

pre 4 dana

Kad ide tekst o tome da grobari pozivaju Željka da da ostavku?
u

uigranost

pre 4 dana

Na jednu loptu. U partizanu se i iz poraza pravi pobeda. Sada se vidi kada sudije ne navlače za partizan da ti ne možeš dobiti utakmicu. Ali biće bolje u BG sad stižu uigrane.
d

d. g.

pre 4 dana

A jel mu se trese klupa kao Sferopulusu? Ipak dva poraza u el?
M

Ma da bre to

pre 4 dana

Kakav si ti doktor, nema sta, zato i jesi najveci, ti vidis oni sto drugi ne vide i za to te vole vise nego oca. Ja sam video partizan kao u proteklih sezona, koji zivi od suta za 3 i pojedinaca, koristi se 7 igraca da mozes da navijes petorku da igraju 40 to bi uradio. Igrac ti pravi nesportski u momentu kad se lomi utakmica, umesto da razgovaras sa njima ti ovde kukas. Bice dobro,kako kazes, ti ko da su svi timovi vec uigrani i samo se ceka partizan, a trenirate 2 meseca vec. Sta uigravas? Ove godine u gostima daj boze da pokupite 3 pobede...daj boze evo zapamtite moje reci. I nauci bre igrace da ne prave cirkus kad daju kos. Jedva cekam da vidim repertoar ma tribini arene posle neke pobede.
L

LG:)

pre 4 dana

Ko je kukao? A ti koga vodis, koji tim? Ne brini ti za Partizan. Usput da kazem. I Partizan i zvezda ove godine imaju sjane timove i predobre trenere. Nadam se da ce obije ekipe biti u 8 najboljih. Zvezda preiskusan tim sa Teom i Kalinom. Dva vrhunska igraca. Partizan fizicki mnogo jak. Bice to sve dobro kako vrijeme odmice.
M

Ma

pre 4 dana

Bitno da ste vi crveni u ekstazi posle 2 kola, ej kada ti crveni pricaju o kosarci, pa ovo nema nigde.
š

šta reče

pre 4 dana

E ako ti je Teo igračima onda smo ga ugasili. Ni odbrane ni šuta.
b

bravo sna majstore

pre 4 dana

Aj sad u KSS po sendvic
@

@ssss

pre 4 dana

Ja mislim da su protiv Tavaresa i Ibake trebali da igraju na centre,a da ne forsiraju šut za tri poena!Ovde sve neki naučnici.Druže ostavi se košarke i pređi na drugi sport.Partizan je odigrao korektnu utakmicu protiv verovatno najbolje ekipe u Evropi.Ima tu još dosta posla,ali je evidentno da ekipa raste.Bajern mora da se pobedi zbog atmosfere u ekipi.Bilo bi baš nezgodno da se počne EL sa tri poraza.Sve će to doći na svoje mesto.Ekipa ima potencijal da napravi iskorak u EL.
s

samo

pre 4 dana

Ma bitno da si ti strucnjak i vise niko pojma nema o kosarci.Da se stcarno razumes koliko mislis video bi da prva petorka Partizana na cetiri pozcije nije ni do kolena onoj od prosle godine,a ni klupa ne deluje bas kao vrhunska.
P

Pik gost

pre 4 dana

Neznalice jedna, najgora!
A

Ali kako

pre 4 dana

tipicno. Pobedi se Cibona, 20 tekstova o tome, izjava... izgubi se od Reala, jedan tekst i izjava Obradovica. Kada budu pobedili prvu u El, nece moci da se zivi od njih. Ljudi, sve ok, sponzori ste, razumem, ali necete doveka to biti. Nekad ste bili br 1 sportski portal.
K

Komedija

pre 4 dana

Vi pobedili 2 utakmice u Evroligi i natpis,, Decenijski podvig,, pa komedija🤣🤣🤣
V

Vukasin Lukic blok 70

pre 4 dana

ma sve je ovo dobro, drhtao je jedan Real dok se mi jos uigravamo! Vidi se da Zeljko zna sta radi i da cemo biti bas jaki kao crna zemlja. Sudije vec standardno protiv nas haos...
Ј

Ја Гаја

pre 4 dana

Дали мислиш да се остали неће уигравати?
S

Sale84

pre 4 dana

Kazi mi samo kad je tacno drhtao Real..kad su imali 16 razlike i rutinski priveli utakmicu kraju ili na pocetku??? I da, sudije standardno protiv vas??? Hahahaha pa vi ste prethodne dve godine imali domacinsko sudjenje i kad igrate u gostima bre inace ne bi ste prismrdeli broju pobeda koje ste imali!!! Kako te nije sramota da to izjavis a svaka driga ekipa se zalila na sudije kad igra protiv vas?
Z

Zeljko odvojili su se

pre 4 dana

kada su hteli i kada im je postalo dosadno biti u egalu. Losi smo, prelosi..Aba ne pomaze, tu se izivimo na Ciboni a Baskonija je prava slika. Bolje da zacutis i da ceo strucni stab zasuce rukave da ne bi opet ceo tim na rasprodaju u maju..
0

09998

pre 4 dana

Bice to super za 15-to mesto. LJUBISE MI MOGA groBARI
A

Aleksakg

pre 4 dana

Ja ti verujem...pa ko da zna šta je potrebno za borbu za 15-o mesto ako ne tvoj klub i ti
A

Aruna Dindane

pre 4 dana

Sta uradi jedan parfem od 200e.....
K

Kmeeek

pre 4 dana

Lepo je videti tabelu 18 mesto, poslednje a tamo piše partizanček.
@

@Kmeeek

pre 4 dana

Vas najveci problem je sto gledate tabele do drugog kola. Doduse, to je napredak, jer ste se prosle godine ovako lozili posle prvog. Svaka cast. Za jedno 10 godina, mozda budete u Top 10 na kraju sezone, kada se svede racunica.
@

@@Kme

pre 4 dana

Posle 8 metli, ti i dalje pises o nasim rezultatima. Hej, 8 poraza u nizu (u toj seriji je i poraz u Evroligi gde vas navodno ne kradu sudije, za razliku od Aba), imas li obraza?
H

Helsingborg

pre 4 dana

Bravo Željko,idemo dalje.
a

aje

pre 4 dana

... u ponor bez dna.
T

Treba da se kaze

pre 4 dana

Real deluje rastimovano na max. Samo Kampaco igra kako treba, skoro svi van forme a i videli da i vi niste ekipa i u završnici igraju igrači koji neće imati prosek preko 8 min u EL to niko da kaže doktoree
D

Drvo

pre 5 dana

Nedostajao Boltauzer.
Г

Гост Зрењанин

pre 5 dana

Немаш проблем са тим што почетком другог полувремена нисте убацили неколико отворених шутева!!?! Да јесте не би се овако завршило,они сипају тројке,ви промашујете за три 4,5 пута за редом.
Л

Лариган

pre 5 dana

За ККП навијам увек кад игра против страних тимова.ККП је сјајно почео утакмицу,сипао је тројке,агресивно играо у одбрани,прилично неутралисао Хезоњу и Тавареса.У насставку пада проценат шута,пада концентрација и на крају један од најбољих играча правинепотребно неспортски фаул.На моје велико изненађење у последњу четвртину Реал креће без Кампаца,Хезоње,Ибаке и Тавареса.Без њих,,после нешто више од пет минута,утакмица је била решена.Ерго,Реал је имао расположенију клупу а ККП остао без изузетно расположеног капитена.Немам никаву сумњу да ће ККП играти све боље и да ће бити озбиљан супарник ККЦЗ.Много среће и једнима и другима у евролиги.
Z

Zokki

pre 5 dana

Biće bolje sledeće sezone.
A

Armija crno bela

pre 5 dana

Nije to ,tako loše bilo,imali smo neku šansu...Real u lošoj formi, a I jedan broj povređenih igrača.Partizan zavisi od suta,a kad stane..spasavaj se.Defanzivno ne postoje I kad se doda loš skok,tu nema pomoći ...Mnogo nediscipline u igri..To moraju da reše, ako žele nešto ozbiljno. .
S

Slaba odbrana

pre 5 dana

68:66 to je jedna lopta,tu se utakmica prelomila,trojka,potom sledi tehnička,dva slobodna bacanja plus lopta sa strane i trojka.To je deset razlike za tili čas.Za one koji ne razumeju.
Z

Zulizu

pre 4 dana

Sta ne razumemo?
7

7271772

pre 5 dana

Na jednu loptu jeste ali ako vas kos vredi 17 poena a njihov 0.75 hahahahhha
H

HahahahahahahHHh

pre 5 dana

Čuj na jednu loptu. Real vodio maltene celu utakmicu, kada bi god KKP prišao na 1-3 poena, Real se samo malo uozbilji i bude 10 razlike. Realno smešna ekipa i smešni igrači što će se u toku sezone itekako pokazati.
P

Pops

pre 5 dana

Smešan trener.
L

LD

pre 5 dana

Znate Real je u ACB ligi sedmi a mi u Aba prvi, valjda je to neko merilo….
S

Sf

pre 4 dana

A u EL koji dte? 18 mesto iliti lednji FENJER. I TO NEŠTO GOVORI.
T

Tikifiki

pre 4 dana

Nemoj tako brate sad su oni prvi na tabeli sa 2:0 valjda je i to neko merilo, a ne banana Split
n

nonameeee

pre 5 dana

ok brt
h

hhahaha

pre 5 dana

Jeste na jednu loptu ako jedna lopta vredi 8 poena
P

Pst

pre 5 dana

Ako ti kazes verujem ti.
b

banana drzava

pre 5 dana

bravo!
o

onda

pre 5 dana

važi