Komentari na vest

Zvezda bez Ivanića u Milanu!

G

Gladiola

pre 19 dana

Ne zanosite se, uz dužno poštovanje Maksimović nije pravio razliku ni protiv mladog tima Benfike, ima on još mnogo da se kali u superligi da bi igrao startnu protiv finaliste lš Intera. Ivanića će zameniti Luka Ilić
P

Politiko

pre 19 dana

Tačno..Maksimović bi mogao možda da zameni Rade Krunića jer nije u formi i videlo se sa Benfikom (u oba gola on uzrok)
U

Ukippee

pre 19 dana

I treba Ilic da startuje. Miloje se ogresio o Luki.
N

Nidza56Ggg

pre 19 dana

Bravo za komentar. Mlad, neiskusan... Ilic mora vecu minutazu da dobija, vreme je
A

Ambrozini

pre 19 dana

Sve ispod 3:0 na Meaci dobar rezultat za Zvezdu uzeci u obzir igracki kadar, nemanje bekova, budzet protivnika, uigranost i jacinu sampionata.
l

lion zion

pre 20 dana

joj koja fora,samo da bi videli skauti mesija i da vide oni sami dal mogu da se oslone na njega u ls pa da ga uvaljaju brze jace bolje
K

Kizzzzaaaa

pre 19 dana

Bas im treba milano da ga vide tu u eri interneta ..auu al si ti druze zaostao
f

fisherman567

pre 20 dana

svake godine isti maler. pred najvaznije evropske utakmice mi ostajemo bez jednog ili vise najboljih igraca.
G

Goust

pre 20 dana

Tu je Ilic, imamo vala veznih za 3 tima..
G

Gogicveljko

pre 19 dana

Idemooooo L. Ilic

Delija penzioner

pre 20 dana

Dal neko ima info , kad će Radonjić da počne da igra....
J

Ja 93

pre 20 dana

Cim bude poceo da igra tada ce i da igra
O

Ojo

pre 20 dana

Umesto Ivanića će igrati Dalčo, igrač sa dve leve noge, lični menadžerski projekat Milojevića, igrač iz kiparske lige, 111. nacije na FIFA ranking listi! HITNA PRIVATIZACIJA!
0

0-4

pre 20 dana

Ojo = "strucnjak" iz fotelje!
T

Trtmrt

pre 20 dana

Mićko je naš najbolji igrač godinama i velika je šteta što neće igrati. Mi za njega nemamo zamenu. Samo totalna neznalica ne vidi njegov učinak na terenu
G

Gociiii62

pre 19 dana

Mozemo i moramo bez Micka.Nesto mi kilav u poslednje vreme.
1

149

pre 20 dana

Sa ivanićem ili bez gubite.
a

aleksa1247

pre 20 dana

Vidi, nesrećniče, onaj ko igra može da izgubi ali može i da pobedi. "Onaj" ko ne igra nema šansu za ništa. Laku noć, vama je crna da nema dalje.
r

rrrr

pre 20 dana

A vi,kako te?

ilnima male

pre 20 dana

кује .још се смијете јавити,😂😂😂😂
b

bosko2020

pre 20 dana

Ubaciti Kangu obavezno umjesto Ilica ,samo sto trener ne znam sta i koga gleda. Realno nemamo sta traziti protiv Intera. Jest da nisu najbolje krenuli u sampionatu ali ispod 3 0, ne vjerujem. Mozda i Zvezda zabije pocasni gol. Dok za Ivanica , dobar je ali previse se dribla. Ubaciti malog Maksimovica ili Prutseva a zadnjih 30 min bi mogao vise i Katai da udje.
m

magija

pre 20 dana

dok moj sin i njegova firma mlate milione i peremo lovu, koga briga za rezultat , rezultat je dobar...
T

Terza junior

pre 20 dana

@magija Metla tata,metlam ja,metlacemo obadva....🧹🧹🧹
L

Leposavbg

pre 19 dana

Koji Prucev brate mili. Kataji mozda 5 mi i gotov. Kanga i Ilic najbolja kombinacija. Poznaju se, igrali zajedno
D

Dejan Pizon

pre 20 dana

Kanga iza napadaca da, deli lopte to je njegova prava pozicija.
a

arhitekt

pre 20 dana

Druže, Kanga ja zadužio naš klub odličnim igrama i beskrajno mu hvala na tome ali ja mislim da su ga stigle godine i da je "usporio" nema više one lakoće pokreta i slabije se kreće. Ja mislim da on može puno da doprinese od recimo 60minuta do kraja utakmice ali svi znamo kakva glava stoji na njegovim ramenima. Da li iko zna koliko naš Kanga ima godina...šalim se, hvala mu na svemu a sve što doprinose na dalje je čist ćar.
h

hxhxxhyzygygy

pre 20 dana

A grobarima svi zdravi....koliko ih kenja!
N

Nebitan je Ivanic

pre 20 dana

U evropi igrao je prosle godine svaku i nismo ni bod uzeli,covek odigrao protiv milana stvarno ekstra,i to je to,ko god ga zameni negubimo nista,ali svakako najpre maksimovicu treba dati sansu.
P

Penzioner

pre 20 dana

Aaaa, znaci mi nismo prosle godine uzeli ni bod, cak ni u remiju sa Bojsima 2:2. Ja mislio da Partizan nije uzeo ni bod u LS 2011. Daaa, vi drugacije obracunavate bodove, vas remi sa Realom je knjzen sa 3 boda, poraz od Junajteda sa 3 boda. Sad mi je jasno!
S

Samo Rodic

pre 20 dana

Da neistrci na san siru,pa nek igra i terzicev sin u prvih 11 samo roda nemoj molim te na motoru nemoze da stigne krila u evropi.
0

0:4

pre 20 dana

0:4. Rekord. Nebitno u Milanu
S

Srki987

pre 20 dana

Povredio se na onoj oranici od terena.
K

Korisnicko ime je već zauzeto

pre 20 dana

Teren je bio odlican. Ali ne za igru, vec da se posadi krompir
e

e

pre 20 dana

Koliko su ga natopili,rekao bih da je pre za pirinac.
A

Angelinho

pre 20 dana

Luka Ilic!
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 20 dana

Mozda bi moga, ali mora malo da smiri strasti i da shvati da je fudbal timski sport. Prilicno je sebican
V

Valdano

pre 20 dana

To je najgori igrac u Zvezdi!Da ista valja prodali bi ga bar jednom za sve ove godine.Ko gleda Zvezdine utakmice na Marakani, jasno mu je ovo sto kazem.Niti je ikad oznojio ni isprljao dres,igra vjecito pjeske.
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 20 dana

Nije bitno kako igra na "Marakani", ali na "JNA" igra odlicno
J

Jurisamo

pre 19 dana

Najsporiji igrac Micko. Posle njega Kataji koji e pogubljen
C

Cjepka123

pre 20 dana

To je super vest, ionako je više dosadio mlakocom u duelima i još gorim udarcima! Ubaciti tog malog, pa će se bar boriti i imati motiv.
N

Nislijazna

pre 19 dana

Pustiti L. Ilica i dati mu slobodu u igri.
C

Curva Nord

pre 20 dana

Forza Inter amala. Dzaba bi vam bili Dzajic i Juhovic iz nakboljih dana, a ne ove tranje sto imate
E

Eseks

pre 20 dana

Vi grobari sad ste postali navijaci Intera a od utorka kad pobedimo Inter navijacete za siti jer njih Zvezda tesko moze dobiti..
U

UE

pre 20 dana

Ke da vidimo. A dokle vise vasi komentari omalovazavanja. Saberite se, ovo je LS i trenirajte za MSL. Mladost stize.
P

Pa1

pre 20 dana

Veliki hendikep mada i sa njim ne možemo ništa da uradimo u Milanu. Mićko je definitivno igrač koji pravi razliku na terenu i koji može da reši utakmice na individualni kvalitet. Godinama kupujemo strance ali Mićko je i dalje bolji od svih!
P

Politiko

pre 20 dana

Igraće Luka Ilić umesto Krunića koji nas zeznuo kod oba gola sa Benfikom.
m

molim?

pre 20 dana

Šta se ovo dešava, koji igrač po redu da ima problem sa primicačem? Uhvatio je formu, protiv Benfike i Partizana je delovao baš dobro, spremno, razigrano. Nema potrebe da se žuri sa povratkom, bitnije je da se dobro oporavi. Treba odmoriti neke igrače pred meč sa Interom, iako su oni favoriti, da se ipak izađe i odigra hrabro i muški. Protiv Železničara mogu i Dalsio, Kanga, Šljivić, Maksimović, možda nekih pola sata za Ilića koji će verovatno početi u Milanu, pored Elšnika i Krunića. Duarte i Ndijae će svakako da podele minute, u zavisnosti od toga ko je planiran da počne meč u Milanu. Mislim da su se Olajinka I Silas dosta istrošili, pa protiv Železničara očekujem Milson a od starta možda i Jovanovića. Ne znam u kakvom su stanju Rodić i Drkušić, odnosno, kad se očekuje njihov povratak na teren.
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 20 dana

Sa Pancevcima moze da igra ko god zeli na mestu Ivanica. Ne bi trebalo da bude problema, buduci da je Zvezda daleko kvalitetnija. Na tvoje pitanje koliko igraca povredi primicac, odgovor je jednostavan. SVI. To je deo koji nacesce strada i gotovo svaki igrac ima tu mali problem tokom svakog meca. Ali ako nije povreda, vec samo istegnuce tog dela, po za par sati bude u redu. Problem je ako je povreda veca od uobicajene. Cak je i hod otezan, a kamoli trcanje ili sutiranje. Nezgodno mesto za povredu. Unutrasnji deo butnog misica ba preponama, pa je svaki pokret jako bolan
E

Eseks

pre 20 dana

Jovanovic je jos u gepeku bake praseta!!
Š

Škrabotina

pre 20 dana

Tri godine smo slušali a 'srbobranskoj bitangi' kao da je Maradona dok se vukao po terenu. Sad je Mićko Maradona i bolji od svih. Realno, odavno je vreme za Ilića, a ispred Mićka su Silas, Endiaj, Rade, Timi (pogotovo), itd...dosta stare slave. Čovek ima gas za poluvreme u LŠ.
9

95

pre 20 dana

Tta " bitanga" je rešila toliko derbija i drugih utakmica da ne zaslužuje da tako pišeš o njoj. Znam da nisi navijač Zvezde ali pokaži poštovanje prema majstoru fudbala koji nikad nije uvredio protivnika
1

1983

pre 20 dana

Skrabotino gledaj svog mladog Natha ne brini ti za Ivanica
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 20 dana

Sta pricas, brale? Izuzetan igrac! Jedino dobro u svemu tome je sto je vezni red sa velikim brojem igraca koji to mesto mogu da pokriju. Svakako ce morati da bude pomeranja u formaciji, ali ima ko da na njegovo mesto upadne. Mene vise brine bekovska pozicija. Sa druge strane, da jos 3 Ivanica igra, inter je jak kao zemlja, pa su male sanse. Mozda je vreme da Radonjic ode levo, Silas desno, a Olijanka sredinu. Mozda cak i da se proba sa Duarteom kao laznom devetkom. Kod bekova je vec daleko veci problem. Cak i veliki klubovi poput Milana, Bajerna, Dormunda imaju deficit na poziciji beka (pogotovu levog). E tu Mimovic jako fali. Tacno je da je Elsnik odlicno odradio posao, ali sta onda ciniti sa defanzivnim veznim. Koga tu uglaviti. Logicno resenje je Kanga, ali koliko on snage ima
M

Markovitz

pre 20 dana

Igraćemo 3412 u Milanu. Glazer - Điga, Spajić, Drkušić - Olajinka, Elšnik, Krunić, Seol - Maksimović (Katai) - Ndijaj, Silas.
I

Ima tu štofa

pre 20 dana

Nema bolje opcije po raspoloživom kadru.
P

Prcko33

pre 20 dana

Ne budite naivni , kakva formacija sa 3 to samo donekle mogu igrati najbolje svjetske ekipe , igrati sa 3 pozadi u evropi a prosjecan si tim to je pogubno!
M

Markovitz

pre 20 dana

Markovitz pa dobro ovo može da bude varijanta kad se branimo u duplom bloku da se Olajinka spušta na beka a da mu Điga pomaže kao u derbiju, a u napadu da se transformiše u 4231 gde bi svi sem Đige ili Drkušića igrali na prirodnim pozicijama, svakako formacije variraju u toku utakmice. Moje mišljenje da ovih 11 ima prednost u ovom trenutku. Eventualno Ilić da se pojavi u nekoj varijanti mada pre će ući sa klupe.
R

Roby CZ

pre 20 dana

Glazer- Seol,Djiga,Spajic,Elsnik- Krunic, Luka Ilic,Olajinka- Maksimovic, Sila,Duarte 4-3-3 Ovde je Seol veoma bitan, ako bude na nivou Elsnik neka gura Ilica ka napred uz tzv. Mesija..Brza tranzicija,Krunic osigurac sve ostalo ima hitrinu
S

Samo jedan covek

pre 20 dana

Pa sta ce vam Ivanic sad kad imate Messija? PS zasto danas nema teksta o ovom momku?
e

e

pre 20 dana

Ma treba da pisu o vasem Ilicu,kojeg Endiaje nosi na ledjima i daje golove.
1

12345ss

pre 20 dana

mi imamo bar nesto ... vi, videli smo NIŠTA.
M

Milence Pilence

pre 20 dana

Prosto zato,da Vi i Vama slicni ne puknete od muke!!! 🤷‍♂️😉
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 20 dana

Sto da se umaraju da pisu o njemu, kada je klinac sve pokazao Partizanu u ponedeljak
Đ

Đukin fan

pre 20 dana

Ivanić je na derbiju počeo da igra kako se od njega ocekuje i treba i taman kad je zaista potrebno povreda!!!Taj deficit u Milanu vodi jasno u skroz defanzivnu postavu i bunker pa koliko se izdrži!!!Nema mogucnosti tu za više ni sa Mirkom a nekmoli sa nekom defanzivnom alternativom!!!To je sto je,nema se kud!!!
p

ping-pong i kung fu

pre 20 dana

Axaxa, bez Ivanića je tebi bunker. Jak igrač kao i Hvang što je bio po 90 minuta trčanje u prazno. Vidimo kako igra u Holandiji, ni da opepeli. Pa nije to ping-pong liga.
R

Ris

pre 20 dana

Derbi ste mogli odigrati i bez Ivanića.
@

@ ping-pong i kung fu

pre 20 dana

Da pratis fudbal legendo video bi da je Hwang bio u timu kola na svom debiju u holandskoj ligi.
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 20 dana

Bunker je samoubistvo protiv Intera. Inter ima najveci problem pod pritiskom zadnje linije. Naravno da je MNOGO jaci od Zvezde, ali defanzivnom igrom ce Zvezda debelo da izgubi. Samo pritisak na zadnju liniju moze da donese nesto dobro. Ne nadam se da nece Zvezda da izgubi, ali se tako bar nece obrukati. Mislim da bi 4-2-3-1 bila najbolja formacija. Mozda sa Duarteom kao laznom devetkom iza Serifa
j

jbt

pre 20 dana

E sad sam saznao i da moze lazna devetka iza devetke.Sto li sam igrao 20 godina fudbal,kad nista nisam naucio.
H

Hvala Bogu

pre 20 dana

Dobro je, konačno ćemo odbrambeno biti jači u sredini i nećemo morati da trpimo njegovo davljenje lopte kod pasova ka napadu.
г

гост 1312

pre 20 dana

Црта се утакмица за малог, буквално не постоји боља прилика. Шта год да уради, како год да буде, овде ће постати играч, Интер, ЛШ, у гостима, мора да почне. Има иза себе Крунића и Елшника са огромним искуством, по странама Силаса и вероватно Милсона, да се растрчи и покаже може ли или не.
G

GostPa

pre 20 dana

Pitanje je da li ima Elšnika koji bi vrlo lako opet mogao da bude levi bek na tom meču. Na osnovu svega viđenog, ne bi me iznenadilo da u prvoj postavi budu Katai, Kanga ili Dalsio. Možda Maksimović i počne sa klupe, ako uopšte bude ulazio u igru. Sportski pozdrav!
P

Politiko

pre 20 dana

Krunić sa iskustvom a pušta golove sa ledja da mu daju ko amateru..Mora Luka Ilić umesto njega
M

Marinjo1

pre 20 dana

Ivanic sjajno igra presing i cita secenje lopte i ima promenu u brzini sto niko u Zvezdi nema. Mozda je u losijoj formi ali jedan od top 3 igraca i ovako.
D

Drvo

pre 20 dana

Po čemu je Ivanić najbolji igrač ove sezone, čovek je baš debelo van forme. Osim onog gola u domaćice, ne sećam se više kome, ne sećam se da je išta uradio u sezoni, dok je mnogo defanzivniju Elšnik npr skoro u svakoj akciji kada smo davali golove. Ovo uopšte nije loša vest, ako zamene budu ili Mesi ili Prucev, momci razbijaju bez obzira na godine. Malo me smorilo to Ivanićevo "mrzi me da živim" loptanje. Dobar je on tehnički, ali daj energiju! I ko to gura ovoliko Ivanića sa ovim nebuloznik tekstovima?
P

Pavel Nedved

pre 20 dana

Samo onaj koji se ne razume u fudbal ne vidi učinak ivanića na terenu nije sve statistika svaki ključni pas je njegov on i kad nema dan nešto uradi
D

Drvo

pre 20 dana

"Desetki" je 90% opisa posla da ima "ključne pasove", a opet mali Maksimović i defanzivniji Elšnik su samo protiv grobara imali više ključnih pasova nego Ivanić za sezonu (ovu). Njih dvojica su učestvovali kod tri naša gola, Ivanić ni kod jednog (doduše namestio Silasu mrtvu šansu, ali to je sve). Ostale utakmice u ovoj sezoni isto. Bolji je bio kod Stankele kada nije igrao desetku, već neko polukrilo, ali to je druga priča. Tad se izgradio hajp, iz kojeg izlaze samo oni koji razmišljaju, dakle retki. Zar u Drvo sumnjaš, u Drvo koje ne greši nikad, vidi sve unapred. U Drvo koji ima tačno 100% tačnost na ogromnom uzorku. Pa to je početnička greška, kakve ni Savo Milošević ne pravi. Ako hoćeš kratak kurs javi se. Prva lekcija, kako očistiti mozak od medijskih hajpova i razmišljati svojom glavom i gledati svojim očima, pa onda krećemo od osnova fudbala. Živeo.
K

Korisničko ime je već zauzeto

pre 20 dana

Dobar je Maksimovic, a ni Prucev nije los, ali su previse "zeleni" za Ligu sampiona. Tu treba iskustvo, a ne talenat. Ibrahimovic je uvek davao saljive komentare, ali su svi na svom mestu bili. Jedan je bio u njegovoj 40 godini "Kao mlad sam trcao brzo, a sada trcim pametno". E za Ligu sampiona treba upravo to. Da neko "pametno" trci. Sa druge strane bi obojici bio debi u Ligi sampiona, pa tu dodaj i emocije (nekada mogu pozitivno da uticu, ali u vecini slucajeva su negativne). Obojici treba malo vise minuta, a debi bi mogli da imaju u zadnjoj utakmici Lige sampiona (pod uslovom da Zvezda obezbedi bar 24. mesto ili da nema sanse da to mesto doatigne). Maksimovic je odlicno odigrao sa Partizanom, ali je jedno Partizan, drugo Inter. I protiv Partizana napravio par poteza viska (na pocetku meca). Kao sto rekoh, talentovani igraci, ali nikakvog iskustva
?

??

pre 20 dana

Gurnuti maksimovica pa sta bude. Jeste mac sa dve ostrice, al ne moze on napred da napravi neki veliki problem. Na sve to u toj utakmici nemamo sta da izgubimo. Kad pogledamo kako je krunic sa toliko iskustva odigrao lose protiv benfike, maksimovic kako god da odigra bice mu oprosteno. Sto veci rizik to veca dobit, miloje stisni damu
s

srka

pre 20 dana

Prvo, moram da se zahvalim jednom tako velikom klubu kao što je Crvena zvezda. U neka druga vremena, o ovoj pobedi i ponižavanju Partizana, pričalo bi se danima bez prestanka. Ovde je Zvezda povukla ručnu, a to mogu samo Veliki, sa veliko "V". Shvatila je protiv koga je odmerila snage, znala je da to nije taj Partizan, sa kojim se skoro 80 godina gradi veliko rivalstvo. Rekao je Milojević, nema smirenja, rekao je Mirko Ivanić, gospodin u kopačkama, nema nadobudnisti i prepotentnosti. Znaju oni dobro koji su Partizan pobedili, jasno je to njima kao dan. Još jednom, hvala ti Zvezdo, po ko zna koji put si pokazala da si institucija!
G

GS

pre 20 dana

Veliki klubovi gaze do kraja (Bajern) i tako iskazuju poštovanje prema protivniku. Zvezda je povukla ručnu jer se ne smije previše talasati.
s

srka

pre 20 dana

Zvezda je dala onoliko golova koliko je mogla, nemojmo preterivati. Da je mogla više, dala bi sigurno. Normalno je da pomalo popustiš u odredjenom trenutku. Zvezda nije ni Bajern, ni Real, ni Siti. To je što je. Dala je praktično sve što je šutnula na gol.
s

samo

pre 20 dana

Po cemu je on to bio najbolji?Djiga,Elsnik,Spajic za klasu bolji.
P

Pedja108

pre 20 dana

I posle pisu Inter oslabljen, jer im ne igra jedan igrac. Zvezdi ne igraju Ivanic, Mimovic. Ne znam ni da li se Drkusic oporavio. Prilika za Maksimovica, a mozda ipak poceti sa Kataijem, da se vidi kako ce ici.
K

Katai nikako

pre 20 dana

Koji crni Katai? Pa on nije fizički/formom konkurentan ni za rekreativni termin! Bolje sa 2 golmana, nego sa Kataijem
б

буба бубић

pre 20 dana

Надам се да ће довести јермена Закарјана ма која да му је тржишна вриједност .Сњим би веђ била најава озбиљно јаког тима и два бека
I

Immobile

pre 20 dana

Idealna šansa da se krene sa Maksimovićem na toj poziciji. Ako imaju hrabrosti, a i mozga. U slučaju da eksplodira na toj utakmici sigurno bi se povećala cena i interesovanje. On je igrač potencijalno 15M+ ako bude standardan i igra u LŠ.
J

Jeste

pre 20 dana

Ali treba proceniti jel bolje da udje od 60og minuta nezavisno oder toga koji je rezultat, ili u vatru pa ako je Raspad sistema da izadje sto nece ni njemu pasti lepo a ni ukupnoj slici/ceni. Inace, deluje zrelo. Ako im prodje ovo, posle mogu da pecaju nezadovoljne klince iz bogatijih klubova, koji mogu u prvi tim, kao sto je Dinamo napravio sa Olmom....
б

бари 1991

pre 20 dana

Иванићев труд и залагање нису спорни,али физички није јак.Одиграо толико дербија ,а само један гол да о у купу.Његова партија је ипак била најбоља против Сампдорије.Овог љета смо му се требали захвалити и наћи замјену као и за Катаија и Кангу.Надам се да ће то урадити на зиму када би требао бити кључни прелазни рок за Европу наредне год.Ове се већ надзире максимум 3 ,4 бода у Лш реално
l

luks1

pre 20 dana

Gde ti vidis 3,4 boda,protiv koga.Ako se osvoji 2 boda ,mrka kapa
м

мучило

pre 20 dana

Навијачи су на вријеме упозоравали да на свакој позицији треба замјена.Картони,неочекиване повреде.За Европу треба два одлична тима,а ми не можемо ни првих 11.Све испод 5 голова за Интер биће одлично .Али као да унапријед гледам у првом полувремену ће наш неки играч зарадити црвени картон.Пруцева и Максимовића убацити од прве мин и малог Јовановића
к

кад ће

pre 20 dana

тренинг после Бенфике,да изједначимо???
P

Pobeda je resenje

pre 20 dana

Treba da se posalje dopis u UEFA da se odloži utakmica dok se svi igrači ne oporave.
F

Fudbalista

pre 20 dana

Šteta za ovog momka a Boga mi i za zvezdu. Baš bih voleo da vidim ili da se sami jave ovi zvezdaši koji su, dok sam ja pisao da je najbolji zvezdin igrač i verovatno najbolji fudbaler u Srbiji, Ivanića pljuvali pre par godina, a sada se kunu u njega. Želim mu brz oporavak a jedan od razloga plus je i njegova odmerenost u izjavi posle utakmice sa Partizanom kad je naglasio da govori biranim rečima iz poštovanja prema Partizanu. Moj Partizan je možda na konopcima ali će, siguran sam, ustati... kad uprava ode, a otići će. KAD - TAD!
m

miki34

pre 20 dana

Svake sezone van stroja najmanje 3 meseca. Mora hitno da se nadje alternativa, mozda vratiti kataia.
D

Dejanii

pre 20 dana

I Inter je bez Barele..

Proficap

pre 20 dana

Mimovic nije levi bek, nego desni. Elsnik nije zadnji vezni, nego centralni.

Bojan767

pre 20 dana

Kad se setim nastupa protiv Milana,to je bila njegova najbolja partija.Nedostajace mnogo njegov kvalitet u Milanu.Nema zamjene
a

a5cz

pre 20 dana

Pojacanje. I to ogromno
M

Mutommbo

pre 20 dana

Što neko napisa ovde, Ivanić je igrač koji u svakoj kombinaciji ima mesto u prvoj postavi. Teško bi sa njim i Mimović em došli do povoljno rezultata ali bez njih još teže. Treba se skupiti i odigrati nekako ovaj meč i da dobiju šansu da igraju Maksimović i Ilić. Bolje nego da Dalsio igra sa Krunićem u paru a Elšnik ispred njih. Ne vidim kvalitet kod Dalsia, pre bih ludog Kangu stavio u postavu iako je mnogo rizičan. Možda i Prucev desno krilo a Silas i Šerif u sredinu da pritiskaju štopere i da se igra na duge lopte i kontra napade, potom da Maksimović uđe umesto Silasa. Nadam se da će Drkušić biti spreman da zakrpi na beku,dok je drugi bok za Seola i naravno da Olayinka igra od početka, da pomaže tom beku.
L

Libelula

pre 20 dana

Fudbalski Nedović. Malo-malo, pa povređen. Naravno, ne bi pobedili ni on da igra, ali...
D

Dejanii

pre 20 dana

Drugi Katai 🤣🤣
G

GostSaSevera

pre 20 dana

Mirko je lider ove ekipe i najtalentovaniji igrač, al mislim da od zime šansu treba da dobije Ilić da ga nasledi. Mirku treba dati šansu da ulovi neki ugovor, dok još može.
F

Fanky123

pre 20 dana

Ilić je igrač maximalnog kalibra za protivnike poput TSC.. Ne bih se kladio na njega nikako... Ko god od veznih ne zna da igra u max 2 dodira i gura loptu napred pasom, a ne telom i trčanjem.. Taj je za fudbal 90tih
P

Politiko

pre 20 dana

@DlFanky--Ilić je igrao u Mančester City-u. Dete Zvezde i ne pravi amaterske greške kao Rade Krunić zbog koga je Zvezda primila dva gola sa Benfikom.
g

gost1978

pre 20 dana

steta, sad ce da izgube, hahahhaha
Z

Zoki959

pre 20 dana

I sa Ivanićem i bez Ivanića popićete 3 komada !!!
H

Hdhshdbshvbvbv

pre 20 dana

Cuti brate, dobro je, bar necemo popiti 4 ...
d

djumbir

pre 20 dana

Ali ovi koji sada zovu Kataija i Kangu a obojica nemaju snage za vise od 10 minuta 🤯
đ

đapekorleone

pre 20 dana

Kanga nema snage za više od 10 minuta? Pa njega su lavovi ganjali celi život, ima taj snage itekako 😂
j

jbt

pre 20 dana

Najjaci su ovi sto sve znaju i ko koliko ima snage i koliko je puta isao u wc.Ivanic bas poznat kao nevidjeni trkac i izuzetno jak u duelu i skoku pa jednostavno nemoguce naci zamenu.Koliko bi samo iznenadjenje bilo za mnoge,kad bi neko dao posle utakmice podatke i ogracima,koliko je ko pretrcao,koliko u sprintu,koliko duela dobio koliko izgubio.Mnogi bi ovde onda verovatno shvatili koliko veze nemaju ni o cemu.
C

CaleB pravi

pre 20 dana

Hajde realno - 10-ka je mesto u timu koje nam nece ni trebati u Milanu, jer tamo nase ofanzive - NECE NI BITI. Zato tu poziciju bez problema moze da odigra i Maksimovic. Mozda cak i bolje od Mice.
a

ajde bre

pre 20 dana

po cemu je to bolji? ajde ne smarajte vise
s

ssss91

pre 20 dana

Inter se jos trazi i osciliraju. Zadnja dva kiksa u seriji A su direktno Simoneove bubice sa izmjenama sa guranjem Aslanija i Carslosa Eduarda. Nadam se da ce Barelu koji je povrijedjen zamijeniti Aslani pa da se nadamo necemu i da Lautaro i dalje nece pogoditi. Ja sam navijac Cz,a navijac Intera negdje od '98 kada je Juga kratko dosao u Inter. Nemamo cega da se plasimo, 9 nam sigurno nece dati,a ubjedjen sam da ga i mi mozemo dati. Pogotovo ako desno bude Darmijan na kom Inzagi insistira.
l

lolololo

pre 20 dana

Ne brini Ivanicu bice i drugi mec na San Siru 😉
D

Delija NBGD

pre 20 dana

Tu su Ilic i mali Maksimovic. Ali opet veliki hendikep, ipak je Micko lider ove ekipe.
R

Realantip

pre 20 dana

Prva postava Glazer Djiga Spajic Drkusic Seol Krunic Elsnik Olajinka Maksimovic Silas Endijaj Uvesti Radonjica,Milsona i udrite braćo!!
n

nekooooo

pre 20 dana

Duarte umesto Merifa Serifa i to je to.
?

??

pre 20 dana

Za ovu utakmicu je potrebniji serif. Jaci je i lakse ce da se nosi sa iskusnim stoperima. Mnogo ce vece probleme da zadaje odbrani cak i kad je ledjima okrenut od gola nego duarte
R

Raša P

pre 20 dana

Mnogi priželjkuje Maksimovića a mislim da je bolja varijanta sa Ilićem. Čak i da je Ivanić zdrav bolja varijanta je Ilić. Jednostavno je protivnik takav da je Ilić u prednosti.
r

rsczz

pre 20 dana

Kanga do 65e pa Katai do kraja!
B

BV

pre 20 dana

Njegovo vreme je prošlo. Spor je dosta, u nasoj ligi to i dalje prolazi jer svi znamo kakva je liga,ali u Evropi je nevidljiv. A i celog zivota jedan jedini dribling ima ako uopste moze da se nazove tako njegove povlacenje lopte na desnu stranu. Nema veze sad sa ovom temom ali donekle i ima. U derbiju na 4:0 uvodi Kataija a čovek već odavno u penziji i ta je trebalo ubaciti mlade igrace sa klupe.
d

d. g.

pre 20 dana

O kome ti to pišeš? On i Elšnik najbolji protiv Benfike.
D

Drvo

pre 20 dana

Slažem se sto posto, svi ponavljaju Ivanić ovo Ivanić ono jer se gura po medijima na osnovu starih zasluga, a igrao je samo kod dekija kada je igrao neko polukrilo. Kao "desetka" mršav u PM. kad ga vidim da uzme loptu i onako lenjo se namešta na desnu svaki put pomislim kako nam fali neko osveženje tu. Dobar igrač, ali definitvno ne na tom nivou kako ga predstavljaju.
V

Visente Del Boske

pre 20 dana

Luka Ilic,Kanga,Maksimovic,neko ce ga vec zameniti.
n

nje

pre 20 dana

ode kvota na 1.09
0

0440

pre 20 dana

Uskoro ce i na 1.04 😂
s

sta reci

pre 20 dana

sad svi botuju za maksimovica Neverovatno, mentalitet ovaca
t

trancer

pre 20 dana

Koliko je ovo jadno kad neko napise kao neka milojevic skupi hrabrost pa da maksimovic igra ....ej bre kao oni su hrabri s milojevic je kukavica , kszu likovi koji ne rade nista u svom životu
2

2305

pre 20 dana

milojevic poznat po tome da mu igraju matori igraci jer mu je na prvom mestu rezultat pa ako ne pobedi moze da okrivi igrace za mlade treba stati kad pogrese..
B

Birokrata

pre 20 dana

Mozda je i bolje, fizicki on ipak nije na nivou tih utakmica.i vrlo cesto u jacim utakmicama nista nije pokazivao. Da ,li je to sansa za Maksimovica, ili ce ipak vezni red biti ojacan nekim centralnim veznim ostaje da vidimo. U svakom slucaju sanse nam nisu neke ali ne treba se predati, umemo i mozemo da iznenadimo.
e

ejjj

pre 20 dana

ivanovic nije ali Maksimović jeste
S

Saturn

pre 20 dana

Hahahahahah pa da nemas Ivanica i da ne trci koliko trci primao bi 5 a ne 2 , ne vidi se jer u evropskim utakmicama se najvise trci bez lopte i pritiska protivnicka ekipa zato se i umara jer ima vise trcanja , sta ocekujes da stoji protiv Benfike i da ceka loptu i da napravi magiju , pa primice 5 , zato mi je draze Serif da pocinje jer kidise u odbrani i nesto stigne da uradi napred , dok je Duarte pismen i dobar tehnicki al nema tu srcanost kao Serif
m

madmix

pre 20 dana

ajde pogledaj milan-zvezda prošlu pa se vrati ovde,ajde baš pogledaj dal nije na nivou...koliko bre potcenjujete naše igrače pa to je strašno
B

Birokrata

pre 20 dana

Pa da on igra zadnjeg veznog pa da gledamo samo trcanje kao parametar, a to sto ga svaki vezni oduva, sto mu retko koji dribling prodje, sto se cesto izgubi u tom trcanju i nema ga nigde, ne dolazi u kontakt sa loptom uopste..? Mirko je nasa legenda, mnogo nam je dao, ne spori to niko, ali prosto mekan i lagan previse za takve utakmice, cesto bude nevidljiv u tim okolnostima.
R

Rodepopic43

pre 20 dana

Polako sa tim Maksimovicem ovo je bre jaka i teska utakmica
g

g5486

pre 20 dana

bacili smo 50mil evra na pojacanja i opet nam je Ivanic ubedljivo najbolji igrac. Brz oporavak majstoru!
G

Gostgost

pre 20 dana

Izgurace Maksimovica na silu verovatno, ali nisam siguran da je fizicki spreman da pocne protiv Intera. Sa klupe, sto da ne...
C

CaleB pravi

pre 20 dana

Dejo "primicac" Savicevic...kako mi se samo brzo vracaju te slike....Ali salu na stranu, Ivanic je verovatno dobio "odmicac" od tima, da bi se napravilo mesto za malog Maksimovica. Nemam nista protiv toga, btw...
d

dkcz

pre 20 dana

Maksimović u vatru pa da vidimo jel' imamo novog Jamala
D

DS1989

pre 20 dana

Pa eto neka Miloje skupi hrabrosti i malog Maksu da gledamo od prvog minuta...
s

strasno

pre 20 dana

jao vi svi hrabri a milojevic kukavica, koliko ste bolesni sa tim pritiscima
S

Srbue

pre 20 dana

Sa obzirom koliko tekstova ste juce izbacili i koliko hvalite malog Maksimovića onda nece biti problem sto nema Mirka...

Pule

pre 20 dana

Eto prilike za Maksimovica
S

Samsonajt

pre 20 dana

Nikako. Nije isto igrati protiv raspalog Partizana i Intera, jos u gostima. Pojasce malog bezveze i onda po starom obicaju ovde ce da ga polivaju kako je promasaj.
P

Povreda

pre 20 dana

Ne može da veže dve utakmicu u kontinuitetu da odigra....

Realno123

pre 20 dana

Pa i ne bas. pokidao protiv benfike i partizana bio solidan. Sta hocete nas je najbolji igrac a stalno dovodimo skuplje ali on drzi konstantu