Komentari na vest

Nedović pronašao pravi recept i overio ga u Pireju

P

Preža

pre 11 meseci

Čoviću šta se događa sa Bjelicom?
p

pjer

pre 11 meseci

Veciti polovnjak.
M

MNM

pre 11 meseci

The trojkaaa!!:))
p

perapera

pre 11 meseci

sutnuo je 20 puta..
D

DrvoMama

pre 11 meseci

Nemanja ako cistas ovo Kao prvo jako si los covek i slinica Kao drugo opet se foliras nije ti dosta u derbiju kada si pao ko pokosev i drzao se za celo a onda pokzujes sliku vrata nasminkanu Stakleni moj
b

baš

pre 11 meseci

Si mi hrabar. Neka si mu rekao.
K

KP legenda Reala

pre 11 meseci

Ako Kevin Pantet čita ovo...hvala ti Kevine Delijo što si pomogao Realu da ode na F4
P

Pofacko

pre 11 meseci

@ KP legenda Reala Najveći uspeh zvezde u košarci u dosadašnjoj istoriji je Real - Partizan 3:2. Pusa iz Zagreba.
b

bitan

pre 11 meseci

Jako dobar dečko, vaspitan, za razliku od tebe možeš samo da mu zavidiš ali bukvalno na svemu!!!
i

iks Tb

pre 11 meseci

Kakav je stav Vlade Jovanovica prema partizanki?
m

matoriekspert

pre 11 meseci

A što volite da ga ložite? On nikada neće biti ozbiljan igrač jer nikada nije siguran da li je došao ili je pošao? Bog mu je dao i brzinu i skočnost za tu visinu, i solidan šut ali mu nije dao ono najvažnije, košarkašku inteligenciju. Može on da postigne neverovatne trojke ( ko protiv nas ) ali će pogrešiti kada god je frka i kada mora da se razmisli o potezu.
d

dragooo

pre 11 meseci

A ona trojka prosle godine u gostima protiv Partizana
8

88866

pre 11 meseci

PETRUSEV U PONEDELJAK POTPISUJE ZA ZVEZDU. RAZNATOVIC POTVRDIO
k

kosovar

pre 11 meseci

Veliki igrac idi bre begaj
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Za Milicioner?
g

gost033

pre 11 meseci

On i Teo zajdeno bili na Sutjesci.
p

prijepolje

pre 11 meseci

On da zna sta stavio bi prezime na ledja!!!
C

Covicu

pre 11 meseci

VRATI PETRUSEVA U ZVEZDU!
Č

Č(ović)

pre 11 meseci

Neću!!!
C

Covicu

pre 11 meseci

VRATI PETRUSEVA U ZVEZDU!
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Mnogo je jeftin, jel znaš ti koliko je poskupeo građevinski materijal?
T

Tobiju otkaz....

pre 11 meseci

Ovaj mrsavi Tobi NIJE centar za Zvezdu i tacka,covek igra ko rekreativac,nigde borbe,nigde zara,nezainteresivan na terenu,protivnicki centri ga prosto unistavaju nacisto ispod kosa svaki put,zato sto pre raskinuti ugovor sa njim i dovesti PRAVOG CENTRA,visokog,masivnog da zna da igra ledjima i gura se ispod kosa(nesto poput Leandrija Noka pre sto je bio) to nam je jedino resenje,posto u ovom nasem timu sad jedino Luka Mitrovic je centar koji ima ledjnu tehniku i niko vise! Pravi Centar nam je najpotrebniji u ovom trenutku,jer kad god smo imali dobre i prave centre u timu poput: Cirbesa,Noka,Stimca..itd uvek smo ostvarivali najbolje rezultate!
J

Joy393

pre 11 meseci

Da, da… a, koji smo tada bili u Evroligi?
t

torbicis

pre 11 meseci

Pa i ove godine cete ponoviti Vase najbolje rezultate,bicete opet 16 u el..kao da imate centra
Б

Блок

pre 11 meseci

Кад Боломбој изађе ,критично је .Дечко гризе на оба дела терена.Изађе и по обичају дуго буде на клупи...уђе свилени Тоби и то буде рупа у одбрани и лош је у нападу .Пик брани ,ево ко сад мене да ставе и као ај играј.Нереално је колико лоше брани.Нек погледа Николића из Игокее.Цело лето сам призивао Фала у Звезду ..Нереално човек од 218 у игри један на један ,сачува Јага и Недовића. Јаго има добар шут за три ,али улаз критично ,због висине и сад ће га боље чувати на путу за три па ћемо видети...Тео нема улаз,зато је битно Шабаз да проигра,једино је на дербију играо то 1 на 1 и био добар. Таман сам мислио играмо одбрану ,човека ...кад јуче ...нон стоп скупљали рекет ,имао сам утисак Оли сваки шут за три да је био отворен.Шта више бре скупљамо.Србијс на СП проиграла од меча са Литванијом кад смо престали да усвајамо. Ханга не битан,он оде доста да помогне ...Симоновић Енигма до сад ,лош ..чим уђе одма два фаула...Има тело ,може много али много да значи на позицији 4 па и 5 .
m

milo123

pre 11 meseci

Tačno se vidi da kupi neke fore od Tea. To je snaga vanserijskog igrača - čini sve oko sebe boljim. Svaka čast za sinoć Nedo. Samo da si živ i zdrav i nastavi kao i do sad.
Б

Блок

pre 11 meseci

Прва четвртина топ па га дуго поентерско није било ..и онај напад у финишу .... Али верујемо да може још боље
H

Hermano7

pre 11 meseci

Najruzni covek na svetu
T

Tri poena za pobedu

pre 11 meseci

A dao je najjlepšu trojku ikada, prvom i istorijskom Evroderbiju
1

149

pre 11 meseci

Kuzmara?
H

Hermano7

pre 11 meseci

Kuzmara za ovaj Bred Pit
b

bitan

pre 11 meseci

Najlepši,najbolji dečko na svetu!
J

Jednom recju

pre 11 meseci

Ocajan.
Z

Zvezdaaaaaa

pre 11 meseci

Nama treba jedna 4rka i da se nadamo da Nedovic/Hanga ne budu povredjeni ove sezone. Ali igrac na 4 je primaran. Svi su nam to eksploatisali ove sezone sto u odbrani sto u napadu, Davidovac vise 3 nego 4, Mitrovic vise 5 nego 4 tj nema sut sa distance i poludostance. Sa Simonovicem se kockalo doveden kao prva opcija na 4 ali to za sada ne pije vodu kao i povreda koju vuce. Energetski smo se ugasili, previse je Teo isforisran, Mitrovic takodje, Jago nacet, Nejpir pitanje kad ce, Lazic pitanje da li ce do nove godine zaigrati. Laksi raspored u Aba tu se ocekuje Lazarevic, Ilic i Kuzmic ali opet deficit na 1/2.... Maler za malerom kao i prosle godine, gde su ispadali redom od pocetka decembra do kraja januara, od Nikole Ivanovica do Vildoze, Martin, Bentil, Lazic, Nedovic, tada je Dzoni do povrede rebara u derbiju bio po meni u najboljoj formi...
@

@@@@

pre 11 meseci

😂😂😂
P

Pravi Centar

pre 11 meseci

TOBI JE TANAK CENTAR ZA ZVEZDU,TREBA RASKINUTI UGOVOR SA NJIM I DOVESTI PRAVOG VISOKOG TESKOG CENTRA KOJI ZNA DA IGRA LEDJIMA ISPOD KOSA,TO NAM NAJVISE FALI U TIMU.
T

Trenercina

pre 11 meseci

Ima Zvezda dobre igrace ima solidan tim.Ima i nekoliko majstora ali nema tim za vrhunski rezultat.To zaboravite.U ovom timu nema dovoljno snage.Moras i da se pobijes da izguras ,da oteras protivnika od kosa.Da napravis jak faul u duelu i da ta jaka igra ima intezitet non stop,da te sudije ne bi sekle.Kad imas snagu imas i konstantnost,ne padas.Igramo toplo hladno u zavisnosti od bas te snage koje ima protivnik .Popravili smo igru kod Sferopulosa ali ovo nemamo ,jednostavno sklop igraca je takav.
M

Miloš 1970

pre 11 meseci

Borbeni Nemanja...
d

dejang12

pre 11 meseci

Neizvesne zavrsnice ne sme da igra.. Decko puno prica : "kad dodje sut bicu pakao za protivnike". Prosle godine u evroligi je dao trojku u derbiju(najnebitniji mec ikad) , odigrao dobro protiv makabija al opet na kraju zamalo da upropasti sve, i bio je mec viner protiv asvela u Beogradu. Da bio je dobar i u porazu protiv partizana u evroligi , al i tad se okliznuo i prosuo sve . Veciti luzer koji ce uvek sve upropastiti, nikad takav ego manijak nije bio u zvezdi . O njegovoj odbrani je izlisno pricati , ne moze nijednog beka u evroligi da cuva. Najgore od svega sto cemo morati da ga trpimo jos godinu dana jer je potpisao na 3 godine, a sigurno niko nece hteti da ga dovede. Sportski pozdrav.
@

@dejang

pre 11 meseci

Ugasio je Nemanja vasu igokeu onom trojkom u zadnjoj sekundi za sva vremena i ostavio vam dozivotne komplekse!
h

hgs

pre 11 meseci

@dejang Ko se seca te trojke jos majstore ? Ispostavilo se na kraju kao jedan od najnebitnijih derbija
W

Www

pre 11 meseci

Mislis najbitniji mec u istoriji zato sto vas je ta pobeda dovela ,,za malo” u top 8,mada covke do decembra napaljen na top 8 vec posle nije vise tako napaljen😂
b

bitan

pre 11 meseci

Na tvoju žalost a na našu radost produžio je ugovor. Nedo svaka čast na svemu! Čast i zadovoljstvo mi je što te poznajem i znam kakav si dečko!!! Mogu samo da ti zavide!!!
L

Lertek

pre 11 meseci

Dva gaženja linije i dve tehničke za igrače Zvezde u zadnjem minutu utakmica u Barseloni i u Atini?? Kome se to još sudilo u EL na taj način i u to vreme utakmice u zadnjem minutu? Zaboravljeno pravilo koje se primenjuje samo na KKCZ!! Da ne pominjem tehničku Sferopulosu takođe u zadnjem minutu utakmice u Barseloni!!Zašto sudije poštuju odavno zaboravljena pravila samo kada su igrači i trener KKCZ u pitanju? Dokle će EL i sudije da se iživljavaju na Zvezdi? Dokle će sa partizanom i domaćinskim perfidnim suđenjem u njegovu korist ove i prošle sezone da terorišu ostale klubove u EL? Dokle više Bodiroga? Dokle?
G

Gostij

pre 11 meseci

kako mislis zaboravljeno pravilo kad sudije svaki put kad da ju loptu igracu koji izvodi pokazu rukom odbrambenom igracu da nesme da nagazi liniju
D

Daj

pre 11 meseci

Sto ih tako ironično podsmevaš, nije u redu sto Zvezdu tako podsmevaš,jeste da napravili tehnicku sve to stoji, ali odigrali po prilicmo dobro, cak je i onaj Gatridis promasio otvorenu trojku na plus pet za Olimpijakos.
m

merllin_pfc

pre 11 meseci

Bitno je da si ti napisao Partizan malim slovima i da imas komplex od Partizana. Tretirace vas ovako konstatno zato sto ste mali klub u kosarci i sto nemate nikakve uspijehe. Sto vam je Nebojsa Covic najveca legenda od osnivanja i sto vam je istorija koju pamtite trojka Nedovica protiv Paryizana. Zato sto vam president pravi duple ugovore i salje u Euroleague. Zato sto ste za 10 godina Euroleague napravili najveci uspiheh jedan play off i pocisceni ste sa 3:0 Ako to nije dovoljno zasto ste mali i nepriznati onda imas problem. Sportski pozdrav
@

@@@@

pre 11 meseci

Trunke srama nemate. Ali to smo već naučili od 45te
D

Drvo

pre 11 meseci

U odbrani ga i dalje ne probije samo ko neće.
V

View

pre 11 meseci

Posle poraza CZB prvo krenu tekstovi koji taj poraz pretvaraju u pobedu. Sledeća faza, nalaze se "heroji" te "pobede".
a

ajde

pre 11 meseci

ne lupetaj smaracu
a

ala lupetas

pre 11 meseci

me govori se o pobedi vec o formi igraca nesreco
R

Recept za FENJER

pre 11 meseci

Ponosni smo na nase standardne fenjerase
a

ahahah

pre 11 meseci

pa imate isto pobeda kao ti koje prozivas mukice
J

Jel jel?

pre 11 meseci

I utakmicu manje, vise odigranih gostovanja i 2 pobede BAS PROTIV VAS!!!
@

@ssss

pre 11 meseci

Dečko je teški prosek.Daće on poneki put po dvadesetak poena kada to bude totalno nebitno.Kada se lomi utakmica uglavnom igra neke nebuloze.Sa tim procentuma šuta koje ima ne može se biti ozbiljan bek.A i pored toga je remetilački faktor u svlačionici.Nije ga džaba Pešić pedalirao iz repke.
o

ok

pre 11 meseci

I neka si to izrekao strucnjace. Kakve su budale pravile rezultate po Evropi za obicno najvece ugovore gde je Nedovic igrao. Mada ljudi nisu znali da tako dobrog strucnjaka kao sto si ti angazuju. Sta su propustili.
@

@ssss

pre 11 meseci

Gde je igrao i kakvu je ulogu imao u tim ekipama?Mogu sad da ti nabrojim deset naših košarkaš koji su bili prosečni a igrali su za velike klubove.Nedović je prosečan košarkaš.Teo je vrhunski košarkaš.Bogdanović je vrhunski.Da ne nabrajam ove starije poput Bodiroge,Danilovića i ostalih.Oni su vrhunski.Nedović je prosečan.
D

D 3.

pre 11 meseci

D Trlojka No2 biće u Berlinu na F4 !
G

Goss

pre 11 meseci

Dobar za izbegavanje teško drvo
Z

Zvezdale

pre 11 meseci

Al zatoa je sve promasio kad je Oly pravio razliku. Statistika je bikini pokazuje puni al nista specijalno.
Е

Ел Думо

pre 11 meseci

Који рецепт?Како да попут краве која даје доста млека трзне ногом и на крају све то проспе ?То вам је Недовић.Човек се погуби у неизвесним завршницама.Чињеница.Наравно не зависи све од њега.Кошарка је тимски спорт.Ништа се више нису прославили Теодосић,Нејпир и Гиедраитс.Мени се по том питању од ове наше поставе само Јаго,Боломбој и Митровић чине као играчи за велика дела.Додуше и Тео се поправио у задња 2-3 меча.Остало све страшљиво попут зечева.Нејпира смо управо довели из тог разлога.Боље да нисмо ...Добра смо екипа,сваки меч смо били у егалу,разлика нам је +29 са скором 3-6,у боље смо дефанзивне екипе иако у тиму имамо кратере попут Недовића,Теодосића,Симоновића,Тобија и Давидовц.Али опет те неизвесне завршнице и катастрофалне одлуке које доносе поједини играчи.Недовић и Нејпир предњаче у томе...
T

The Black Crowe

pre 11 meseci

Nedović je tip igrača koji kad dobro igra, tim sigurno gubi. Kao Nikola Vučević u NBA, brojke dobre a timovi ni do play off da dobace. Da je Nedović bio na SP, mi sigurno ne bi došli do medalje.
J

Junker

pre 11 meseci

Apsolutno. Malo kad smo pobedili kad je Nedovic bio najbolji igrac.
A

Arena puna.

pre 11 meseci

Nedović je osvajač srebra na Olimpijadi
T

TP-1

pre 11 meseci

Nedovic?! Ma salite se,a da salite se naravno...