"Kacikaris i klupa Grčke"
"Kacikaris i klupa Grčke"

Kacikaris o porazu Grčke: Srbija nas je dobila srcem, ne taktikom

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.09.14. | 22:09

"Košarka je psihološki sport. Nismo mi odigrali ovako namerno", dodao je on...

Kacikaris i klupa Grčke

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA IZ MADRIDA)

Izabrane vesti

"Odigrali smo svoju najlošiju utakmicu. Srbija nas je dobila srcem, a ne taktikom. Dopustili smo im previše lakih poena na startu. To nije bilo prihvatljivo. Loše smo otvorili meč i to je to. Srbija je u nastavku odigrala izvanredno. Pre svega jako u odbrani. Kaznili su nas sa svih pozicija. Burusisu je bilo preteško pošto je jedini centar. Nije izdržao celu utakmicu. Ponosan sam time kako je tim igrao. Nije bitno šta smo uradili u grupi, ovo je bitno. Morali smo više da se borimo. Čestitam Srbiji", rekao je Kacikaris na zvaničnoj konferenciji za medije, a zatim rekao:
"Košarka je psihološki sport. Nismo mi odigrali ovako namerno. Ne mogu sad da vam kažem sve konkretne razloge poraza. Videćemo snimak i analizirati našu igru. Kada dođu eliminacione utakmice moramo biti spremni na sve, naročito protiv ekipe kao što je Srbija".

Jedan od najboljih strelaca Helena, Nikos Zizis, rekao je da je Srbija zasluženo slavila.
"Odigrali su neverovatno. Znali smo da ćemo imati pritisak posle pet pobeda, zato Srbija nije imala taj pritisak. Oni su bili u teškoj grupi i završili na četvrtom mestu, a zatim su nas potpuno nadigrali", zaključio je on..

(FOTO: Fiba.com)


tagovi

Focis Kacikariskošarkaška reprezentacija GrčkeMundobasket2014Nikos Zizis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara