"Leo Vesterman i Žofri Lovernj"
"Leo Vesterman i Žofri Lovernj"

Lovernj od "vodonoše" u Valensiji, preko Partizana do sigurnog mesta u Sloveniji!

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.08.13. | 13:07

Krilni centar Partizana se jako svideo selektoru Vensanu Koleu, zbog čega je dobio mesto među onima koji će Francusku predstavljati na predstojećem Evrobasketu. Leo Vesterman je, s druge strane, otpao sa spiska, pa će se uskoro vratiti u Beograd

Leo Vesterman i Žofri LovernjDo pre sedam meseci bio je grejač klupe u Valensiji, a onda je došao u Partizan, osvojio dva velika pehara, dobio poziv da dođe na pripreme reprezentacije Francuske, da bi sada Žofri Lovernj obezbedio mesto među 12 najboljih, koji će Francusku predstavljati na Evrobasketu u Sloveniji! Ovaj 21-godišnjak uspeo je da se izbori za svoje mesto u timu i pored jake konkurencije, a selektor Vensan Kole i te kako računa na igrača Partizana u Sloveniji.

S druge strane, drugi Partizanov as, Leo Vesterman nije uspeo da se nametne Koleu, pa će se uskoro vratiti u Beograd, gde će se priključiti saigračima u pripremama za novu sezonu.

Izabrane vesti

Evropsko prvenstvo u košarci igra se od 4. do 22. septembra, a Francuska se nalazi u grupi A zajedno sa Ukrajinom, Velikom Britanijom, Nemačkom, Izraelom i Belgijom.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Evrobasket 2013EvropaFrancuskaLeo VestermanŽofri Lovernj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara