Komentari na vest

Zvanično: Zvezda poslala petoricu igrača u Grafičar

R

Radača

pre preko 3 godine

Bačanin u omladincima bio rezerva,teško da će moći da igra za prvi tim Grafičara.
s

simpatizer CZV

pre preko 3 godine

sve to je lepo sto se posalje igrac u graficar da igra i ima minutazu, ali kakvi su tereni u PLS, kakav je kvalitet fudbala u PLS, tesko da ce neko, osim ako nije neki vanserijski talenat da upadne u prvi tim Zvezde.. Neko moje misljenje je da bi Zvezda trebalo isto kao sa graficarom da saradjuje sa nekim inostranim timom gde bi poslala 3 do 5 igraca primera poljska ili ceska prva liga, evo jednog primera FC Teplice iz Ceske ima lep stadion, liga im je slicna nasoj, mozda cak za nijansu jaca, tu treba poslati igrace na pozajmicu da odigraju najmanje 40% utakmica u sezoni, a i zavisi kakva su im pravila sto se tice igraca van EU, Nemacka druga liga, pa cak i neki slabiji tim iz bundes lige bi takodje bio odlican izbor za nase igrace i za saradnju jer u njihovoj ligi ne postoji pravilo za igrace van EU.. Najvise bi trebalo da se guraju deca od 17-18 godina koja imaju potencijala na poziciama napadaca, stopera i oba beka, pa cak i centralnih veznih.. da ne duzim mnogo sa pisanjem, nadam se da shvatate komentar. sportski pozdrav
D

Džabe ste krečili

pre preko 3 godine

Omladinska škola je jedna velika prevara. Igraju bogata deca, tatini sinovi. I onda se čudimo zašto godinama nema igrača za prvi tim Zvezde. Dok siromašna deca koja nemaju tate da ih guraju, ispadaju već u pionirskoj selekciji. To je jedan deo priče, a drugi deo priče je i ti klinci koji pokažu neki kvalitet u omladincima, već sa 17 godina odu preko. Ako neko slučajno udje u prvi tim Zvezde i odigra samo jednu sezonu dobro, odmah bude prodat. Velika je zabluda da se očekuje da neki super talentovani klinci udju u prvi tim i tu odigraju 3, 4 godine vrhunski, da mi uživamo u njihovom majstorijma, i da posle budu prodati po 15, 20 miliona. To se neće dogoditi, prvo što nema takvih super talenata, drugo što menadžeri i uprava jedva čekaju da ih što pre prodaju i da podele tal.
Л

Ложач

pre preko 3 godine

Е сад да нам вучић доведе муриња, де брујнеа и пошаље непристојне понуде блекију, влаховићу и митру па да се спортски пошибамо!
D

Djole...

pre preko 3 godine

Sad imaju jos samo 168 u pogonu...
G

Gucko

pre preko 3 godine

Sta je sa Kahvicem?