Zvanično: Zvezda poslala petoricu igrača u Grafičar

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.07.21. | 19:29

Reč je o momcima rođenim 2003. godine

Posle dovođenja Luisa Ibanjeza, Grafičar je dobio paket pojačanja iz Crvene zvezde. Reč je o omladincina, Davidu Petroviću, Nikoli Kneževiću, Mateji Bačaninu, Nikoli i Jovanu Mituljikiću koji će se u redovima filijale pripremati za eventualni povratak u prvi tim crveno - belih.

Izabrane vesti

„ Posle odlične sezone koju imam iza sebe, vreme je za dalji napredak. Zahvalan sam što sam dobio priliku u prvom timu Grafičara, jer pre svega vidim ovo kao veliku šansu da se nametnem za ekipu Dejana Stankovića. Mnogo igrača je baš preko Grafičara stiglo i do prvog tima crveno-belih, a to za mene predstavlja samo dodatni motiv u daljem radu“, rekao je Nikola Knežević.

Mateja Bačanin je nekoliko puta imao priliku da debituje u seniorskom timu Crvene zvezde, ali je utakmicu presedeo na klupi

„Zaista mi je veoma drago što sam dobio priliku da od ove sezone nosim dres Grafičara. To za mene predstavlja veliku priliku da se kroz rad u razvojnom timu nametnem i za prvi tim Crvene zvezde. San mi je da zaigram na Marakani, tako da ću dati svoj maksimum u narednom periodu“.


tagovi

Mateja Bačanin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara