"Marko Ivanović"
"Marko Ivanović"

Borac počeo pripreme za novu sezonu, stiže i Partizanov junior Spasojević

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.08.15. | 14:52

"Ciljevi će biti u skladu sa timom koji oformimo", kaže direktor Marko Ivanović

Marko IvanovićKošarkaši Borca zvanično su počeli pripreme za novu sezonu. Direktor kluba Marko Ivanović komandnu palicu poverio je Aleksandru Bjeliću, koji je i minule polusezone predvodio seniorski pogon.
"Bjelić je dugo bio u stručnom štabu prvog tima, zatim je učestvovao u reprezentativnim akcijama i bio pomoćnik Aleksandra Bućana, kao i uspešan trener našeg juniorskog pogona. Ulogu koordinatora mlađih kategorija preuzeo je Raško Bojić, koji će biti uključen i u stručni štab prvog tima. Naredna sezona neće biti laka, radimo na formiranju ekipe i do kraja sedmice imaćemo desetoricu igrača pod ugovorom", kaže Ivanović.

Pored toga trenutno je u Borcu, na probi, još deset igrača, starijih i mlađih.
"Imamo potpisane višegodišnje ugovore sa Čarapićem, Popovićem, Mitrovićem i Vujovićem. Očekujemo da se u četvrtak na treninzima pojavi Dimitrije Spasojević, junior Partizana i reprezentativac Srbije. Klubu se priključio i Bojan Radulović, 210 centimetara visok... Razgovaramo i s domaćim igračima koji treniraju s nama poput Radovića, Zoćevića, Dumića, Markovića, Zornića, Nikolića, Bojovića i u najskorije vreme ćemo precizirati sa kime ćemo parafirati ugovore. Takođe, tu su i Čačani koji su imali inostrane angažmane, ali o svemu će javnost na vreme biti obaveštena".

Izabrane vesti

Pripreme će se obaviti u Čačku...
"Naravno, ali već se znaju i neke prijateljske utakmice koje ćemo odigrati poput one sa slovenačkim prvakom Tajfunom. Zatim tu je i turnir koji organizujemo i na kome će učestvovati Partizan, Budućnost i najverovatnije FMP".

Ciljevi Borca u novoj sezoni...
"Ciljevi će biti u skladu sa timom koji oformimo, ali svakako biće to borba za gornji deo tabele. Znači jedna stabilna sezona uz formiranje mladih igrača", zaključio je Ivanović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Marko IvanovićKLSKK Borac ČačakAleksandar Bjelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara