""
""

Borac MOZZART Sport VS Partizan - duel starih prijatelja

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.04.14. | 18:58

Za meč sa Partizanom je povećano interesovanje publike i zato su preduzete sve mere da sve protekne u najboljem redu kako dolikuje renomeu naših klubova", rekao je Marko Ivanović, direktor kluba

Posle Zvezde košarkaši Borac MOZZART Sporta odmeriće snage i sa Partizanom. Utakmica će se odigrati u ponedeljak 14. aprila od 19.00 sati pred velikim brojem navijača.
"Partizan je mamac za publiku i izlišno je trošiti reči o njihovom kvalitetu", kaže trener u stručnom štabu Borac Mozzart Sporta, Aleksandar Bjelić.
"Aktuelni su prvaci Jadrana, domaće lige i učesnici Top 16 faze Evrolige. I pored povreda koje su ih zadesile u ranijem periodu crno-beli su apsolutni favoriti, ne samo u duelu sa nama već sa svim timovima. Uz Zvezdu glavni su konkurenti za osvajanje svih trofeja".

Kao i protiv Zvezde, Borac Mozzart Sport u ponedeljak nema šta da izgubi.
"Bićemo rasterećeni i daćemo maksimum. Treba da vidimo gde smo u odnosu na najbolje ekipe. Takođe, utakmica će poslužiti za uigravanje dvojice novajlija koji će zapaženije uloge imati u mečevima sa nama ravnopravnijim timovima".

Izabrane vesti

Ponedeljak je praznik košarke za sve Čačane.
"Dolazi aktuelni šampion, ekipa koja je mnogo pokazala, sa puno mladih i perspektivnih igrača. Čačani će uživati u spektaklu, a mi ćemo se truditi da se što dostojnije predstavimo našim navijačima i da pružimo što jači otpor aktuelnom prvaku države", zaključio je Bjelić.

Direktor Borac MOZZART Sporta, Marko Ivanović da će to biti duel starih prijatelja.
"U minulim godinama mnogo je košarkaša Borca prešlo u Partizan i kasnije izborilo reprezentativni status", kaže Ivanović i dodaje:
"Biće to duel starih prijatelja koji su nam izašli u susret da se utakmica pomeri za ponedeljak. Za meč sa Partizanom je povećano interesovanje publike i zato su preduzete sve mere da sve protekne u najboljem redu kako dolikuje renomeu naših klubova".

Dvorana kraj Morave ima 2 000 sedećih i 200 mesta za stajanje.
"U prodaju ćemo pustiti 1 500 ulaznica, za potrebe Partizana izdvojeno je 20 karata i pet Vip ulaznica. Borac Mozzart Sport ima i 550 propusnica koje važe za sve utakmice Super lige, a koje su dobili naši donatori i sponzori kluba. Mlađe kategorije ulaze, po spisku, uz prisustvo svog trenera. Karte se mogu kupiti u klubu u četvrtak, petak i ponedeljak, za poslednji dan je planirano da pustimo u prodaju 500 karata. Naravno, održali smo sastanak sa MUP-om, zatim izvršena je prijava sektoru za vanredne situacije, povećan je broj angažovanog obezbeđenja i obavljeni su razgovori sa medicinskom službom".

Šta navijači Borca mogu očekivati od same utakmice?
"Partizan i Crvena zvezda su naši Evroligaši, da nije bilo povreda mogli su da naprave i korak dalje. Biće to praznik košarke u Čačku, na nama je pružimo što bolju igru i da se spremamo za utakmice koje dolaze posle Partizana", zaključio je Ivanović

(FOTO: MOZZART Sport)


tagovi

SrbijaMarko IvanovićKošarkaška SuperligaBorac MOZZART SportAleksandar Bjelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara