""
""

Fener napada titulu u Turskoj: Do finala sa što manje potrošnje

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.05.14. | 17:49

„Imali smo dovoljno vremena da se bolesni i povređeni oporave“, referiše Obradovićev saradnik Vlade Androić pred meč sa Usakom

Vlade Androić, pomoćnik u stručnom štabu Fenerbahčea, našeg trofejnog trenera Željka Obradovića, optimista je pred prvi četvrtfinalni meč turskog plej-ofa, u kome tim iz Istanbula igra sa Usakom.
Naš prvi rival je ekipa koja je u prvoj sezoni izborila plej-of što je malo iznenađenje. Sigurno je da smo apsolutni favoriti, ali to valja dokazati na parketu. Inače, dva puta smo ih relativno lako dobili. Četvrtfinale se igra na dve pobede i trudićemo se da odigramo samo dve utakmice jer nemamo dovoljan fond igrača“, ističe Androić.

Kakav je cilj Fenerbahčea i Željka Obradovića?
Da stignemo do finala sa što manje utakmica, polufinale se igra na tri dobijena meča, a finale do četiri pobede. Večerašnju utakmicu dočekujemo u kompletnom sastavu, imali smo dovoljno vremena da se bolesni i povređeni oporave. Nadam se da će tako biti do finala. Inače, Fenerbahče puni protivničke dvorane i svi žele da nas pobede, optimisti smo i verujemo u naš kvalitet“, zaključio je Androić.

Izabrane vesti

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: Star sport)


tagovi

Vlade AndroićTurskakošarkaKK FenerbahčeEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara