Komentari na vest

Split pokazao zube, ali Partizan Mozzart Bet na kraju rutinski rešio meč

r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Шта ће бити са првенством Србије, хоће ли партизан учествовати или мора да се мењају правила???
S

Slavimo

pre gotovo 2 godine

Opa,dodje i taj dan domaci kosarkasi sili iz Splita ubacise 30 kosa. Bravo za americki tim,oslanja se na Srbe bar protiv nejakih ekipa.
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Najveća greška je forsirati Madara, a šansu ne dati Petrovicu.
K

Kupljena EL

pre gotovo 2 godine

Klub koji u ABA ligi bio cak 8 na kraju predproslog prvenstva, nije se ni plasirao u play off,i krka bila bolje plasirana od njih na tabeli,Klub koji titule i EL video nije cak punih 11-12 godina koliko igraju amaterski cipiripi kup,Klub koje je za uvek ugasen 2007 u laktasima nakon fuzije sa igokeom,Klub koji ni jednog jedinog reprezentativca izbacio nije zadnjih 10 godina,Klub koji je najveca bruka u amaterskom cipiripi kupu,pobedjuju ga najgori moguci klubovi poput:Burga,Trenta,Metropolitena,Huventuda,Krke,Borca 2x za redom,Burse..itd i nakon svega toga takav klub od drzave i rezima dobije bukvalno Neogranicen budzet od 50+ miliona pa se bahati i dovodi igrace po 3-4 mil evra,poput pantera,ledeja,nanelija,exuma,alena iz sandzaka,lesora,papapetrua..itd e tako nesto nije vidjeno u istoriji kosarke u celom svetu,niti ikad zabelezeno od kad se igra kosarka,to je za Ginisa!
p

pametni musavko

pre gotovo 2 godine

probaj ponovo,ali smisli nesto novo da se ne ponavljas.
ć

ćupić

pre gotovo 2 godine

za korisnika ,,kupljena EL,,. 150 milijardi miliona nam je budžet. ja sam prodao svoje dvoje dece i ženu i dao Ostoji pare. sve ti najbolje znaš. pazi da ti tolika pamet ne iscuri iz mozga. bolje se zapitaj za evro rezultate tvog kluba. večiti između 15 i 17.mesta. pogledaj biseru pametni negde na netu rubriku ,,dogodilo se na datum...,, pa ukucaj 16.april.
o

orao

pre gotovo 2 godine

Tvoj komentar je za ginsa , majstore traca .
O

Olimpijakos x30

pre gotovo 2 godine

Ono kad kazu navijaci fuzionisane igokeje da nas treba da bude "sramota" sto ne mozemo u EL da pobedjujemo redovno klubove sa 60-70.mil budzetima i plasiramo se na Final-4 Evrolige ili je osvojimo! A oni sa druge strane od osnivanja 2008 u laktasima pa do danas cak 11 punih godina tu istu EL videli nisu niti jednom a takodje niti jedne jedine titule osvojili nisu za to vreme! Znaci "sramota je" igrati Redovno EL zadnjih 10-11 godina i Osvajati sve moguce Titule po Srbiji i u ABA ligi, a "nije sramota" punih 11 godina ne videti niti jednom EL i niti jednom titulu,i na sve to nakon tolikih godina Posta od EL i titula morala drzava i AV da im se smiluju i bukvalno im Kupe ucesce u EL ove godina za 5.mil evra koliko je kostala klauzula za upraznjena mesta izbacivanjem Ruskih klubova! Pojam 'sramote' je izgleda totalno Izvrnut kod navijaca kluba sa 30.mil budzetom i po 4.mil punterom i crvenim trenerom koji i pored svih tih silnih drzavnih Miliona pogubi sve 3 titule u prosloj sezoni do te mere da na kraju i Pobegnu sa megdana u KLS ligi! Ako to nije prava bruka onda ne znam sta jeste zaista!
P

Prava istina

pre gotovo 2 godine

Udjes na google i kucas: prtizan fuzija igokea,procitas prvi link koji ti izbaci i shvatis da pokojni kkp vise ne postojo jos od 2008,zatim odes na YT i kucas: tadic peva sa grbarima, pogledas prvi klip koji ti izbaci i bude ti jasni kako je fuzionisana igokea osvajala sve titule za vreme bivse vlasti,internet pamti sve,tu ne moze nista da se sakrije!
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Komsije jel vidite kako igramo?
j

jsd ZG

pre gotovo 2 godine

Vama su komsije slovenci,jer slovenija je najbliza hrvatima!
P

Polivač

pre gotovo 2 godine

Spektakl...Split tri puta osvajač EL, Partizan jednom. Sa druge strane, hudfakarju 4 puta u top16.
G

Gostkoo89

pre gotovo 2 godine

ma nemoj tako i oni su pobijedili evropskog prvaka prije dva dana
I

Igokea Laktaši

pre gotovo 2 godine

10 godina tuge, bola i patnje. Džabe vam kupljeno učešće u EK I EL, džabe vam budžet od 40 mEleona evra godišnje, biće opet plakanje na kraju sezone. Biće opet bežanje iz domaćeg plej ofa.
H

HR

pre gotovo 2 godine

Večeras ko god da je pobedio, pobedili su vaši.
J

Jedan od mnogih

pre gotovo 2 godine

Dok vi izgubiste od Zadra, u lokalnom derbiju.
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Ugašene Ćokijeve pudlice poludele, ahaha, koji vam je klinac,smirite se ugašeni čemu frustracije.
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Ha, ha, ha, ovo prelazu i šizofreniju, mislim na njihovo ponašanje. Bruka.
p

polivač

pre gotovo 2 godine

Samo da se zahvalim vodji sto je prepoznao da ce deset godina njegovih ulaganja da propadne, pa je odlucio da se narod greje od prvog Novembra, a da Naneli Panter, Lidej Pappatetru dodje kod nas za 2 miliona po sezoni. Veliko hvala nasem vodji Aleksandru Vucicu sto nam i ove godine, kao i prethodnih 10,daje neogranicen budzet. Doveli smo samo 15 igraca, ali ni to nije dovoljno. Nadam se da ce vodja ponovo reagovati ako zagusti i da se vec priprema plan poskupljenja benzina i struje, da bi doveli jos nekog skupog igraca. Kad su mogla deca sa Kosova da se odreknu stanova zbog nas,da bi se mi brukali po EL i sluzili za nabijanje skorova, onda moze i narod u Srbiji.

Dule je jednom rekao

pre gotovo 2 godine

Mi smo prvaci drzave koje menja ime, menja se i vlast ali sampion u kosarci ostaje isti dok se drzava nije umesala a sta ce biti Zvezda posle ovoga videcemo jos.
S

Smisli sam

pre gotovo 2 godine

Nesto..ne kopiraj nase argumentovane komentare koje Apr izvestaj potvrdjuje..Smaras vec polako ..Vase excel mastarije samo kod Sarape na prolaze..
S

Smisli sam

pre gotovo 2 godine

Sto mi se ovde komentar okacio?
l

lol lol

pre gotovo 2 godine

Grobari slusaju Ostoju kao oca i majku, lepo im rece nemojte da vredjate one koji vam daju desetine miliona :())
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

1. Partizan 2.Original 3. Falsifikat 4 Buducnost 5. Zadar 6.Igokea
n

na pitanje

pre gotovo 2 godine

Trenera Armanija zasto nisu sacuvali Pantera ,odgovor je bio da nisu mogli da pariraju bogatoj ludoj multi milionskoj ponudi Igokeje .. Svaka cast Stranci i stranci koja mu daje neogranicen budzet na ovakvim preskupim igracima vrednim nekoliko miliona ( citaj 5 mil i 3,3 mil) !Top 8 jr imperativ i jos par pojacanja !
S

Sekundarac

pre gotovo 2 godine

Uvijaš se ko crv od muke hahah
I

Idiote...

pre gotovo 2 godine

pozovi nekog bar malo pismenog, da ti napise drugi tekst, posto ovo sto ti je napisao, saljes pi ko zna koji put. Ili jos bolje, upisi se i u prvi razred OS i posto si teska perdaglu, tek ces za 8 godina da naucis da pises, pa ces onda moci da pises bar 3-4 komentara mesecno.
g

gooxy

pre gotovo 2 godine

Izvini ali radilo se o ledejlu a ne panteru.
S

Stranci PFC

pre gotovo 2 godine

Oni nekom pričaju o strancima, a u sezoni 2018/19 imali 7 stranaca, u sezoni 2019/20 imali 10 stranaca, a u sezoni 2020/21 imali 9 stranaca. Ne zaostaje previše ni sezona 2015/16 sa ipak skromnih 6 stranaca.
l

lupas...

pre gotovo 2 godine

Imali smo stranaca ali nisu u istom trenutku bili, nego su odlazili I dolazili
N

Ne sipaj im so na ranu

pre gotovo 2 godine

Pusti ih u dubokom su razmišljanju smišljaju taktiku kako da napokon pobede premocni Zadar i još moćniji Panatinaikos. Cirkus Kolorado!
F

Fmp 2011

pre gotovo 2 godine

Navijaci ugasene Zvezde ili od 2011 god Fmpa “kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “ da mole boga da njihova prva usna im obezbesi jos milionskih pojacanja i novih otkaza i oprosti opet 20 mil duga inace nema sta da traze protiv Partizana! Mada sada mu se drma stolica pa se navijaci bune i ne ide to vise tako glatko kao predhodnih 11 godina u svim sportovima! Zato panicno gostuje po jutarnjim i kuka!
i

iks Tb

pre gotovo 2 godine

Imas jos sper.. od proslosezonskih izivljavanja ptof. Radonje i doc.dr Alimpija.. pogotovo ovog drugog koji vas je kar.. pred 20.000 voajera....
C

Cokoladna usnica

pre gotovo 2 godine

Im je u fudbalu samo ove godine oprostio 17 mil eura koje revizor Apra ne moze da objasni s’obzirom da su ukupna primanja kluba bila u minusu 5 mil eura sa svim dobitcima i prodajom i sponzorima.. I ne zaboravi 3 mil Eura koje drzava donira Fmp2 koje se prebacuju na racun Fmp1 da se ublazi malo davanja stranke ..Ali fenjerasima opet malo! Oni hoce jos Vildoza od 5 mil I Nedovica od 3,3 mil i Ivanovica preko mil ..I ne treba zaboraviti kupljenu Evroligu od Cibone 2011 god! Sve to placa jedna usna crvena ili duh koji lebdi cija se slika drzi uramljeno na Marakani! Ali uskoro sledi kraj teroru jer su sa navijaci konacno podigli na noge i ujedinili!
.

....

pre gotovo 2 godine

@ Cokoladna usnica koliko si ti decko bolestan,zahvali vodji na kupljenim licencema za Fk i Kk partizai,zahvali mu na Areni i EL ove sezone,na Zocu i igracima iz F4 ekipa iz EL i Ek,pglu si.
i

iks Tb

pre gotovo 2 godine

Dobra utakmica vicesampiona aba lige...
D

Don Vito Corleone

pre gotovo 2 godine

U utakmici izmedju dva grada Zagreba i Splita pobedio je Zagreb. Legija stranaca sa više milionskim ugovorima pobedila je sirotinju. Jbg niko nema TATKA kao što ima klub iz Zagreba pa da im da budžet od 40 mEleona evra godišnje, da im kupi prvo EK, pa EL. Sve će to narod i sirotinja da plati. Penzioneri i Zdravstveni radnici u neveri. U NAMA I DALJE TEČE KRV CRVENO BELA ŠTO SE LILA ZA TEBE, AJMO SAD JOŠ GLASNIJE, ZA ONO ZBOG ČEGA SE ŽIVI, ZBOG ČEGA SE UMIRE. ZVEZDA BREEEEE 🔴⚪🇷🇸🏆
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Zasto nisi u krevetu? Deci do 10 godina je 21h plafon za lalanje
D

Don Vito Pederone...

pre gotovo 2 godine

Tirana zove. Zove da odes na grob tvog voljenog tvoca i polozis svezo cvece. Enver Hodza, vas tvorac i kum je zasluzio to.
r

riđobradi

pre gotovo 2 godine

Šta se to tiče turskih roma iz Albanije. Mrš u Pakistan odakle ste doleteli na guskama
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

Ako se u cetvrt finalu sretnu Srbija i Hrvatska, za koga ces da navijas, obzirom da su boje dresova hrvatske reprezentacije, crveno bela?
S

Sekundarac

pre gotovo 2 godine

Nemoj da nestaneš kao duh posle utakmice u Abi,izdrži muški torturu
I

Idemoooooo

pre gotovo 2 godine

Tako je milioneri iz Laktasa, sve nam je usnica omogucio neograniceni budzet pa ne moramo vise da brinemo kao prosle godine Hvala zna se kome na tome,dabogda vladao jos 100 godina u srecu i veselju i zdravlje ga posluzilo!
@

@Nista neobicno

pre gotovo 2 godine

Tebi ce i te kako biti neobicno.Pocisticemo vas.
T

Tabela ne laze

pre gotovo 2 godine

Pa nije to prestrasni Zadar niti je Partizan jalovi fenjeras iz predgradja. Neko lagano isprasi dalmatince sa 20 razlike a nekoga Dalmatinci isprase u sred Bg.
T

Tabela je zakon

pre gotovo 2 godine

Kako prija ovaj pogled na tabele, i Evrolige a i ABA lige. Sve na svom mestu, bas kako i treba da bude.
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Ne blamiraj se, i sam dobro znas da Jovanovic nije za sad ozbiljan trener i da nije dobro vodio ekipu a ovi se raspucali. Ipak lakse ti je da budes jadan i da se prosipas tako i sluzis tim glupostima, ali ne sekiraj se, opet cete biti rumeni i pokisli u junu !
H

Hajduk Zeljko

pre gotovo 2 godine

Ah klasični standardni evroligaski fenjerasi plus sredina tabele u aba ligi … drhte čim se pojavi prestrasni i premocni Zadar
T

Treba misliti na Zadar

pre gotovo 2 godine

Već mozgaju kako da se ne obrukaju kad budu gostovali Zadru posto su ih ovde isprasili kod kuće i to desetkovani i bez najboljeg igrača. Šta mislite kakve su im šanse da izgube u Zadru sa manje od 10 razlike? To bi za fenjerase bio odlučan rezultat. Ali teško da će se spasiti blamaze u Zadru.
N

Navika je čudo

pre gotovo 2 godine

Tabela pokazuje i gde je ridonjino mesto. Navikao na fenjere trenirajući fenjerase.
H

Hmmm

pre gotovo 2 godine

Bratski derbi,samo sto je jedna ekipa legija stranaca,ekipa koja je vestacki napravljena uz pomoc drzavnih para.
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Hmmm@Legija2019/20Beron,Panter,Gist, Braun,Lukas,Perperoglu,Odžo,Dženkins, 8 stranaca, to nije legija ugašeni.
G

Gooost

pre gotovo 2 godine

@Kon, zaboravio si i Derika Brauna i Fajea. DESET ZA SEZONU!!!

Sakur

pre gotovo 2 godine

Sad panteri promenili plocu kada su srpski igraci dali dosta poena,sada su pare u pitanju i najveci budzet u univerzumu ahahahah ala je vama ladovina u glavi.Zamislite sada jednom naneliju ili papateru ponudis da ga trenira Zeljko a sa druge strane jovanovic,koga li ce izabrati pitam se ahahahahahhahahahah
L

Lek

pre gotovo 2 godine

Jeste dali protiv nemocnog Splita,tako ce i protiv vecine ekipa iz Aba lige,a kad budu igrali protiv Zvezde,Buducnosti i Cedevite-Olimpije onda ce domaci igraci da igraju ukupno 10 min kao u Evroligi.
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Hahahahaha rece jutros na Prvoj Ostojin gazda koliko ste samo miliona dobili i odakle, a vi i dalje verujte u bajke dosli zbog Obradovica, Ostoja sposoban covek, dosli nam sponzori, prodate karte i slicno.
h

hanter

pre gotovo 2 godine

To isti onaj Obradovic sto je imao uspeha zadnji put sa reprezentacijom?
R

Rajka Baregro

pre gotovo 2 godine

Svaki vas komentar posle toliko godina patnje i ovog vestackog vracanja je suvusan!
B

Bbbb

pre gotovo 2 godine

Ovo sto igra Zak Leday je umeće kosarke. Covek je za klasu bolji igrac od svake 4ke u ligi. Bio bih slobodan reci da ne pamtim sa je u ABA ligi igrala toliko dominantna cetvorka
G

Gostjbg

pre gotovo 2 godine

Klub navijača KK JbgKakoSseZove aktivan na komentarima. Otišli kod drugara koji zna komšijinu šifru za WiFi, pa se opustili.
I

Iz Srca

pre gotovo 2 godine

Hvala gospodaru na ovome. Dobili smo neograničen budzet na pocetku sezone, dovely najbolje iz Makabija, Pao, Armanija, Barselone, da nije bilo njega ko zna sta bi bilo, hvala gospodaru AV
r

riđobradi

pre gotovo 2 godine

I kao šlag na tortu, uz 7 novih stranaca, danas novi trener iz Španije. Ali je on, kao i ostali lično platio da dođe u FMP. Hvala gospodaru
B

Bg

pre gotovo 2 godine

AV potvrdio u jutarnjem programu na Prvoj a oni ga psuju, kad im zavrne slavinu bice katanac ko kuca :)
G

Gospodar Av

pre gotovo 2 godine

Jvala mu na oprostenom dugu od 20 mil eura hvala na kupljenoj Evroligi od Cibone ,hvala na 2x final fouru u Beogradu ,hvala na neogranicenom budzetu jos od 2011 god od kada je doslo i otislo preko 130 milionskih pojacanja,hvala mu 17 mil Oprostenog duga u fudbalu 5x vecem budzetu u svakom sportu ..Hvala nasoj Zvezdinoj usni i duhu koji lebdi nad Marakanom ,ali ona nece jos dugo i posle ce biti pad koji ce trajati dugo dugo!
P

Poletarac

pre gotovo 2 godine

Rekreativno do ubedljive pobede, a ne ko neki plasticni fenjerasi koji gube kuci od Zadra. Dzabe im oni Vildoza i Neda od 6-7 m.€
N

Nista neobicno

pre gotovo 2 godine

Samo polako. Osjecaj ce biti kao i proslih godina na kraju sezone.
K

Kakva mastarija

pre gotovo 2 godine

A na osnovu čega ti to tvrdiš? Čemu se to nadas do kraja sezone? Možda nekom čudu? Kad ste vi bili bolje plasirani od 14. mesta? Jednom jedva 8., jednom 9. i jednom 11. I svaki put od 14. do 17. mesta.
1

1112

pre gotovo 2 godine

Za sve FMP-ovce, čisto da se zna, 30 poena srpskih igrača. Pssst 🤫
G

Gost88

pre gotovo 2 godine

za franjevce cisto da se zna juce sprski igraci 63 poena tako da pssssssss
P

Pitam se.

pre gotovo 2 godine

Jesu li ponovo pevali svojoj usnici glavnom sponzoru Partizana?
H

Heroes!

pre gotovo 2 godine

Ili nisu cim im je Ostoja digao glas .
G

Gooost

pre gotovo 2 godine

Da

RARITET

pre gotovo 2 godine

Pevali i pevacemo,pravda za Grobare!
N

Najskupljii

pre gotovo 2 godine

Najskuplji tim Partizana jos od 2011 god! Panter I Naneliji su u top 3 najskuplja tandema Evrolige i to moraju opravdati! Plus pojacanja iz f4 ekipa .. Imamo 3 pleja i 6 centara i 3 petorke i mora se dobiti tim koji je jeftiniji 20 x ! Ne znam ko finansira i dalje ovolike milione Ostoji kad se prodalo smesan broj sezonekih karata po maloj ceni ..Ko god da je hvala mu na tome!
G

Gosthhhhhhk

pre gotovo 2 godine

Blago tebi
n

nedovic hehe

pre gotovo 2 godine

hahahahahaha sta li ti pricas zvezda ima nasjkiplji tim na balkanu, nedovic i vildoza 8 miliona vrede, a i dalje kukate bicete prvi ove godine al od pozadi
M

MOT

pre gotovo 2 godine

Hahahaha uvek se lepo nasmejati na ovakve komentare da li si ti procitao komentare prije nego si ga objavio. Punter I Naneli nisu top 3 igraca Euroleague nikad bili niti ce biti.

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Pa gde su ti najskuplji Jel pre pocetka takmicenja Euroliga objavila listu najplacenijih igraca Koji imaju 1+ Miliona ni jedan nije bio iz Partizan a posle toga se dokazalo da su vasi Nedovic I Vildoza skuplji da imaju vece ugovore nego Ovi iz Partizan.
p

prti

pre gotovo 2 godine

Partzan - Split navijaci ceo mec pevaju Covicu. Al im je nabio komplekse na samrti ce mu pevati...
N

Naxel

pre gotovo 2 godine

Pevaju protiv Vucka a i pored prozivanja vrhovnog poglavara nece da kazu koliko im je para dao zadnjih 12 meseci.Ne razumemo mi ciganji to postenje.Ostalo im jos samo na basket da se loze pa tu najvise do izrazaja dolaze njihove frustracije.
G

Gooost

pre gotovo 2 godine

A zamisli samo koliko ste vi jadan klub kada je bilo potrebno da nam političar nabija komplekse
G

Glu

pre gotovo 2 godine

Sa po gasa.
N

Nisu oni Zadar

pre gotovo 2 godine

Šta li je onda Zadar radio, kad su ovi pokazali zube a celu utakmicu gubili i na kraju izgubili 20 razlike? Šta tek onda reci za Zadar koji dere celu utakmicu ponekad i 20 razlike? Nego nije Split prestrasni Zadar niti je Partizan kao neki fenjeras pa da gubi od autsajdera.
p

pfc!

pre gotovo 2 godine

Samo hrabro crno-bijeli, sad kreće ono pravo! Uz vas smo, PARTIZANE NAPADAJ NAPADAJ!
R

Rutinski

pre gotovo 2 godine

sta ces,ajki ste,ali sacekacemo kraj sezone.
G

G

pre gotovo 2 godine

Sa pola gasa, i manje od pola. Aba nam bukvalno sluzi kao trening za EL. Jos da izvucemo jednu pobedu u Spaniji i to je to. NAPRED PARTIZAN!
c

carte blanche

pre gotovo 2 godine

Ocekivano jer samo Panter vredi vise nego ceo tim Splita. Zasto ovako malo publike?
4

4 soma ljudi

pre gotovo 2 godine

Pa vi nemate toliko protiv Reala 🤡 da ne procam u Aba ligi gde vas protiv ovakvih ekipa ima 324 ukupno sa svom rodbinom Covic..A rekord u Evroligi po broju gledalaca ubedljivo drzi osvajac 92 godine !
@

@4 soma ljudi

pre gotovo 2 godine

Na Evroligi je Pionir uvek ili potpuno popunjen ili skoro popunjen. Sto se tice rekorda drzi ga Zvezda sa 24.232 navijaca u Areni protiv Budiveljnika i to u Evrokupu, cime je zvanicno oboren rekord svih ULEB takmicenja i taj rekord niko nije uspeo da obori evo vec skoro 9 godina. Naravno uvek mozes da proguglas i potrazis sliku, snimak, i da se uveris da je Arena bila apsolutno prepuna, sto je cesto bio slucaj, kao i Pionir, i sve to je lako proverljivo. Kao i snimci navijanja sa stotinama hiljada pregleda, pa milionskim pregledima, sto na kanalu Evrolige sto na drugim kanalima. Toliko puta nadglasana himna Evrolige sto vi sada pokusavate da iskopirate, Dzenkinsova sestra u cudu, Tomic ostao da uziva u ludnici na tribinama itd, itd. :)
R

Rekord

pre gotovo 2 godine

Jeli to onda kada ste skenirali duhove?! 😂🤡 Daj excel za te tvrdnje! Koliki vam je prosek bio ? Vidi sada koliki je prosek posete najgledanijem klubu Aba lige i Evrolige!
@

@Rekord

pre gotovo 2 godine

A ne kapiras da je na jednu kartu ulazilo vise ljudi jer je bila navala ? Slike i snimci sa utakmice postoje, Arena je bila prepuna. Ta vasa prica bi pila vodu da je bilo bar nekoliko stotina praznih mesta, ovako je smehotres to sto pricate.

Info basket

pre gotovo 2 godine

Kada je Partizan napunio Arenu sa oko 22 500 hiljade ljudi protiv Panatinaikosa igla bukvalno nije imala gde da padne kako to da je Zvezdi stalo jos 1500 do 2000 ljudi nije to 10 ,20 ,50 ili 100 ljudi znate li koliko je to? I kako to da ni na jednoj Zvezdinoj utakmici Evrolige za sve ove godine se nije prislo tom rekordu sta nije bilo atraktivnih timova kao Budiveljnik u Evrokupu kako da ne jeste da se igralo dosta u Pioniru ali i Areni je bilo mnogo vaznijih meceva.
Č

Čoks zvani gugutka

pre gotovo 2 godine

A koliko je bilo u hali ? Ne više od 2 tisuće.
P

Partizan i samo Partizan

pre gotovo 2 godine

Skoro 5 hiljada...Toliko nije bilo na obe utakmice klubova iz Zeleznika...Ne znam koliko je bilo na utakmici Radnicki Basketa.
U

U hali Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Mnogo manje ..kod naje je prosek u Evroligi 17 hiljada a u Aba ligi 8 hiljada toliko ne moze da stane u Pionir! Doduse vama hala Zeleznik idealna kada dodje 200 ljudi zajedno sa porodicom Covic !
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Potreban je plej.
V

Vasko Zabata

pre gotovo 2 godine

Ekipi iz Zagorja“kojoj niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “novca za za 17 preskupih milionera svaki od njih ima oko 1.5 do 3 miliona evra platu, Dok narod nema sta da jede, pare se razdeljuju sa raznim namestenim sponzorima, Ostoja im deli sendvice I deli besplatne sezonske da bi u duhu stranke napunili arenu. Imaju najskuplji tim u istoriji Ex yu
G

Grgurr

pre gotovo 2 godine

Coviceva izjava kada je onomad preimenovao KK rolan garos
P

Pozivnice i sendvice

pre gotovo 2 godine

Jedino delite vi ! Ima slika vasih pozivnica da dodjete na tekme! A jedino vi ne pevate stranci i duhu koji lebdi ,jer vam je oprostio 20 mil duga i obezbedio 130 milionskih pojacanja i dva puta organizovao f4 u Beogradu od 2011 god kada ste postali cuveni Fmp “ kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove “! 😍
k

koske73

pre gotovo 2 godine

Pa u pravu si ,narod nema šta da jede,pojede im sve FK CZ ,sa 20 pojačanja ove godine,i KK zvezda sa bezbroj pojačanja zadnjih godina,i tako mic po mic odoše sve pare,na komšinicu,a narod gladan.
g

gunđalo

pre gotovo 2 godine

I opet ćemo da pišemo po vama, turskim Romima iz Albanije...
z

zajec

pre gotovo 2 godine

Dajte im odmah pehar kao sto im dajete svake godine
K

Klasika

pre gotovo 2 godine

Naravno zeljko ne moze bez svojih milionera i skupo placenih amerikanaca nikog da dobije...
M

Mrzim Partizan

pre gotovo 2 godine

Uskoro vam sledi poraz od unedljivo najjace ekipe u Aba ligi! Sa Duskom cemo ove sezone igrati F4 u Evroligi zapamtite moje reci! Zvezda ima mnogo kvalitetnije igrace i to ce presuditi!
M

Mrzim zvezdanu

pre gotovo 2 godine

10 razlike za Partizan u derbiju
G

Grgurr

pre gotovo 2 godine

Ove sezone uzimate kup Srbije, bice to utesna nagrada. Mozete Zeljki da pljunete pod prozor. Jbv covic
B

Brejk

pre gotovo 2 godine

Zvezda i kosarka ne idu u istoj recenici.
M

Mozz

pre gotovo 2 godine

Svaki zvezdas ima jedan san, daj na ovoj planeti sam, makar jedan dan. Steta sto postoje Real Madrid, Barcelona, Fenerbahche, kako to da stvoritelj ovog sveta, stvori ljude koji imaju potrebe i razmisljaju drugacije od simpatizera Crvene Zvezde? Jedne jake sile, realno gledano po brojnosti, a dozvolili da im jedan Terzic i Covic odredjuju sudbinu, zarad rezultata i uspeha prodali bi svu svoju ideologiju
I

I mnogo mnogo

pre gotovo 2 godine

Skuplje! Samo Vildoza je placen 5 mil I Nedovic 3,3 mil sta je sa igracima iz F4 ekipa Martinom ,Bentilom,Petrusevim itd itd..Pa sam Ivanovic Dusko (koji se borio za ocepljenje Ctne Gore od Srbije ) prima preko milionce .. a on ne oseca nista prema Zvezdi da dolazi da iz ljubavi!
@

@brejk

pre gotovo 2 godine

A zasto ? Mislis da se kosarka igrala samo od 80-ih do 2010-e ?
G

Gostkou

pre gotovo 2 godine

kako cemo ugaziti limenke pa to ce biti ko u doba dula
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Onog sto ga Radonjic unistavao sa Guduricem, Kalinicem, Bobijem, pa mucenik zapalio u Rumuniju ? 😂
G

Gost07

pre gotovo 2 godine

kako igramo ko goldent stejt
G

Grdoje

pre gotovo 2 godine

Pada Barsa a Boga mi i Real !!!
i

igokea 2008

pre gotovo 2 godine

Malo im 10 stranaca u rosteru, nego su doveli su sad doveli jos jednog Jos samo domara, cuvara dvorane, spremacicu iz inostranstva i borba za Top 17 se zahuktava.
K

Krcuni

pre gotovo 2 godine

Taman ste 17-i. Radonja sredio da ne budete poslednji.
U

Uzmi

pre gotovo 2 godine

Lekic popij i ne zaboravi da si nesrecan
S

Svaka cast.

pre gotovo 2 godine

U derbiju dva bratska kluba, pobedio je onaj iz zagreba
P

Panto KV

pre gotovo 2 godine

To kaže IDEIN navijač