""
""

Gudurić zakucao Turke, Srbija u finalu EP! Neka se spremi Furija

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.07.15. | 23:04

Srpski košarkaši u nedelju u finalu EP igraće protiv reprezentacije Španije, koja je u polufinalu bila bolja od Francuske sa 70:61

Sjajan dan za srpski sport! Posle odbojkaša koji su se plasirali u finale Svetske lige, navijače je obradovala i mlada košarkaška selekcija Srbije plasmanom u finale prvenstva Evrope u italijanskom Linjanu.

Izabrane vesti

Reprezentacija koju sa klupe predvodi Vladimir Đokić u polufinalu kontinentalnog šampionata ubedljivo je pobedila Tursku sa 81:58 (16:17, 21:8, 19:13, 25:20).

Srpski košarkaši u nedelju u finalu EP igraće protiv reprezentacije Španije, koja je u polufinalu bila bolja od Francuske sa 70:61.

Selekcija Turske dobila je prvu četvrtinu, ali je tako izgleda naljutilo mlade srpske košarkaše koji su do već do poluvremena stigli na više od 10 poena prednost.

Sjajnu partiju pružio je Marko Gudurić koji je utakmicu završio sa 21 poenom i pet asistencija. Ognjen Jaramaz dodao je na to još 14 poena, a Nikola Rebić ubacio je 12 poena. Ugurlu je sa 11 poena bio najbolji strelac kod Turaka, a jedan manje dao je Kosut.

Finalna utakmica kontinentalnog šampionata igra se u nedelju od 21 sat u Linjanu kod Udina.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vladimir ĐokićSrbijaMarko GudurićEvropaEP za košarkaše do 20 godina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara