Komentari na vest

Zvezda prodala Stamenića u Englesku za 5.000.000 evra i procente

B

Bbbnnnnmmmm.mmmbgcxnn..ngtĵcvjvb , xc ,cvvj

pre 4 meseca

Ggx
T

To

pre 4 meseca

Pa šta će nam ostati ako sve prodamo? Kako ćemo u LS? Terzić samo kupi lovu
T

Trpke

pre 4 meseca

Otisao mozda za 500k a drzava dodala nulu
K

Kmeeeee....

pre 4 meseca

pa nije to asano,dijebate,jović....
T

Trezor radi

pre 4 meseca

Ipak vam treba placena titula, a zvezdasi?
G

Gavrosi

pre 4 meseca

Sve je to posledica petnaestogodišnjeg pregalačkog zvezdAštVa, nista vam se to ne racuna

Mr 007

pre 4 meseca

Kako su ga uvaljali,5 milki za ovog panja,madjija je to
G

Gost7787

pre 4 meseca

Najbolji potez od kad su dosli Terzic i ekipa. Svaka cast
B

Bože svašta

pre 4 meseca

Ma ne, mi ni ne zaslužujemo bolje. Mi zaslužujemo i ovu vlast, i ovu lakrdiju i ovakav život. Zvezdaški portal napiše vest da je ovaj prodat za 5 miliona, i svi poveruju. Nije ni čudo onda što veruju kad kažu da se ovde lepo živi.
z

zaks

pre 4 meseca

Eto ako ti je ovo zvezdaški portal reci ti onda nama za koliko je otišao da imamo pravu informaciju od tebe, kao stručnjaka .
f

f dijagnoza

pre 4 meseca

pa da, transfermarkt je ustvari terzicev privatni sajt, objavljuje ovakve informacije da bi se mase lozile... po vec koji put, kakve vi sve bajke sebi pricate da bi se utesili pred spavanje...
J

Jedan

pre 4 meseca

Od glupljih komentara u istoriji Mocart portala.
S

Stankovic

pre 4 meseca

Zasto da neverujemo da je Stamenic prodat za 5 miliona, ne mogu da razumem ljude koji bolesne bajke Zeljka Pantica smatraju za realnost.A da, ja smatram da se u Srbiji dobro zivi, ko dobro radi solidno i zivi. Srecu cine male stvari, neke obicne pojave ,zalazak sunca, tresak letnje oluje ,crkvena zvona koja zovu na jutrenje lzazivaju utisak onome ko ume da gleda i da slusa.U Srbiji postoje neke neprocenjive pojave koje doprinose lepoti zivljenja.........ogroman broj kafica sa bastama i lezerna atmosfera medju posetiocima, parkovi po mestima sa klupama ,stazama, ..mlade majke i kolica sa bebama, lepota reka kako ravnicarskih tako i planinskih, kad igra kolo na svadbama i veseljima na otvorenom, seljaci i obicaj da se pije pivo ispred prodavnice i ispreda politika, trubaci za sve, rakijada,kupusijada, srpska knjizevnost ......i i i vecita dilema ko je boli Zvezda ili Partizan.
G

GOROSTAS

pre 4 meseca

7:0
P

Penzioner

pre 4 meseca

Jedna ispravka na semaforu. Umesto 7:0 treba: 1. Set 6:0 2. Set 1:0
М

Мрцина

pre 4 meseca

У данашњем фудбалу ти само треба да се Енглез интересује за твог играча,сигурна лова.Одлична продаја Звезде,хвала Стаменићу за све,али баш слаб напредак се види код њега.Срећно мали.
G

GostPa

pre 4 meseca

Eraković - 8 miliona, Azarovi - 3,5 miliona, Mitrović - 1,5 miliona, Nedeljković - 9 miliona, Mijatović - 8 miliona + eventualno 2 miliona bonusa, Bukari - 7 miliona, Stamenić - 5 miliona, Stanić - 200.000 €, Leković - 300.000 € za pozajmicu. UKUPNO (bez bonusa): 42,5 miliona od transfera u poslednjih godinu dana. Kupljeni u istom periodu: Hvang - 5,5 miliona, Ndiaje - 4 miliona, Sremčević - 2 miliona, Điga - 2 miliona, Glazer - 1,2 miliona, Stojić- 1 milion, Kabić - 800.000 €, Degenek - 500.000 €, Ado - 400.000 €. UKUPNO: 17,4 miliona. Zarada od transfera (prihodi-rashodi): 25,1 milion. LŠ + ulaznice + rekviziti + TV prava - oko 30 miliona, GASPROM - 5,5 miliona. UKUPAN PRIHOD: oko 60 miliona. Odbijte održavanje terena, prateće troškove, plate, putovanja i bonuse i klub je poslovao na nuli za godinu dana. Terza je izjavio da je potrebno 5 miliona mesečno. Barem ne bi trebalo da smo napravili nova dugovanja. Mislim da će biti barem još jedna prodaja (Hvang za 7 miliona, iako vredi više) i kupovina do kraja prelaznog roka, ali da će mahom dolaziti besplatni igrači.
N

N81

pre 4 meseca

Erakovic je "prodat" za dug Gaspromu.
G

GostPa

pre 4 meseca

Eraković - 8 miliona, Azarovi - 3,5 miliona, Mitrović - 1,5 miliona, Nedeljković - 9 miliona, Mijatović - 8 miliona + eventualno 2 miliona bonusa, Bukari - 7 miliona, Stamenić - 5 miliona, Stanić - 200.000 €, Leković - 300.000 € za pozajmicu. UKUPNO (bez bonusa): 42,5 miliona od transfera u poslednjih godinu dana. Kupljeni u istom periodu: Hvang - 5,5 miliona, Ndiaje - 4 miliona, Sremčević - 2 miliona, Điga - 2 miliona, Glazer - 1,2 miliona, Kabić - 800.000 €, Degenek - 500.000 €, Ado - 400.000 €. UKUPNO: 16,4 miliona. Zarada od transfera (prihodi-rashodi): 26,1 milion. Odbijte poreze i provizije, nek bude je čista zarada 20 miliona. LŠ + ulaznice + rekviziti + TV prava - oko 30 miliona, GASPROM - 5,5 miliona. UKUPAN PRIHOD: oko 60 mil
G

GostPa

pre 4 meseca

Eraković - 8 miliona, Azarovi - 3,5 miliona, Mitrović - 1,5 miliona, Nedeljković - 9 miliona, Mijatović - 8 miliona + eventualno 2 miliona bonusa, Bukari - 7 miliona, Stamenić - 5 miliona, Stanić - 200.000 €, Leković - 300.000 € za pozajmicu. UKUPNO (bez bonusa): 42,5 miliona od transfera u poslednjih godinu dana. Kupljeni u istom periodu: Hvang - 5,5 miliona, Ndiaje - 4 miliona, Sremčević - 2 miliona, Điga - 2 miliona, Glazer - 1,2 miliona, Kabić - 800.000 €, Degenek - 500.000 €, Ado - 400.000 €. UKUPNO: 16,4 miliona. Zarada od transfera (prihodi-rashodi): 26,1 milion. Odbij
U

Uzalud sve

pre 4 meseca

Do tada poslednjih deset godina upumpani silni milioni od strane drzave, sto direktno sto indirektno, lako je sad izigravati transfer magove, nista vam se to ne racuna
S

Stankovic

pre 4 meseca

Bravo Zvezdo. Ovo je posao, dovedes igraca bez obestecenja, platis ga 400 000 , on odigra solidno 35 utakmica.prodas ga za 5 miliona iprocente. Nastaviti sa odgovornim i pametnim poslovanjem,dovoditi igrace sa potencijalom, bez obestecenja , pri isteku ugovora iprodavati kad se pojavi dobra cena . Na primer, u mislima su mi Lazar Randjelovic i Nikola Cumic .a verovatno ce stici milionske ponude za Olainku i Krasoa pa bi iz toga mogao izaci neki benefit.
S

Sedorf10

pre 4 meseca

Pa ovo je najbolji posao u istoriji Crvene Zvezde. Ogromne pare za igraca koj je bio rezerva u ekipi. Jos i procenti. Super odradjeno.
7

7 Titula...

pre 4 meseca

Kao Zvezdas ovo kazem, Stamenic ne vredi vise od 3-4 mil. posto je bio jedan od Najgorih igraca u nasem timu cele sezone...iskreno Terzicu SVAKA TI CAST za ovaj transfer, uzeti cak 5 Miliona plus 10% za ovakvog prosek i rezervnog igraca je POSAO VEKA i odlicno odradjena prodaja👏
r

rajaram

pre 4 meseca

ja lično nijesam bio nesto odusevljen sa njim, imao je foru da se ubacuje iz drugog plana, dodje lopta do njega i u 90 posto prilika nista..sve u svemu momku hvala, kesa sasvim dovoljan, budimo realni..
O

Odlicna Prodaja!

pre 4 meseca

REALNO 5 MIL + 10% OD PRODAJE JE EXTRA POSAO👍 S OBZIROM DA NAM JE BIO REZERVNI IGRAC I NISTA POSEBNO.
?

??

pre 4 meseca

Kako je dobro krenuo ja sam mislio da odavno boljeg igraca nismo imali, posle sve slabije i slabije. Dobar transfer za zvezdu, a i za njega. Neka mu je sa srecom
n

neshha

pre 4 meseca

Apsolutno tacno.U pocetku je delovao kao ubedljivo najbolje pojacanje,ali vremenom je bio sve losiji.Na sredini solidan,nista posebno,a u zavrsnici katastrofa.Igrac koji je promasio vise stopostotnih sansi od Serifa.
Г

Гос'

pre 4 meseca

Хвала и срећно..
R

Raša P

pre 4 meseca

Gde su oni koji su se smejali reprezativcu N. Zelanda i pisali glupe komentare. Terza, Mita i Marin su grobarska noćna mora!
Е

Ево

pre 4 meseca

ту смо...пошто је отишао у Ковентри,још више се смејемо ...
@

@evo

pre 4 meseca

Mogao je otići i u Sarajevo, baš nas briga. Bitne su pare a vi se od muke smejte. Šta nas briga gde će on igrati, koliko su grobarsko komentari glupi, to je strašno. Kao da ste svi bili kod žeksa na školovanju.
z

zaks

pre 4 meseca

@Evo Kao vi ste mnogo jači od Koventrija ? Pola timova iz engleske druge lige je za vas pojam.O infrastrukturi i navijačima da ne pričam.
e

e cujes cujes u Englesku

pre 4 meseca

A sto ne kazete u 2 ligu Engleske.
?

??

pre 4 meseca

Zato sto se misli na drzavu, a ne ligu
D

Dex911

pre 4 meseca

Pa zato sto nije 2 liga vec Cempionsip.Liga koja je mozda i jaca od Francuske prve lige.O ostatakim ligama van top 5 da ne govorimo.A druga liga Engleske je u stvari cetvrta
i

ispali a nije ni pocelo

pre 4 meseca

Ovi ispadaju ekspresno...Ovaj Stamenic je bio prosek i za zvezdu i nasu ligu...Sta ce on u premijer ligi..
O

Oni

pre 4 meseca

Su u čempionšipu, neznalico.
r

rajaram

pre 4 meseca

Stamenic jeste dobar igrač, ali nije nezamjenjiv, stigao je Ilic, tu je mali Kneževic, a vidjecemo čuvenog Dalsija..sve u svemu 5 mil za njega, cista zarada, Bukari 7mil, dobar poičetak...veci ce gubitak biti Hvang...
M

Mjv

pre 4 meseca

Ovi sto pricaju da prodajemo igrace po raznim nizim ligama, samo da podesetim da prelazni rok nije poceo, a da smo vec uzeli 12miliona od transfera, a od nove godine 25miliona. Najbolji levi bek u istoriji fudbala i jedna od najvecih legendi partizana Urosevic je otiso na kipar za mrezu sa loptama.
G

Gost 976

pre 4 meseca

Kako vas kaže tvorza , čuj 5 miliona za ovog 🤣🤣🤣🤣🤣
z

zaks

pre 4 meseca

Dobar posao .
R

Rodman93

pre 4 meseca

Šampion Srbije 7 godina zaredom prodaje u druge lige, u USA, toliko o tome. Igraće lš rekreativno i biće srećni jer su daleko ispred iznutra pocjepanog Partizana. Smiješan klub.
A

Ako n

pre 4 meseca

Neko dobro plati, mogu i u Iran. Baš me briga, kakve ti gluposti pišeš.
U

Uoopp

pre 4 meseca

"Pocepjanog " -hrvat?
K

Krenuo

pre 4 meseca

Sa ekavicom, i na kraju se odao. Ali vole oni čitati o najvećem klubu u regionu. Imaju teške traume od Zvezde.
R

Rodman93

pre 4 meseca

Ja ne pričam o novcu, pričam koji je to kvalitet i nivo kluba i lige. O tome pričam, a ti ako ne razumiješ to, nemam vremena da crtam. Ovaj drugi što pita jesam li Hrvat. Ne nisam, očigledno dalje od svoje selendre nisi makao i ne znaš da postoje Srbi koji pričaju ijekavicu i da je to najkvalitetniji i najhrabriji dio srpskog naroda.
R

Rodman93

pre 4 meseca

Gdje ti vidiš ekavicu ? Ni na početku, ni na kraju. Druga stvar, ako niste izašli iz svog sela i ne znate da postoje Srbi koji govore ijekavicu ja vam tu ne mogu pomoći.
S

Sale_KST

pre 4 meseca

Svi klubovi, veliki ili mali, prodaju mlade igrače. Važna je pravilna ocena perspektivnosti igrača, kao i odnos uloženo-dobijeno pre i nakon transfera. Nažalost, ljudi, igrači, danas su roba, imaju svoju vrednost poput nekretnine, automobila ili brašna, i to se više nikad neće promeniti. Za mene je ovo iznenađenje i greška Zvezdine uprave što se tiče kvaliteta i potrebnosti (sjajnog Stamenića) ovom timu, ali sa druge strane, 5 miliona za njega je sad i nikad više. Tu treba naći meru.
3

3579

pre 4 meseca

ЛШ, Европа, пролеће,… наши играчи одлазе у друге лиге, Америке, … о чему причати даље?
Y

Yyy

pre 4 meseca

U drugu ligu najjače lige na svetu
M

Milanche2022

pre 4 meseca

I doveli coveka od 28 ,29 godina kao zamenu,cisto da se ispostuje prosek godina ekipe koji je 29 godina,strasno
v

v1ad

pre 4 meseca

Kako ljudi ne kapiraju da se titule ne osvajaju sa ljudima od 20, 21u godinu, nego onima od 29,30? Ovi prvi su za prodaju. Stamenic je dosao kao slobodan igrac, prodat za 5 miliona. To je dobar transfer koji verovatno znaci da ne moraju da prodaju Hvanga.
М

Марлоне

pre 4 meseca

Па у Звезди мора да буду три играча од 28-33 године, чисто ради искуства и утицаја на млађе играче, не морају да буду првотимци.
N

Nemanja8989

pre 4 meseca

Kakvo je ovo poslovanje,ima li ikakvog plana u dovodjenju igraca-prodaji ili smo kao neka pijaca? Katastrofalno sta radi ovaj Terzic…
P

Popsi

pre 4 meseca

Nema, sve neplanski uzima duple krune.
J

Jassaaa

pre 4 meseca

Osećam da si ti vrsni privrednik koji ima jasan plan kako da kritikuje nekog ko pravi istorijske uspehe. Šalim se, ti si verovatno propali grobar koji sedi u nekom ćumezu i srećan si što imap slobodu da baljezgaš po netu.
K

Klub

pre 4 meseca

Sa planom je blizu Marakane, tamo idi i slušaj planove.
3

3579

pre 4 meseca

Нема овде плана, овде како дође понуда тако се одлази па онда дај, крпи рупе
Z

Zašto bi

pre 4 meseca

se neko pravdao bitovima,bolje bi bilo da isplaćuje te igrače na vreme nego da vam FIFA i UEFA uvode sankcije.
N

Nemanja8989

pre 4 meseca

To sto ste vi plitki i povrsni i sto vas “pale” titule u nasoj livada ligi to je vas problem…Covek je napravio privatni biznis od naseg kluba,po 30 igraca godisnje dovede-proda,bez ikakvog dugorocnog plana,strategije,svake godine novi tim se pravi zato i nema rezultata u Evropi i zato je i dalje dug kluba ogroman(zato sto izvlaci lovu za sebe,stranku,ortake,vodje navijaca)… A ovaj “bot i navijac Partizana” je bio na vise utakmica Zvezde nego svi vi plitki mozgovi zajedno,tako da,ne bi bilo lose da poradite na sirini,mada mislim da je vec kadno,zalim slucaj…
P

Popsi

pre 4 meseca

5m svaka čast, zamena odmah došla i to kao slobodan igrač i nadam se bolji. Ne bih ja tu ništa menjao.
K

Kako

pre 4 meseca

Sad to, pa svi pričali da Milojević ne daje šansu mladima. Stamenić je kod Bahara grejao klupu, kako to sad. Zna li neko, ja sam zbunjen.
M

Mujagic

pre 4 meseca

Velika greska
Z

Zvezda 91

pre 4 meseca

Kanga treba prvi da ode.
S

Stub Srpstva

pre 4 meseca

Koventri hahahaha
P

Popsi

pre 4 meseca

I da je Dubočica, ali 5m. A kako ćete vi da registrujete igrače?
@

@

pre 4 meseca

gde ti igras majstore?
M

Manche

pre 4 meseca

Ajmo sad Grujić !!!
H

Hahahaa

pre 4 meseca

I mbape
A

Alex Wolf

pre 4 meseca

A taman je bio usao u formu i postao neizostavan clan prvih 11.Borbenost i zelja jako izrazeni.Naredne sezone bi eksplodirao ali...Hvala na svemu Stameni.Retko gotivan lik.
a

asena

pre 4 meseca

bukvalno odlican posao, decko nikakav igrac, ovoga doslovno uvalili
P

Popsi

pre 4 meseca

Nije baš da je nikakav, ali je prosečan.
d

d.g.

pre 4 meseca

Postajemo tipičan švercerski klub. Dečko ima 22 . godine i vezan ugovorom još tri godine. I rođđenu bi majku prodali.
U

Upravo

pre 4 meseca

To ga je i prodalo, ugovor i godine. Ništa drugo on nema, prosečan igrač, samo malo višlji.
p

publika

pre 4 meseca

@Upravo Kaže se viši.
M

Malo krakast

pre 4 meseca

Visočiji,višlji,viši,duži,pa ti biraj.
H

Hyypia

pre 4 meseca

Ko je realno dao 5 miliona za ovo drvo?? Treba biti realan :D
N

Nasmejah se

pre 4 meseca

Ahahahaha daj ljudi, došlo vreme da se sve finansije ispeglaju, novac opere, i sad dolazimo do ovakvih naslova i tobože transfera, astronomskih cifara za poluproizvode. Ispade sad da zvezda koja je ispala i pre nego što je ušla u Ligu Šampiona, koja je u jednom trenutku gubila namešteno prvenstvo ima takve izlazne transfere da bi se i ozbiljniji klubovi postideli. Imaju Englezi para ali nisu budale. Isto važi i za Partizan, jeste Saldanja najbolji napadač ovde, ali ej, srpska liga koja sve više i više tone, pa ko će da da za igrača iz takve lige 5+ miliona?!?
M

Možda

pre 4 meseca

Aston Vila, smešan ti je komentar.
I

I ja

pre 4 meseca

Se nasmeja, tvom glupom komentaru. Ali baš je glup.
D

Daj faul

pre 4 meseca

Ko bre da pozavidi transferu od 5 miliona!? Ljudi placaju igrace po 80 miliona, zamisli zavide na 5 miliona… danas prosecan igrac iz lige 5 vredi najmanje 25 miliona
M

M. R.

pre 4 meseca

Kako se peru pare na transferu sa britanskim pravnim entitetom? Objasni, finansijski forenzičaru! Oni će nama legalno da uplate više - da operu neke naše prljave pare koje su se, po nekom osnovu, našle na njihovom računu? Je l to? Mora biti, a?
s

severna zvezdana

pre 4 meseca

Braco sa severa, sve vam je ON dao!!! Uzivajte!
p

publika

pre 4 meseca

Nista nama Stamenic nije dao. Par solidnih partija i to je to.
X

Xyz

pre 4 meseca

Decko ima svega 21g,a iza sebe vec ozbiljnih utakmica. Prodaj Terza sve sto moze, zameni celu prvu postavu, tako rade svi jaki klubovi danas
J

Jole al pravi

pre 4 meseca

Sve sto vredi ode... Smiraj terzo pare... Pa dovedi la paru... I daj nov nov ugovor deda kangi...,
P

Popsi

pre 4 meseca

Došao bolji. Što znači pojačao si klub i zaradio 5m plus procenti. Šta ti tu nije jasno? Mi bar imamo struju na stadionu.
К

Какав искорак

pre 4 meseca

у каријери,из екипа које су играле ЛШ оде у Чемпионшип....нек му за ону тамо сезону Мотика тражи стан у Љубљани...
q

qqqqqqq

pre 4 meseca

taj motika je sam sebi potpisao unistenje karijere kad je dosao iz bajerna u zvezdu
v

vlada1951

pre 4 meseca

prelazak iz Danske i Srbije u drugu engoesku ligu jeste korak napred u karijeri i to je činjenica
G

Gladiola

pre 4 meseca

Ozbiljan transfer i ozbiljne pare za naše uslove. Došao bez obeštećenja, za godinu dana prodat za 5m, a nije pokazao ništa fascinantno
P

Priti’o Terzo

pre 4 meseca

Green button
C

CaleB pravi

pre 4 meseca

Ne znam sta bih rekao za ovu prodaju...I dobra, a i nije...cena sasvim korektna, a sa druge strane, radi se o mladom a kvalitetnom igracu, koji je unosio ostrinu u igru Zvezde, a to joj uvek nedostaje. Luka Ilic svakako nije zamena za njega, potpuno su razlicit tip igraca. Stamenic je bio "mali Sanogo" u timu, i sada je potrebno naci zamenu. Nije se bas snalazio pred golom, i to mu je bila jedina mana. Osvrnuo bih se ovde i na neke komentare "strucnjaka", kako treba vratiti Racica...da li ste bre normalni ?? Momak je taraba bio, i taraba ostao. Radonjic duplo losije resenje od Bukarija, i mogu samo da zakljucim da smo za sada prilicno oslabljeni u odnosu na upravo zavrsenu sezonu. Sada sve zavisi od buducih ulaznih transfera.
A

ApsolutnoJa

pre 4 meseca

Konacno krsten transfer. Sretno Stameni.
Č

Čekaj

pre 4 meseca

Mijatović i Nedeljković, šta je to. Oni za 8,9,a ovaj za pet. Mnogo ti slabo pamtiš.
A

Apostol Djordje

pre 4 meseca

Kako moze transfer da se krsti? I ko ga je krstio?
7

777

pre 4 meseca

sad ce jehova da kaze da je i ovo fantomski transfer povezan sa arapima??? bolest teska
g

gostinjo

pre 4 meseca

gumena noga
E

E

pre 4 meseca

Ovo je posao, srećom pa je mali prihvatio, a nije morao. Odavno pišem da Zvezdi treba remont, dobro je počelo, samo da opet na kraju ne zabrljaju.
M

Ma da bre to

pre 4 meseca

Nadam se da ovo znaci da glazer i hvang ostaju. Da ce umesto njega doci grujic, ali on moze jos mnogo da pruzi preko, jedino ako mu se ne obezbedi dobra plata. Sto se radonje tice tu kao i za micka...ne znam sta reci. Svi znamo da ce nas onda po to strani ubijati. Radonja je u zvezdi igrao najbolje, micko daje sve od sebe, ali opet to nece biti dovoljno. Da barem znamo da ce micko dobiti sansu na ep pa da se nadamo da eksplodira. Ovako posto je pozvan u reprezentaciju, sad mu naci zamenu bice izgovori dovodimo igraca, a imamo reprezentativca. Svidja mi se kako se u odbrani radi. Ne znam jel gledao neko lijanka i koliko je realno da on posle torina i sautemptona dodje? I vecito pitanje igrati Ls ili Le....pogotovo u ovom formatu. Istorijski bi bilo lepo jer je prva sezona, ali ne bi zeleo da budemo bas na zacelju 😅🤣 opet su me izlozili kao protiv onog turnira u moskvi kad je bahar dosao, nadam se da ce epilog ovoga puta biti drugaciji.
B

Br1

pre 4 meseca

Znači vraća se Terzina kombinacija Račić. Bezveze...
O

Ooooooooooo

pre 4 meseca

Terzoooo madjijooooo
B

Bravo bravo

pre 4 meseca

Odlican potez nema sta.
T

Terzina strategija

pre 4 meseca

Prodaš Stamenića, a ostaviš Kangu, Kataija, Rodića...Potpisati Karasija dok još uvek može da hoda.
g

gost stvarno

pre 4 meseca

pamticu te po promasajima u ona 2 derbija, mogao si 3 gola da im zavuces i to stopostotna sansa sto ne sme profesionalni igrac da promasi. Toliko. ovako svaka cast za 5 milki. ne vredis toliko
k

kiboooo

pre 4 meseca

Dobar posao. Prosecan klub iz Engleske druge lige, lagano izdvoji 5m za igraca. Dobra opcija ovih 10%.
D

Don Vito Corleone*

pre 4 meseca

Moramo biti realni, Stamenić je suvi prosek, pravi drugoligaški igrač, kao i Kraso! Samo ovaj Stamenić je za englesku drugu ligu a Žan Filip za Francusku! Nedavna LŠ je je sve ovo dokazala! Zvezda još treba da se oslobodi svih mnedoraslih Afrikanaca, koji su u LŠ pokazali ko su!
T

Ti

pre 4 meseca

Si opterećen Afrikancima, to je kod tebe već zabrinjavajuće.
b

bateborisov

pre 4 meseca

Sta bih dao da na sredini gledam tandem Rade Krunić - Nemanja Radoja - Hvang ispred kao desetka. Al' to ću na menadzeru da doživim
L

Laki92

pre 4 meseca

Jbt, da dovedu Bukarija za 3 miliona, objektivno bude nas daleko najopasniji i statistički najbolji igrač u Evro takmicenjima, da zaista pokaze ozbiljan kvalitet na momente i da ode za 7 miliona("zarada" 4 miliona), a da Stamenić koji prakticno nije ni igrao u Evropi i koji je u našoj ligi na momente pokazivao kvalitet ode za 5 miliona(dosao bez obeštećenja) u Englesku, nije mi bas najjasnije ali to je po meni dobar transfer, za Bukarija se trebalo uzeti više...
Y

YayaT

pre 4 meseca

Dobar je transfer, mozda malo prerano ,decko ima 22 godine. Terza je obecao jace zamene od ovih koje prodajemo, mada sam ja malo skeptican nakon ovih prica da dolazi Radonjic da menja Bukarija.
Y

YayaT

pre 4 meseca

Dobar je transfer, mozda malo prerano ,decko ima 22 godine. Terza je obecao jace zamene od ovih koje prodajemo, mada sam ja malo skeptican nakon ovih prica da dolazi Radonjic da menja Bukarija.
e

ericdraven

pre 4 meseca

E sada je vreme za dve bombetine na sredini terena
G

Gost Rider

pre 4 meseca

Sad dovedite onog Gruzijca iz Sturma
D

Dejani

pre 4 meseca

Ja mislim da svi jedva čekamo da pročitamo naslov : ,, Serif otišao… ‘’
g

gostič

pre 4 meseca

kao što rekoh koji je dug... sledeći odlazi Mirko Ivanić u S. Arabiju
M

Monteroo

pre 4 meseca

Na kraju je nekako otaljavao ,ali meni je on jedna od boljih kupovina odlican igrac,jak,spreman,ide u duel...moze da podeli pas ..odlicno trcanje ..mogla je zvezda tu da uzme jacu lovu ... Mislim da moze da bude PL igrac...
ĉ

ĉao ĉao

pre 4 meseca

Istina je da ce Voša sledeće godine biti prvak. partizan se raspada, zvezda rasprodaje. Mandariću cepaj
Z

Zn

pre 4 meseca

Terza madjija lagaaaano stiska dugme od 42 miliona izlaznih transfera😂😂😂 Salu na stranu, dobar posao, Luka Ilic ce svakako eksplodirati, nekim cudom da ostane Hvang i zadnji vezni iza njih Micko ili pojacanje. Nesto mi je Grujic nerealan, ali ajde da vidimo. Takodje Serifa prodati jer nam treba bolji spic, bolji skorer, mada zna vec Miloje, ili da ostane ali nikako kao prva opcija u Evropi.
D

DS1989

pre 4 meseca

Ne znam zasto svi povezujete Stamenica i Luku Ilica njih dvojica uopste ne igraju na istoj poziciji. Luka Ilic je ofanzivni vezni, a Stameni defanzivni. Transfer je dobar je doveden za nula evra a prodat za 5 milki, takodje tesko da bi mogli mnogo vise da uzmemo za njega u buducnosti. Inace Stamenic da pojasnim igra na mestu na kome igra Srdjan Mijailovic i nadam se da ce zadnji vezni doci. Naucite malo sta je zadnji vezni to nije ni Hvang, ni Kanga, ni Luka Ilic...
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Vec mnogo puta sam prokomentarisao da su u Zvezdi svi zamenjivi. Ako tezimo da budemo bolji moramo da se dogradjujemo. Probali smo sa ovim timom u LS I nije islo. Tako da definitivno mora bolje. Treba se svima zahvaliti I nastaviti dalje. 5mil za Stamenica I 7 za Bukarija je odlican posao ako pogledamo samo pre par god kada su igraci odlazili dzabe ili za sitne pare. Treba nam odbarana sa dobrim proverenim igracima. Oba beka kao I jos jedan mnogo kvalitetan CB. Treba nam sada kvalitetna dva igraca u sredini I jedan napadac mnogo bolji od Ndaje. Nase mlade treba poslati po pozajmicama tipa Vojvodina (svi bivsi igraci iz CZ su podigli kvalitet Vose) I treba I'm jos igraca tako isto I Radnicki Kragujevac.
1

1911

pre 4 meseca

Зашто би Војводина и Крагујевац разигравали играче Звезде,да нећете да им платите за то,ти који су напредовали у Војводини су сада под уговором са истом,а не Звездини
F

Forever Young

pre 4 meseca

Ma neka su otišli Mijatović, Nedeljković, Mitrović, Stamenić, sledeći je Mimović već na zimu itd itd itdddddd, neka idu svi najkvalitetniji mladi igrači a neka se ugovori produžuju Kataiju, Kangi, Rodiću, Mijailoviću itd itdddddd, čudi me da smo se tako lako odrekli Djeda Miluna 🤣😂🤣😂🤣😂🤣
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Džaba pišeš većina se pali na tu romantiku matoraca i klaj klaj. Beš trčanje i modernu igru samo na palac pa šta neko uradi na vic.
Z

Zvlat BG

pre 4 meseca

Pa kada svi objavljujete vest! Posle ponoći! Kao da se prodaje polovni nameštaj! Stameni, sve najbolje!
M

Marko1105

pre 4 meseca

Kako i kada cemo postati konstantan i ozbiljan klub kada svake sezone menjamo polovinu igraca iz prve postave?! Odlazak Bukarija, Dragovica, Stamenica...uz nemogucnost da zadrzimo Hvanga... plus, na sve to potreba za boljim napadacem i novim levim bekom, dovesce do toga da imamo promenu od 6 igraca od prvih 11 iz prosle sezone. To je sve premnogo za ono sto zelimo. da sam na mestu Terzica, sad bih 30% povecao platu Hvangu i nagoovorio ga da ostane.
L

Laker

pre 4 meseca

Odlican posao, konacno prostor za Srbina Knezevica.
8

8

pre 4 meseca

A luka Ilić da greje klupu , svašta može ovde da se čuje .
B

Bahar

pre 4 meseca

Znas kad cw ti Knezevic zaigrati kod ovoga demagoga. Nikad. Decko je morao posle utakmice sa Zenitom da bude stalni starter. Zali boze.
Ц

ЦЗ НС

pre 4 meseca

Кнежевић и Стаменић не играју на истој позицији!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 4 meseca

Ja se sve nekako potajno nadam da svi ovi izlazni transferi znače da Hvang ostaje. Znam da je teško, al jbg, ljudski je nadati se. Međutim ako on ode onda se moraju dovoditi igrači na tim pozicijama. Takođe, nadam se i da će pomenuti transferi otvoriti mogućnost dovođenja jačih i skupljih igrača. Kako god, Stameni hvala na duploj kruni. Sve najbolje u nastavku.
G

Gladiola

pre 4 meseca

I ja verujem u to, bar do zime ili celu ako prezimimo u Evropi
J

John Terry

pre 4 meseca

Hvang ima izlaznu klauzulu od 8 miliona, sto je smesna suma za klubove iz lige petice. Tako da su jako male sanse, jedino da on odbije ali i sam znas da je to nemoguce. Pojavi se neki engleski, spanski klub i iz momenta mu ponudi duplu platu. Mi treba da nastavimo dobar skauting i da podizemo klub, za sada ove prodaje su neminovnost i tako ce biti i u narednom periodu.
I

Info

pre 4 meseca

Nema Hvang izlaznu klauzulu već dogovor da ukoliko dođe ponuda koja mu odgovara može da ide. Cifra koja se pominjala kao ponuda je 8 miliona. Ne klauzula.
B

Bez straha C.Z.

pre 4 meseca

Njegove partije u Evropi nema smisla komentarisati jer je bilo rasulo u svlačionici. Pola ekipe je bilo van forme tj. bez samopouzdanja zbog toga. Da je nastavio igra kao od početka priprema do početka LŠ i naravno da diže formu ovo bi bila barem duplo jača prodaja. Idealno je da pokušamo da zadržimo svakog igrača DVE godine i onda da ide prodaja. Što znači da bih se rešio nekih starosedeoca, a ostavio Marka, ali eto, ne poklopi se sve uvek. Sve najbolje njemu u daljoj karijeri!
A

Apostol Gregorije

pre 4 meseca

Ti znas kako je bilo u svlacionici?
D

Dobra prodaja

pre 4 meseca

Verujem da Stamenić ne bi imao mnogo minuta sledeće sezone pored Luke Ilića i nadamo se Hvanga. Hvala na svemu, i srećno u nastavku karijere.

Marko Pavlovic

pre 4 meseca

A odlaze i ilić i hvan.....
D

Djape45||

pre 4 meseca

I da, treba reći da postajemo ozbiljan brend ponovo, naši igrači su na ceni. Ovoliko jakih transfera u 2 prelazna roka a da se ne odraze na igru smo pre 5,10 godina mogli samo da sanjamo.
v

verujes

pre 4 meseca

svemu sto procitas, smesan si..
g

gostinjo

pre 4 meseca

da nije topcider angele merkel radio?
P

PD

pre 4 meseca

To je tačno ako samo posmatraš iz tog ugla. Pre 10 godina je cena svih igrača na tržištu bila manja, pa u današnje vreme kad prodaš perspektivnog igrača od 21 godinu koji već ima dosta utakmica iza sebe, za 5 milona nije uspeh budi siguran u to. Pa Partizan koji nije igrao ligu šampiona odavno a i ne igra Evropu pa prodaje mlade igrače za sličnu cenu, sve ti je jasno. I još nešto, pre 5 ili 10 godina je Zvezda prodavala za manje novca ali je i kupovala igrače za mnogo manje novca, tako da ta priča kao ponovo smo prepoznatljiv brend jednostavno ne stoji. Tržište se promenilo i to je to. Sportski pozdrav
З

ЗАКИТИЋ

pre 4 meseca

НАМА ТРЕБА МИНИМУМ ЈОШ 6 ТОП ПОЈАЧАЊА ДА БИ ИМАЛИ КАКВЕ ТАКВЕ ШАНСЕ ЗА ТРЕЋЕ МЈЕСТО У ЛШ И НАСТААВАК ТАКМИЧЕЊА У ЛИГИ УЕФА.
P

Pazi

pre 4 meseca

Koje treće mesto? LŠ se više ne igra po grupama.
Z

Zoran 91

pre 4 meseca

Brate prvo se trebamo plasirati u LS pa za kasnije ćemo lako. Za tebe je to izgleda gotova stvar.
T

Triton

pre 4 meseca

Nit se vise igra taj format Lige sampiona sa 4 u grupi,a nema ni prelaska iz Lige sampiona u Ligu Evrope
V

Veze ti

pre 4 meseca

Nemaš.
v

vlada 1951

pre 4 meseca

bato izađi ispod kamena, ugrejlo je
D

Djape45||

pre 4 meseca

Kad je došao i kad sam ga prvi put gledao u Užicu na pripremnim mečevima rekao sam da bi mogao da bude jak transfer u Englesku. Izgledao odlično na terenu, dominantan bio na sredini terena a vidi se da je i školovan, zna engleski perfektno dobro bi se uklopio tamo.
k

kop22

pre 4 meseca

Stojadinovic ti li si?Svi vi znate sve kad se zavrsi,sve ste vidjeli unaprijed
P

Pa

pre 4 meseca

Normalno da zna perfektno, gde je rođen i gde je odrastao. Bože svašta.
д

добро говори Енглески??

pre 4 meseca

па не иде у Ковентри да предаје књижевност него да јури лопту....
P

Pee

pre 4 meseca

Prodajte Serifa dovedite Cvetkovica iz Cuke!!!
L

Lazaros

pre 4 meseca

Мали је већ озбиљан играч!! Озбиљан!!!!
9

92919

pre 4 meseca

tesko da bi ga čuka pustila ispod 5 mil, a miloje voli razbijaca
V

Vladaneeeeee

pre 4 meseca

Sto neko rece dole nije dovoljno zreo za Evropu i jake meceve. Prosto mi je neverovatno da posle 2 grupne faze ls, jedne sa Kopenhagenom druge sa nama, i dalje pravi amaterske greske kao neki pocetnik. Setite se da smo u Beogradu od jang bojsa primili gol jer je ga je u sredini ugrinic odradio na brzinu i stvorio sebi 1 na 1.
K

Ko je gost?

pre 4 meseca

A kkao je ispao Hvan u derbiju na jna? Jel to znači da je neiskusan il loš?
H

Hyypia

pre 4 meseca

Zato su ga i prodali.
Đ

Đukin fan

pre 4 meseca

Odlično zapažanje!No i u domaćoj ligi niz ozbiljnih kiks dodavanja,pride zicer promašaja i losa defanziva!!Nezapazen i bez nekog doprinosa!!!Moguce da je Bahar “ubio”te kvalitete koje vrv negde i ima,posle kod Miloja vadjenje sezone pa nije ni bilo mogućnosti da ista popravi.Svakako 5 mil € je extra uspeh za osrednjeg igrača,koji je gratis došao no i to je red da se desi posle onoliko kiks transfera i bačenih desetina miliona €!!!
m

mm00

pre 4 meseca

bitno da kangu moram da gledam sa 50 godina
P

Prti

pre 4 meseca

Sano u domacici dok se nosioci odmaraju za Evropu 😀 Luka Ilic umesto Stamenica i nije los potez od 5m. Bukari Radonjic videcemo meni je on zelja da se vrati kad hoce melje. I naravno zadnji vezni Grujic. Hvang ako ostane to je epski potez ali nema sanse. Marin radi odlican posao moze da prica ko sta hoce.
S

Septico

pre 4 meseca

Ti nemoj da gledas, zmuri.
K

Kanga...

pre 4 meseca

hvala brate za ovo 50 godina...
В

ВИДОЈЕ

pre 4 meseca

НАДАМ СЕ ДА ЋЕ УПРАВА ЗА ИГРАЧА СРЕДИНЕ ТЕРЕНА ИЗДВОЈИТИ 8 МИЛИОНА КАО И ЗА БЕКА И ,НАПАДАЧА.НАМА ОСИМ РАДОЊИЋА ТРЕБА ЈОШ ЈЕДНО КРИЛО

Marko Pavlovic

pre 4 meseca

Koji bre radonjić. Pu pu ne daj Bože
R

Rolex

pre 4 meseca

Dragovic Bukari Stamenic su otisliza sada iz prve postave,verovatno ce otici jos neko pa tako se ne pravi tim za LS!!!
S

Szeva ns

pre 4 meseca

Stamenić da je više gledao ka golu i radio na šutu i završnici bio bi nam kao grujić iz najboljih dana u zvezdi ali eto daj bože da ga baš grujić i zameni sve najbolje stameniću gotivio sam te ali nisu koreni u tebi proradili
4

4242

pre 4 meseca

Terza madjija, dovede ovog za dz odigra lik nista posebno sezonu i ode za 5 mil u eng.
L

Lepi mica1

pre 4 meseca

I onda kupi nekog crnca za 10 milki koji ne moze gol da ubode😆😆😆
D

DDF

pre 4 meseca

Sebi stavi u dzep 5.5 miliona
S

Sabago

pre 4 meseca

Ovo je sramota ! Rukovodeca garnitura rasprodade sve sto vredi u Zvezdi. Verovatno sad posle ovog sledi njihovo bekstvo iz kluba,a posle njih rasulo, kao u OFK Beogradu. Stamenic je mlad igrac i verovatno ga je trebalo sacekati bar godinu dana. Po cemu je Djiga perspektivniji fudbaler od Stamenica ? Zar je bolje cuvati Kangu,a ne ovog momka ?
M

M. R.

pre 4 meseca

Sve suprotno, još jedan odličan posao. Terzić vrhunski vodi klub, pomirite se s tim, drveću u Bajfordovoj šumi iznad stadiona je već jasno.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 4 meseca

Jedino ako ces da dovedes Grujica i to ne na pozajmicu nego da ga otkupis pa da razumem ovaj potez ali ta prica nismo mogli da odbijemo cenu ne pije vodu. Nije Zvezda trgovacko preduzece i nema vlasnika pa kao ajde da zaradim. Crvena Zvezda je sportsko drustvo ciji je cilj i misija postojanja da ostvari sto bolji sportski rezultat, klub nema vlasnika, nema titulara. Nije cilj da se ostvari profit, ona je neprofitna organizacija!!!!
T

Terzinjo

pre 4 meseca

😂😂😂
S

Satler

pre 4 meseca

Šta čovek napisa.... I ostade živ
D

Delija NBGD

pre 4 meseca

Po meni je bio solidan igrac kojeg je Bahar malo unistio u pocetku svojim suludim tumbanjem po pozicijama zbog formacija. I sada kada se taman krenuo uigravati kod Miloja biva prodat. Steta ali u svakom slucaju srecno dalje Marko!
D

Drvo

pre 4 meseca

Fantastična prodaja. Kritikujem Terzu godinama što nedovoljno dovodi mlade strane igrače i što prerano prodaje naše, ali Stamenić ima ozbiljne minuse u igri da ne bi bio prodat za ove pare. Čovek bukvalno neupotrebljiv pred protivničkim golom. A i u defanzivnim duelima ima probleme sa bržim igračima. Sjajan posao.
N

Nanas

pre 4 meseca

Bas tako...covek se iks puta ubaci iz drugog plana,dobije loptu na tacni u zicer poziciji,i nijednom, ne da nije dao gol, nego ni u okvir gola nije sutnuo, kao da gadja pored gola svaki put..., samo u derbijima 4 takve situacije, odlican posao,ako je istina da je cena 5 miliona..
K

Kg

pre 4 meseca

Kako nije dobro? Došao bez obeštećenja a dobili 5 miliona. Do juče su neki pričali da ne možemo ni za 2 miliona da prodamo igrača. Pa dogovorite se. Može ali mora fa, se ulaže a ne da se pljuje Terzić. Ok, ko zna bolje široko mu polje. Neka on preuzme.
R

Rilemen

pre 4 meseca

Wow. Ok ovo je jedan od boljih poslova uprave. I ako mislim da je decko skroz ok kalibar za nasu ligu ipak videlo se da nije zreo za jake utakmice u Evropi. Kiksa dosta, u zavrsnicama je katastrofalno neprecizan bez nekog osecaja za sut, pas. Zna dobro da se zagradi i kvari igru ali i da kiksne ozbiljno. Dobar transfer i puno srece Stameni!
S

Sd

pre 4 meseca

Sada se traži Šestica. TO I TREBA. IMA SADA PARA.
W

Warehouse G

pre 4 meseca

Ovo je istina isto kao što ćeš i ti biciklom na mesec. Kojih 5 miliona?! Čuj drugoligaš da plati toliko; pričajte te bajke nekom drugom.
9

92929

pre 4 meseca

druga liga njihova ima vise para nego vecina prvih liga, idi plači i slusaj žeksa kako nam država upumpava pare, vec 12 mil ovaj prelazni rok..
Б

БИЗАРНО

pre 4 meseca

нИЈЕ МОГАО БИТИ ГЛУПЉИ ПОТЕЗ УПРАВЕ И НАЈАВА КАТАСТРОФАЛНОГ ПРЕЛАЗНОГ РОКА.СТАМЕНИЋ ЈЕ БИО ДОБАР НА ПОЗИЦИЈИ КОЈУ ЈЕ ИГРАО ИАКО НЕМА НЕКИ ДОБАР ШУТ ,АЛИ ДОСТА ЈЕ ТОГА ДОБРОГ УРАДИ .МИСЛИМ ДА НАМ ТРЕБА ЧАК ДВА ИГРАЧА НА СРЕДИНИ МЕЂУ ПОЈАЧАЊИМА.БОЉЕ ДА СУ ПРОДАЛИ ШЕРИФА И КРАСОА.НЕМОЈМО ДЕ ЧУДИТИ ДА ГЛАЗЕР А ПРОДАЈУ У АВГУСТУ
M

Mađija

pre 4 meseca

Lagano, tu dolazi Gruja :) Račić kao bekap i omladinac
d

dejang12

pre 4 meseca

Generalno na pripremama je izgledao kao pitbull, tokom sezone ozbiljan pad u formi. Nekoliko promaseenih zicera , mislim 2 u derbiju iako njegov posao nije da daje golove. Dobra prodaja mislim da se za te pare moze dovesti igrac koji ima bar malo vise kreacije od Stamenica.
E

Eseks

pre 4 meseca

Dobar je Stamenic al dobra je i ova prodaja..Mozemo naci boljeg svakako.Cekamo sad levog beka,kapitalca na sredini,kapitalca na spicu i radonju umesto Bukarija i to je to
D

Deda11

pre 4 meseca

Nista necemo dobiti radonjom umesto bukarija, dobar igrac menja dobrog igraca, udarajte minuse,ali tako je, nekog pobosljanja u igri nece biti Bitno cemo opet gledati micka, rodu, kangu do pedesete godine itd..Kad na tim pozicijama dovedu dobre igrace mozemo da pricamo o necemu
M

Mađija

pre 4 meseca

Terzo volimo te. Transferi do sada Zarađeno: 12,8 miliona (Bukari, Stamenić, Ogbu) Potrošeno : 3,1 milion (Điga, Stojić) Očekuju se potvrde prodaje Pruceva, Kabića, Kangve, Lekovića i još nekih. Sigurno još 10+ miliona :) Otvara se prostor da se zadrži Hvang. Ako Bog da LŠ, idemo na preko 50 miliona do avgusta la ga no.
D

DDF

pre 4 meseca

Ogromna vecina misli da se zaradjeni novac od prodaje igraca"sliva"u kasi C.Zvezde,izmedju 50-70%novca zavrsa u dzepovima Terzica,menadzera,vodja navijaca i drzavne vlasti...manji deo zavrsi tamo gde bi trebalo,samo naivan moze da uopste pomisli da je C.Zvezda zaradila
R

Rogan

pre 4 meseca

Koji bre Hvang?!? Što ga toliko dižete! Čuj Korejanac i fudbal?! Daj o’ladite malo.
p

pubkrti

pre 4 meseca

neces videti centa jednog od tih 50m, sto se lozis bezveze
D

Delijacar

pre 4 meseca

Grobari, to što ste vi navikli da VVV uzima kajmak, nismo vam mi krivi. A čuj ovoga, Korejac i fudbal. A son, a kim štoper, a masu njih. Svašta nože
P

Prti

pre 4 meseca

Top posao. Za sada prelazni rok ide kako treba. Daj te bekove i zavrsavaj Grujica i Radonjica.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Cirkovic, ne Radonjic
O

Ok

pre 4 meseca

To onda implicira povratak Grujica mozda i Racica. Dakle udaramo na El.
S

Sf

pre 4 meseca

Bez Račića molim. Nemojte to. Tosu gluposti. Grujić ok
V

Vizitor

pre 4 meseca

EL? Ne verujem da će Bodiroga i Motiejunas našoj fudbalskoj sekciji dati wild card nakon što ih je Terza nazvao amaterima :) Šalu na stranu, para je prikupljeno dosta,mogli bi bez problema da dovedemo neke od pobrojanih.Svakako prednost Grujiću jer Račić nigdje nije pravio prednost.Imao je jednu solidnu polusezonu u Valensiji i to je sve...Gledati ka Juznoj Koreji.Mozda osim tog beka možemo pronaći još nekog igrača.Ne mora nužno biti neki starter već neki mlađi igrač kao zalog za budućnost.Neverovatna radna etika i disciplina.
R

Rasputin

pre 4 meseca

Mi ono bese super stojimo i planiramo da pojacamo tim? odlicna je ideja da prodamo igraca od 22 godine koji ima pasos zemlje sa kojim moze u bilo koju evropsku ligu, a vrv je jos bolja sto cemo da dovedemo nekog afrikanca od 32 godine i to po papirima i za njega da platimo jedno 2-2,5 miliona...
J

Joo

pre 4 meseca

Meni se licno nesvidja kao igrac previse mekan boji se duel igre i uvek je daleko od igraca koga treba da cuva sve najbolje u daljoj karijeri!!!
F

Florence

pre 4 meseca

Možda mi je malo i žao ovog transfera.Dečko je taman počeo da se pronalazi, mlad 22 godine, mogao je možda jos godinu dana da ostane.Primetno je bilo da je u drugom delu sezone dosta dobro odigrao, mnogo puta iz drugog plana znao da udje u sansu, samo mu je zavrsnica falila.Da je poradio na tome i jos malo dobio na samopouzdanju sto se tice njegovih fizikalija, mogli smo da dobijemo igraca kao nekad sto je bio u Zvezdi Marko Grujic, a bez mnogo novca.Sta je tu je, hvala mu na svemu i srecno u nastavku karijere.
J

Jskshskygj

pre 4 meseca

Stamenic mi je bio omiljeni igrac iz ove sezone. Sve najbolje u daljoj karijeri.
P

Pancev

pre 4 meseca

Zar vec pa tek je dosao!!!
L

Ludilo mozga...

pre 4 meseca

A posle kada kupimo igraca recice ma to je predsendik dao zvezdi i slicne fore grobarske
G

Gosty

pre 4 meseca

Terza pametno radi. Valja obezbjediti para za kapitalce, za napad na novu Ligu prvaka.
g

gostič

pre 4 meseca

zvezdun dug je 150.000.000 € prodavace sve sto se moze...
@

@

pre 4 meseca

Ako ti kazes verujemo ti. Kolko li je dug vaseg kluba sam zna.
R

Realista45

pre 4 meseca

Da milijarda :) Uostalom, i da jeste, mnogo je zdravija situacija nego u cirkusu nedaleko od Ljutice Bogdana
P

Prti

pre 4 meseca

Verovatno i jeste blizu 100m dug ali kontam klub i moze to da iznese trenutno kad je vec ovaj prelazni rok koji nije ni poceo prodao dva igraca za 12m i prodace Hvanga za 10tak verovatno i Lekovica za 3.5 jbg to ti dodje oko 25% duga. Steta sto su toliki lopovi u upravi mogli bi da ispeglaju dug za 2 sezone a da ne osete u rezultatima...
m

mm00

pre 4 meseca

sto bi peglali dug koji to klub posluje bez duga bitno je ostvarivati zaradi kad dug dodje na naplatu prodas igraca i tako u krug