""
""

Juventus opet dobio Megu

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.01.17. | 20:26

Beograđani imaju još samo teoretske šanse da se nađu u drugoj fazi FIBA Lige šampiona...

Košarkaši Mega Leksa imaju još samo teoretske šanse da se nađu u drugoj fazi FIBA Lige šampiona! Ekipa Dejana Milojevića doživela je osmi poraz u 11. odigranom meču u okviru grupe D - Juventus iz Utene slavio je u još jednom neizvesnom susretu protiv Beograđana, ovoga puta 85:78.   

Mega je imala šansu da dobije Litvance, ali kao i u Sremskoj Mitrovici u ključnim trenucima nedostajalo je iskustva i koncentracije. Domaćina je izvanredno služio šut za tri poena (9/19), sakupio je čak 14 ofanzivnih skokova, a na sve to Mega je "odgovorila" sa 18 izgubljenih lopti. 

Izabrane vesti

Milojevićev tim u nekoliko navrata vraćao se iz povećih minusa, na dva minuta pre kraja uspeo je da sa minus 12 spusti na minus dva, ali onda su gosti zaređali s greškama, Juventus to iskoristio i rešio pitanje pobednika pre "poslednje lopte".

Eron Best sa 21 poenom bio je najbolji kod domaćina, Sulskis je dodao 20, a dvocifreni su bili još Digs (11) i Bickauskis (10). U ekipi Mege najefikasniji bio je Aleksandar Marelja (17). Po 16 koševa ubacili su Jaramaz, Novak i Zagorac.   

(foto: MN Press)


tagovi

Mega LeksFIBA Liga šampionaAleksandar Marelja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara